‘Zweeds klimaatmeisje is emotionele kitsch’

Screenshot_106

(Door: Tim Berbers)

Opiniemaker Nausicaa Marbe kreeg een ongemakkelijk gevoel bij de speech van het Zweedse ‘klimaatmeisje’ Greta Thunberg in het Europees parlement. “Het is emotionele kitsch”. Dat zei Marbe in het programma WNL Opiniemakers op NPO Radio 1.

Marbe vindt het goed dat een jonge vrouw zich drukmaakt over iets, maar heeft moeite met de pr-machine die rond Thunberg is ontstaan. Ook de reactie van volwassen politici bevalt haar niet.

“Bij maakt het gêne los”, zegt Marbe. “Het is een kind dat een geschiedenis heeft van psychiatrische problemen, depressie die heel ernstig hebben ingegrepen.”

Het zich storten in dit project zou haar ‘overeind houden’, aldus Marbe. “Er zijn ouders aan te pas, er zijn pr-mensen aan te pas. Zo origineel is de boodschap niet. Ik vind dat ze een beetje wordt verhandeld. Het is kitsch.”

Bron:
https://wnl.tv

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, klimaatfascisme. Bookmark de permalink .

29 reacties op ‘Zweeds klimaatmeisje is emotionele kitsch’

  1. koosv8 zegt:

    Dat is overal, de basis school moest het worden. En kinderen mogen geen kind meer zijn, tenminste ze moeten zo snel als mogelijk is, mee in het LINKSE geneuzel, Anne Frank, arme zwartjes, klimaat, en dat is bij volwassenen mensen al zielig te noemen. En kinderen zouden daar helemaal niet mee bezig moeten zijn. Zeker in het onderwijs was het vroeger toch beter, lezen, schrijven, rekenen.
    De basis, en die is ver te zoeken.

    Geliked door 1 persoon

  2. Wachteres zegt:

    Ik noem het misdadig om een kind, dat blijkbaar al jaren grote psychische problemen en depresies heeft, hiervoor te misbruiken.

    Zoiets kunnen we van de inksen verwachten. Blijkbaar zijn ze niet in staat om de mensen op een rationele manier van hun gelijk te overtuigen en dan moet er zwaar beladen emotie bijkomen.

    WALGELIJK!

    Geliked door 3 people

    • Jules Vismale zegt:

      Jezus Christus zei echter al in het Nieuwe Testament over kindermisbruik: “Wie kinderen tot zonde verleidt ware het beter dat deze verleiders met een molensteen om de hals in het diepste en donkerste deel van het meer of in de zee wordt gegooid!”
      Jammer genoeg zijn er te weinig molenstenen beschikbaar om allerlei verleiders in het water te smijten al werd in het Oude Testament de verderfelijke zoon van Gideon, een Richter die 150.000 Midjamieten versloeg met 300 man, Abimelech, van Gideon, die zijn 70 halfbroers had laten vermoorden om koning van Israel te worden (zijn vader wees het aangeboden koningsschap af) juist gedood door een molensteen die een vrouw (!) uit Tebes op zijn hoofd smeet!
      De dodelijke gewonde Abimelech kon de schande echter niet verdragen dat hij door een vrouw zou zijn vermoord (dit zouden de radicale moslims eveneens verschrikkelijk hebben gevonden!) dat hij zijn wapendrager het bevel gaf om hem dood te steken!

      Like

    • Groene Leeuw zegt:

      Het communisme in de voormalige Sovjet-Republieken was het voorbeeld van misbruik van de zwakkeren in de samenleving in het linkse gedachtengoed. Dat is bij Links zo gebleven.

      Like

    • delamontagne zegt:

      Die ouders van haar schijnen ook niet helemaal goed te sporen, wel héél, heel hoogopgeleid……………………

      Like

  3. leefbarbaar zegt:

    Kindermisbruik dit. Dat Greta in grote delen van de Zweedse steden niet meer veilig over straat kan, zou de zorg van iedereen moeten zijn. Het milieu is meer dan CO2.

    Like

  4. orelius zegt:

    Klimaat propaganda , het is een grote pr machine . Klimaat laat zich niet sturen de natuur doet wat het wil . Als je iets toevoegd of weg haalt gaat er ergens anders weer iets fout . De mens is zelf het probleem we zijn met veel te veel op deze bol. Wij zijn het kankergezwel van de aarde . Maar dat wil niemand benoemen. Oplossing is stereliseren in landen van honger en overbevolking.

    Geliked door 5 people

    • fleckie zegt:

      DE. Poolse paus, ging toch in Afrikaanse landen ‘vertellen’!!! dat anticonceptie ‘verboden’ was, dus ook geen ‘sterilisatie- operaties’. !!! ( met zijn intellectuele. ‘achtergrond. wist hij ( en. ANDEREN) drommels goed. HET. resultaat !!! waar we nu mee te maken hebben,,!!*. ( de ‘NIEUWE. WERELDORDE’ in. voorbereiding soms??!). ~*~*~*~*~*~*~*

      Like

  5. Henk der Niederlánder zegt:

    Gewoon de juiste vragen stellen en kijken wat er over blijft van de grote Thunberg show.

    Bron: Epoch times.

    Vorsicht Gefahr-Die Greta Thunberg Show!

    Geliked door 1 persoon

  6. Henk.V zegt:

    Geen enkel doel dat politiek correct nastreeft (daarbij inbegrepen de gruwelijke EU politiek!) is verdedigbaar op een evenwichtig doordacht,rationeel niveau ! Tegen het licht van het gezonde verstand gehouden valt elk ”ideaal” volledig door de mand.
    Wat rest de linkse elites dan nog? Voort drammen met gebruikmaking van emoties politiek.
    Het goedwillende Zweedse meisje is dan een prachtig middel om massa’s mensen te beïnvloeden. Een onevenwichtig kind- dat ook nog met depressies worstelt – naar voren schuiven zie ik als een ernstige vorm van emotioneel kindermisbruik.
    En de linkse ”toppers” daar maar snotterend achter aanlopen.
    Mensen, bezie de linkse elites als een bestuurslaag die zonder pardon terzijde MOET worden geschoven.

    Like

  7. charlef zegt:

    Failliet van de politicratie. Een labiel kind nodig hebben om je ideeen maakbaar te maken.

    Like

    • Lucky zegt:

      Inderdaad, een geestelijk gehandicapt kind misbruiken is niet fatsoenlijk te noemen.
      Voor haar 16 jaar ziet ze er ook zéér kinderlijk uit, als een 12 jarige, oa ook door kinderachtige kleding en haardracht.

      Like

  8. boorzalf zegt:

    Ze kan zo in de josti band.🙉

    Like

  9. fleckie zegt:

    ‘DOODZWIJGEN’ is de beste remedie! ( negeren dus) *~*~*~*~*~*~*~

    Like

  10. Ruud zegt:

    Als dit lieve meisje nu eens eerst leert hoe ze het bandje van haar fietsje moet plakken………….

    Like

  11. Peter zegt:

    Moet dit meisje ook nog een rondje worden gegund bij de huilie huilie shows op de Nederlandse televisie ? ( Pauw / Jinek / programma M )
    Daarna linea recta opsluiten in een psychiatrische kliniek in Zweden met voldoende gezonde boslucht.
    Wellicht is er nog kans op herstel voor dit wicht.

    Like

  12. delamontagne zegt:

    Ik vind het ook een vuig teken dat dit naar voren geschoven, door de climaat histerici misbruikte kind, in het Brusselse EU-Parlement een staande ovatie kreeg.
    Wat een blamage………..

    Like

  13. koosv8 zegt:

    Dat kind is niet goed snik als ik het zo zie. Daar kan zei niets aandoen, maar dat haar ouders het goed vinden, zegt veel. Ze komt voormij net zo krankzinnig over als de straat soldaatjes van ANTIFA en klimaat GEKKIES. En daar zullen hun ouders ook wel bij zitten te kwijlen.

    Like

  14. annah zegt:

    ze lijkt wel een beetje op de jongste oranjetelg …….

    Geliked door 1 persoon

    • Piet Snot zegt:

      Met dat verschil dat ze als oranje telg allemaal met een uitzonderlijk hoog IQ worden geboren.
      Ook deze telg stroomt als vanzelfsprekend door naar het atheneum vanaf de lagere school.
      Was het geen oranje telg geweest, had ze waarschijnlijk op het VMBO terecht gekomen.

      Geliked door 1 persoon

  15. Peter zegt:

    Waarde mede-azijnpissers ,
    Ik heb het bovenstaande bericht doorgestuurd aan mijn linkse vrienden ( weinig ) en kennissen.
    Doe dit ook zodat de kennis omtrent dit onbenullige meisje ook bij uw linkse vrienden en kennissen terecht komt en ook bij hen de ogen worden geopend en dat zij ook gaan inzien dat de gebakken lucht van het klimaatmeisje niets meer of minder is dan emotionele kitsch.
    Hulde voor deze juiste definiëring door Nausicaa Marbe !!

    Like

  16. Peter zegt:

    Lijkt dit wicht niet weggelopen bij de Bund Deutscher Mädel ?
    Of is er sprake van reïncarnatie ???
    https://picclick.com/WW2-Photo-Beautiful-member-of-Bund-Deutscher-Madel-292114772530.html#&gid=1&pid=1

    Like

  17. Tistochwat zegt:

    En ze kan bijna net zo mooi janken als Franske Timmerfrans.

    Like

Plaats een reactie