Rotzakken!

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “AdriaanW.“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "omvolking", Barbarisme, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

20 reacties op Rotzakken!

 1. BigLJohn zegt:

  150 duizend moslims per jaar om u te vervangen…En dat vervangen kun je letterlijk opnemen in de meest vreselijke zin. Gisterenmiddag liep ik met mijn invalide vrouw (met stok) door Tilburg (Besterdplein). Nadat mijn vrouw twee kledingstukken bij Miller en Monroe gekocht had, moesten we wachten voor het voetgangers-verkeerslicht. Toen het op groen sprong staken wij over. Opeens kwam er een scooter door het rode licht rijden met als bestuurder een man met Marokkaans uiterlijk. Hij probeerde ons te overrijden, en toen dat mislukte stak hij zijn middelvinger op en stak zijn tong uit. Hij reed zo snel dat we het nummer van zijn verzekeringsplaatje niet meer konden opnemen. Wat een smerig tuig. Invaliden en bejaarde Nederlanders proberen te mollen. Het zal de eerste keer niet zijn dat ze dat proberen. We zullen voortaan extra op onze hoede moeten zijn in de straat en in de stad.

  Geliked door 1 persoon

  • BigLJohn zegt:

   Hij had een baardje en het schoot mij te binnen dat hij ook zonder helm reed.

   Like

   • Steven zegt:

    Respect voor ouderen is er bij dit soort lui niet bij… (alleen voor hun eigen volk)
    Waarschijnlijk had hij een blauw kenteken…dan is helm niet nodig…maar marocs rijden standaard TE HARD..meestal een km of 40 waar 34 mag, want ze moeten natuurlijk wel iedereen in kunnen halen!

    Geliked door 1 persoon

 2. Klaas zegt:

  Like

 3. Nemesis zegt:

  Wat is het toch een lelijke, vunzige, smerige, verraderlijke smeerpijp., zal maar niet verder gaan, heb nog veel meer titels voor dit stuk afval.

  Geliked door 2 people

 4. Hovawart zegt:

  Weg met de ‘heilige huisjes’ zegt Mark, maar beseft niet dat het dan voorgoed weg betekent, want de islam doet niet en heeft nooit gedaan aan compromissen of concessies, nemen geen vinger maar hakken liever de toegestoken hand geheel af.
  Als angst en verdeeldheid het streven is, dan begrijp ik het politieke standpunt van de ongelimiteerde instroom van moslims, echter als je welvaart en voorspoed nastreeft, moet je de instroom van gelukzoekers keren en een actief beleid gaan voeren om participatie in de westerse samenleving als eis gaan stellen.

  Like

 5. Cleo zegt:

  Wanneer wordt deze aartsleugenaar aangeklaagd voor land- en volksverraad?!

  Geliked door 2 people

 6. Tistochwat zegt:

  ‘om u te vervangen’…

  …op uw kosten!

  Aartsleugenaar, zakkenvuller, machtswellusteling, slijmjurk en volksverrader.

  Geliked door 1 persoon

 7. Ruud zegt:

  Landverrader nr. 1

  Geliked door 1 persoon

 8. guusvelraeds zegt:

  Slechts 7% van de mensen op Sri Lanka (Ceylon) bestaat uit moslims en kijk welk een rampspoed dat aantal voortbrengt.

  Geliked door 3 people

 9. Bob Fleumer zegt:

  Rutte is een woordenbrijmachine waar je geen touw aan vast kan knopen.

  Geliked door 2 people

 10. Het is niet alleen Rutte, ook Wim Kok, Ruud Lubbers, BakEllende en tig100 anderen hebben meegewerkt aan de Omvolking / “Verrijking” van Het Land van Onze Voorouders. Als het aan Lubbers had gelegen waren er nog veel meer “Zielenpieten” onthaald met 10.000 en een huissleutel. Patriotten werden weggezet als ‘u weet wel’. Nu zoveel jaar verder wordt het per dag nog duidelijker waar we op afkoersen, maar er wordt nog steeds ontkend en weggekeken. Wat er vandaag in SL is gebeurd, kan zomaar hier ook gaan gebeuren. Hoef je echt geen professor voor te zijn omdat te zien aan komen! Er wordt al 45 jaar gewaarschuwd!

  Like

  • fleckie zegt:

   In het Nw. Israël. WEEKBLAD van 19.4 2019, kon men het volgende lezen:… LONDEN: ‘BURGEMEESTER. VS. jeremy. Corbyn’. .Sadiq Khan, burgemeester van Londen, is lid geworden van de aan de Labour-partij. verbonden Joodse Vakbeweging ( JEWISH LABOUR. MOVEMENT! Kortweg JLM). Hiermee stelt de islamitische zich lijnrecht op tegenover Labourleider Jeremy Corbyn, die vorige week een motie van wantrouwen van Jl.M te verduren kreeg. De vakbond besloot te spreken met Corbyn nadat een rapport uitgelekt waaruit bleek dat onders diens leiding niet of nauwelijks wordt opgetreden tegen Labpurleden die beweren dat de Joden achter de aanslagen van 9/11 zitten of die Joodse parlementsleden intimideren. Inn een verklaring liet Khan, zelf kopstuk binnen Labour, weten dat zijn partij te weinig actie heeft ondernomen om’ afschuwelijk antisemitisme uit te roeien’ De Londense burgemeester riep al zijn collega’s op zijn voorbeeld te volgen en lid te worden van JLM om zo een front te vormen tegen ‘de deprimerende ineenstorting van het vertrouwen tussen Labour en de Joodse gemeenschap’.*~*~*~*~*~*~*~. Fleckie: waarom gaat er (bij mij). een alarmbelletje af, bij de ‘grijnslachende’ kop van die man op de foto?)*~*~*~*~*~*~*~

   Like

 11. Perfide Albion zegt:

  De slechtste premier die Nederland ooit gehad heeft.

  Like

 12. orelius zegt:

  Moslims zijn wolven in schaaps kleren . Ik heb het al zo vaak meegemaakt , het lijken soms aardige en zogenaamd aangepaste mensen . Maar op een gegeven moment komt de ware aard naar boven dan vallen ze buiten hun rol. En tonen ze wie ze werkelijk zijn . Het is gevaarlijk gespuis . Altijd een dubbele agenda. Enge stiekeme wolven , dus trap er niet in . Het is een fassade een list om je te misleiden . Er is in Nederland 1 wolf gezien uit Duitsland . Maar er zijn al honderdduizenden wolven in Nederland , ze zijn alleen vermomt . Ze dragen jurken en doen of ze heel aardig zijn net als de wolf in roodkapje . Maar pas op ze willen ons met huid en haar opvreten . Je dochter of vrouw verkrachten , je kerk in de fik steken , ze doen alles om je te vernederen of om je ritueel af te slachten . Dat is de opdracht van hun geloof . Wij zijn kafhers in hun ogen . Zo,n volk hoort hier niet te wonen , allemaal terug naar hun zandbak . Wij zijn twee totaal verschillende culturen die NIET met elkaar kan samenleven . Ze haten ons en toch wonen ze hier , en dat is alleen om onze landen over te nemen . Kadafi heeft al lang geleden zelf uitgelegd . We pakken ze via de baarmoeder.

  Like

 13. Thoth zegt:

  Oh ja, gezien de moorden – 50 stuks – op een moskee gepleegd Nieuw-Zeeland, dan moet deze terreur (290 doden + 500+ gewonden) wel wat aandacht krijgen op de gemeentehuizen, bv. de vlaggen halfstok….

  Wat blijkt, helemaal geen donder zoals bij elke terreur en moorden die de moslim is gedaan. Helemaal niks, nada, nul…

  Like

 14. Rini zegt:

  Islam moet in heropvoedingsgesticht
  zitten, want islam en Koran zijn totaal
  erg verkeerd!
  Het betekent: dood en verderf zaaien!
  Het is door en door vergiftigd!
  Ze begrijpen geluk of liefde niet!
  Saoedie Arabië is de schuldige!
  Iran ook….. ze moeten Koran of islam voorgoed afschaffen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s