Tegeltjeswijsheid

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, D66, Groenen, Hypocrisie, Islam, islamappeasement, klimaatfascisme, moralisme, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

3 reacties op Tegeltjeswijsheid

 1. guusvelraeds zegt:

  Paasvuren 1 x per jaar zijn veel en veel erger voor millieu en klimaat. Want volgens het journaal heeft Amsterdam op dit moment veel last van smog veroorzaakt door de Paasvuren die in Midden en Noord Duitsland zijn ontstoken. Ik loop al 70 jaar op deze aarde rond maar sinds een jaar of twee hoor ik pas dat Paasvuren een probleem zijn. Hoe het met de klimaat neutrale pelletkachels en houtkachels zit (zeer geliefd bij Groenlinks volk en D66 volk) en met groenafval gestookte bio massa centrales zit hebben ze me bij de NPO nog niet kunnen uitleggen. Gelukkig kunnen we nog CO2 aflaten kopen want anders komen we ook nog in de wellicht met aardgas gestookte klimaat hel.

  Geliked door 1 persoon

 2. guusvelraeds zegt:

  Mijn hoofd is al helemaal dol van de nuanceringen die ik bij elke NPO uitzending na uitzending hoor over de terreur brandaanslagen op Sri lanka.

  https://tpook.nl/2019/04/21/nos-houdt-dapper-vol-aanslagen-sri-lanka-werk-van-boeddhisten-want-das-logisch-bij-zelfmoordaanslagen/?utm_source=tpo&utm_medium=rsswidget&utm_campaign=artikelkop

  Like

 3. Rensk. zegt:

  Wat mij enorm steekt is de tweet van Merkel: ze veroordeelt religieus intolerantie. Iedereen weet hoe intolerant deze ideologie is, maar intussen laat ze graag miljoenen van dit volk binnen. Dat mens kan wat mij betreft hartstikke dood vallen. Als daar nou eens een bom op zou vallen! Heb een boek gelezen over Koningin Victoria, die in haar laatste nadagen twee moslims binnen het hof had gehaald. Twee vieze gluiperige achterbakse liegende kutkereltjes. Iedereen zag het behalve die oude vrouw. (zie ik wel vaker dat oudere vrouwen erg gevoelig zijn voor complimenten van kutkereltjes) Uiteindelijk zijn ze door haar zoon na haar dood teruggestuurd naar Indie. Wel met een paar geheime agenten, die moesten kijken of ze niet nog meer geheime stukken mee gesluisd hadden. (doet me denken aan debieleLubbers met zn Pakistan) 1400 jaar indoctrinatie heeft een heel groot achterbaks vies gluiperig niet te vertrouwen en intolerant volk voortgebracht.Het zit voorgoed in de genen van dit volk. En dat gaat er nooit meer uit.

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s