Radicale moslims “National Thowheeth Jama’ath” verantwoordelijk voor aanslagen Sri Lanka

Screenshot_119

Politie waarschuwde 10 dagen geleden al voor aanslagen

De Srilankaanse autoriteiten hebben in beeld wie verantwoordelijk zijn voor de aanslagen van zondag. De minister van Defensie, Ruwan Wijewardene, heeft dat tijdens een persconferentie gezegd. Hij sprak van een terreurdaad waarvoor ‘extremistische groeperingen’ verantwoordelijk zouden zijn.

De politie zou tien dagen geleden landelijk hebben gewaarschuwd voor aanslagen op belangrijke kerken. De National Thowheeth Jama’ath (NTJ) zou de aanslagen hebben gepland. NTJ is een groepering radicale moslims die vorig jaar verantwoordelijk werd gehouden voor de vernieling van boeddhistische beelden.

Bron:
https://tpo.nl
Post online

(h/t “Lucky”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Moslims, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

56 reacties op Radicale moslims “National Thowheeth Jama’ath” verantwoordelijk voor aanslagen Sri Lanka

 1. koddebeier zegt:

  Welke dwaas zei dat islam vrede betekent ??? Zeker nadat de niet moslims uitgeroeid zijn .

  Geliked door 6 people

 2. Alphons Mantel zegt:

  in Europa 10000 doden door islam-terreur van 2010 tot heden; leve de immigratie!

  Geliked door 4 people

 3. Ron Rottweil zegt:

  Een moslim is per definitie radicaal. Die lui onderwerpen zich en kunnen alles doen omdat Allah in hun kop de dienst uitmaakt. Voor mij zijn het labiele wezens die een geestelijke stoornis hebben.

  Geliked door 2 people

 4. Johan zegt:

  Wat zijn moslims toch een afgrijselijk k*tvolk ! Overal, waar ze hun zin niet krijgen, proberen ze de maatschappij met aanslagen te ontwrichten.
  Ondertussen worden hele bootladingen moslims jaarlijks tot Nederland toegelaten.
  Wanneer trekken onze politici nou eindelijk eens lering uit de feiten ?

  Geliked door 1 persoon

  • Thomasson zegt:

   @Johan. Ik heb ergens een slagzin gelezen die op 100% waarheid is gebaseerd:
   ISLAM EN DE PEST HEBBEN EEN DING GEMEEN. OVERAL WAAR ZE VERSCHIJNEN VALLEN ER DODELIJKE SLACHTOFFERS.

   Like

  • Tineke zegt:

   Ze trekken geen lering uit de feiten,omdat de feiten hun zeer welgevallig zijn.
   Het is onderdeel van hun agenda.
   chaos creëren,en ons tegen elkaar uitspelen.

   Like

 5. Japio zegt:

  Geschokt, verschrikkelijk, afschuw, vlaggen halfstok, heeft niks met islam te maken, moskeeën beveiligen en weer over tot de orde van de dag.

  Geliked door 3 people

 6. Aegolius cs zegt:

  Wikipedia:
  Religion:
  70.2 % Buddhism, 12.6% Hinduism, 9.7% Islam, 7.4% Christianity and 0.1% Other/None.
  Zodra zoals wel eerder is geopperd dat die 7 % islam wordt overschreden dan heb je de problemen in eigen bestuurlijk huis.
  Wel is duidelijk dat de islam nadrukkelijk een andere minderheid opzoekt voor hun koranopdracht ongelovigen te doden.
  Gelukkig bidt de paus voor de slachtoffers………………

  Geliked door 2 people

  • Eric zegt:

   Ik hoop dat de boeddhisten van Sri Lanka lessen leren van hun broeders in Birma. Daar heeft men systematisch korte metten gemaakt met het moslimprobleem. Vervolgen, wegpesten, verjagen, afmaken. Dat is het enige wat men met moslimgepeupel kan doen. Boeddhisten zijn geen christenen, voor hen is er nog hoop. Zij hebben die domme leer niet van ‘de andere wang toekeren’.

   Geliked door 4 people

 7. annah zegt:

  zie de reactie van de paus tijdens het Urbi et Orbi ……

  Like

 8. bozeoudeman zegt:

  Wat een leugens! Ik hoorde het zelf van de correspondente van de NPO. Het zijn Boeddhistische monniken die eerder kerken en MOSKEEËN hebben aangevallen. We moeten met ons allen rond om de moskeeën gaan staan om die met ons leven te beschermen, laat die kerken maar, die zijn niet belangrijk volgens de gluipers uit onze hoogstaande politiek en werkelijk voortreffelijke media, die al weten wie en wat de dader(s) is/zijn, als er nog geen onderzoek heeft kunnen plaatsvinden, getuige ook de Notre Dame. Zouden ze helderziend zijn? Maar dan wel enigszins vertroebeld.

  Geliked door 6 people

 9. Marc zegt:

  Tja, het is Pasen. Dan is het weer tijd op een paar volle kerken, zo niet af te branden, dan toch op te blazen.

  Want iedereen weet: ‘Islam is vrede!’
  Nee, dan die nazi in Christchurch. Dat was pas een misdadiger!

  Want als een moslim vermoord wordt, word dat de hele mensheid aangedaan.
  Word een christen, hindoe of boeddhist vermoord, dan hebben ze op een of andere manier zelf zo’n aanslag uitgelokt.

  Zoiets?

  Geliked door 5 people

 10. koosv8 zegt:

  HELP DE MOSLIMS DE WERELD UIT, EN ER IS VOOR ALTIJD VREDE!!! DAARNA ALLEEN DE NEGERTJES NOG EVEN AAN DE PIL KRIJGEN.
  MAAR DAT VINDEN DE MULTINATIONALS NIET LEUK. WE GAAN DOOR TOT WE VERZUIP EN IN DE EIGEN SOORT,, DE MENS,, DE MEESTE HERSENS EN HET STOMSTE BEZIG.

  Geliked door 2 people

 11. Marc zegt:

  Mijn spelling schijnt niet helemaal te kloppen

  Like

 12. w.roeleveld zegt:

  En dan blijven die linkse r@tten moslims bij duizenden maar binnen halen En die krijgen voorrang op woning .wacht maar als ze hier de overhand krijgen Dan roeien ze ons uit .Ook de domme linkse kl@@tzakken die binnen hebben gehaald

  Geliked door 1 persoon

 13. Corné zegt:

  Ze hebben in beeld …. Tja, logisch. Ongetwijfeld zit de religie van de vrede er achter. Hun vrede wel te verstaan. Daarvoor is het nodig eerst alle joden, christenen, ongelovigen om zeep te helpen. Overal ter wereld. We zijn Utrecht natuurlijk alweer vergeten. Vier doden. Door een moslim. Terwijl de Nederlandse moslims en hun linkse supporters het “incident” dood zwijgen. Uiteraard hebben ze het veel te druk met het demoniseren van Baudet, Wilders, Trump. En het Nederlandse volk slaapt rustig verder.

  Geliked door 3 people

 14. Bezorgde burger zegt:

  Wie anders?
  Het wordt nodig tijd dat we alles wat met islam te maken heeft uit onze samenlevingen verwijderen en die achterlijke kutreligie terugdrijven naar waar het thuis hoort.
  Tussen de kamelen in die grote zandbak.
  Geen moslims geen ellende, zie Oost Europa.

  Geliked door 3 people

 15. Henk der Niederlánder zegt:

  Politie arresteert in Marokko IS jihadist die aanslag in Sevilla wilde plegen

  MADRID – De Spaanse Policia Nacional heeft samen met de Spaanse Inlichtingendienst (CNI) en de Marokkaanse politie afgelopen 9 april in Rabat (Marokko) een 23-jarige student uit Sevilla gearresteerd. De jongeman wordt gezien als een jihadist die van plan was tijdens de Semana Santa in Sevilla een zelfmoord bomaanslag te plegen.

  De politie heeft volgens de Spaanse pers een bloedbad voorkomen door een Islamitische Staat (IS) jihadist te arresteren op Marokkaans grondgebied. De 23-jarige Zouhair el Bouhdidi wilde vermoedelijk tijdens de drukke Semana Santa processies een bloedbad aanrichten in het centrum van Sevilla.

  Kijk als ouder zou je kunnen zeggen WAAR HAALT IE HET VANDAAN, Hoe komt ie erbij.

  Maar dan het volgende, Inmiddels heeft de Spaanse politie de woning van de 23-jarige aangehouden student onderzocht in de Eminencia wijk in Sevilla. In die woning woont Zouhair met zijn moeder en vader die nota bene de Imam is van de nabijgelegen moskee. Zouhair is in 2016 begonnen met zijn studie aan de Universiteit van Sevilla en onlangs schreef hij zich nog in voor een programma om ouderen te helpen.

  Zullen we het er maar op houden dat de appel niet ver van de boom valt of mag dat niet gezegd worden.

  https://www.spanjevandaag.com/18/04/2019/politie-arresteert-in-marokko-is-jihadist-die-aanslag-in-sevilla-wilde-plegen/

  Geliked door 4 people

 16. Groene Leeuw zegt:

  Het Vleesgeworden Kwaad waarover de Bijbel spreekt, is de Islam waarvan zijn zaad wortel heeft geschoten overal ter wereld.

  Geliked door 1 persoon

 17. Zina zegt:

  We weten toch allemaal waar die Radicale moslims toe in staat zijn en dat de meeste wereld leiders willen dat de wereld Islamitisch word hoe gestoord ken je zijn.

  Like

 18. Ruud zegt:

  Als we nu nog wereldvreemde regerende zotten hebben die het moorddadige karakter van de islam willen ontkennen dan wordt het tijd dat de Nederlandse bevolking haar eigen anti-terreureenheden gaat vormgeven. Velen zijn het hartstikke moe steeds maar weer te krijgen voorgelogen dat de import van deze categorie debielen een verantwoorde zaak dient zonder het overigens te kunnen uitleggen.
  Voor de goede orde; islam betekent onderwerping en salam betekent vrede. Hoe graag maken onze linkse broeders en zusters de bewuste fout islam met vrede te vertalen. Laten we het er maar op houden dat islam staat voor dood en verderf; dat zit een stuk dichter bij de waarheid.

  Geliked door 1 persoon

 19. Hovawart zegt:

  Een despotisch landsbestuur dat een volk leed berokkent, hun veiligheid en gezondheid schaadt, en hun kinderen een toekomst ontneemt, moeten berecht worden en rekenschap geven voor hun wanbeleid, hun daden en geheime agenda, want miljoenen mensen geweld aandoen en denken er mee weg te kunnen komen,…..niet op mijn wacht.

  Like

 20. Corné zegt:

  Wanneer wordt de wereld eindelijk eens goed wakker geschud? De islamterreur rukt op zoals de nazi’s en Japanners destijds. Wie gelooft dat de vrede met praten te bereiken zal zich net zo als toen vergissen. Slechts met keihard tegengeweld is de islam te stoppen. Heeft niets met islamofobie te maken. Die “religie” deugt niet en is levensgevaarlijk. Hoe langer we afwachten, hoe groter het aantal slachtoffers gaat worden en hoe langer het duurt voordat het kwaad bezworen kan worden. Laten we een voorbeeld nemen aan China. Die pakken de Oeigoeren keihard aan. Geen moskee is er meer open. En de potentiële terroristen zitten voorgoed opgesloten, als ze het geluk hebben nog te leven. China weet dat er geen andere oplossing is dan deze wreed lijkende aanpak. Om erger te voorkomen. Omdat er met de religie van de vrede niet valt te onderhandelen of praten. Net zomin als dat met Hitler kon. Laten we realistisch zijn. Europa, stuur een delegatie naar China om te leren! En volg hun aanpak! Voordat het te laat is.

  Like

  • Piet Snot zegt:

   Een voorbeeld nemen aan China?
   Daar moet je helemaal niet wezen wanneer je denkt in een opperwezen te moeten geloven.
   Christenen zijn daar ook niet veilig.
   Van de week stond er ergens een bericht om verborgen kerken aan te geven waar gebeden werd.
   Ze moeten daar helemaal niks hebben van mensen die met een “godsdienst” bezig zijn.
   Er valt met Chinezen helemaal nergens over te onderhandelen, voor niemand.

   Like

 21. Hendrik zegt:

  Roei de islam uit, wereldwijd! Er is geen plaats voor een invasieve soort geestelijk gestoorde pedofielen die zich qua gedachtengoed nog in de middeleeuwen bevinden.

  Like

 22. Lucky zegt:

  https://www.jihadwatch.org/2019/04/sri-lanka-one-jihad-mass-murderer-was-well-known-muslim-preacher-who-said-allah-created-this-land-for-muslims

  Een van de jihad-massamoordenaars is een mozzlimprediker die zei dat lalla het land gecreëerd heeft voor mozzlims…

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Lucky. Nu de Sri Lankezen moeten de preker en zijn gabbers bewijzen dat Sri Lanka is van de Boeddhisten (de meerderheid), de Hindi en de christenen. Van nu af aan moslims hebben daar niets te zoeken. dr’ut met die handel!. Als de grote schoonmaakt zal beginnen, wedden dat er wereldwijd een gigantische gejank zal starten; beginnen bij de VN en Islamitische landen en eindigen bij de bende linkse hyena’s in het westen. Birma en China trekken zich er niets van aan. De veiligheid van hun landen gaat voor.

   Like

 23. Lucky zegt:

  Een vd daders

  Geliked door 1 persoon

 24. Geronimo zegt:

  Juist, Corné, heel juist, maar je hebt wel nog één ding vergeten te vermelden, nl. het feit dat als iedereen eenmaal moslim geworden is, dat ze dan ondereen zullen beginnen te ruziën en doden, gewoon om uit te maken wie dan de beste moslims zijn. Islam en vrede is en blijft een illusie. Altijd en overal. Dat is al 1400 jaar zo en dat zal nooit veranderen. Geweld zit nu eenmaal in het DNA van die ideologie gebakken. Daar helpt geen lievemoederen aan. Dus opdoeken die idiote, maar wel levensgevaarlijke handel. Zot zijn doet geen zeer, zegt men wel eens, maar in dit geval gaat deze vlieger niet op. Vandaar.

  De beste beloning voor die lieden is, naar hun eigen zeggen overigens, de dood. Dan kunnen ze direct met honderd procent zekerheid als martelaren naar het paradijs, om er te genieten van al die gereserveerde maagden. Hoe een en ander in dat opzicht te rijmen valt, snap ik niet, en ik wil het ook niet snappen, omdat het voor elk zinnig mens nu eenmaal niet te snappen valt – je moet daarvoor al minstens een halve, zo niet hele idioot zijn, knettergek met andere woorden – maar er moeten daar in elk geval nogal wat vrouwelijke specimen rondlopen om al die vele honderdduizenden martelaren op hun seksuele wenken te bedienen. Hoe die maagden daar dan terecht gekomen zijn, is een al even groot raadsel, net als de vraag of ze er al dan niet in slagen om maagd te blijven bij het verlenen van hun diensten, want anders worden ze nutteloos.

  In elk geval, we kunnen de islamieten met de martelaren-dood een heuse dienst bewijzen, zo lijkt me. Zij content in hun paradijs, genietend van al dat vele vrouwvolk, en wij content dat we er definitief vanaf zijn. Wat kan een mens nog meer wensen. Hoog tijd om er aan te beginnen dus, vooraleer er wereldwijd nog meer onschuldige slachtoffers vallen door toedoen van die knettergekke, maar wel levensgevaarlijke sujetten.

  Like

 25. kampersrene zegt:

  Aanslagen ….doden….maar Owee als ge durft een moskee vandaliseren of kwaad spreken over moslims…dan ben je een vuile racist

  Like

 26. Thomasson zegt:

  Misschien moeten de mensen van Sri Lanca wat van Birma leren en de hele Islamitische boel daar uitmesten? De moslims zijn in Sri Lanca een kleine minderheid van ongeveer 9% en zij tellen 1,5 miljoen mensen. Dus dat hoeft niet zo moeilijk te zijn. Ook China is nu druk bezig haar islamitische bevolking (de Oeigoeren) de decimeren. Aangezien de beesten van Allah zouden in de toekomst ook aanslagen plegen op Hindi- en Boeddhistische tempels en mensen vermoorden op grote schaal, is zo’n actie een hoge noodzaak. OPGERUIMD STAAT NETJES.

  Like

 27. Geronimo zegt:

  De verenigde beroepsleugenaars van het MAFFIASYNDICAAT MSM weeral in hun beschamend hemdje gezet. Het zijn geen boeddhisten, of wat dan ook, zoals ze gepoogd hebben te duiden (dat wisten wij zelf al meteen), maar nog maar eens volbloed moslims. Wat een toepasselijke omschrijving, zowel letterlijk als figuurlijk klopt het als een bus.

  Zahran Hashim, één van de daders van de terroristische aanslagen in Sri Lanka en verantwoordelijke voor de aanslag op het Shangri La Hotel, verkondigde in een online video dat iedereen die het oneens is met moslims, vermoord moet worden.

  https://sceptr.net/2019/04/terrorist-sri-lanka-iedereen-die-het-oneens-is-met-moslims-moet-worden-vermoord/

  Like

 28. toetssteen zegt:

  Hele goede lezing van dr. Bill Warner:

  Like

 29. Jan zegt:

  Buhuhu, wij moslims zijn de echte slachtoffers

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s