Aan de Nederlandse ambassadeur op Sri Lanka

Screenshot_135

Joanne Doornewaard, de Nederlandse ambassadrice in Sri Lanka.

(Door: Jan Dijkgraaf)

Beste mevrouw Doornewaard,

Gisteren waren er op Sri Lanka acht aanslagen, waarbij minimaal 290 doden vielen. U, de Nederlandse ambassadeur op dat eiland, heeft meteen gezegd dat er voor Nederlandse toeristen geen reden is om Sri Lanka de komende tijd te mijden als vakantieland. U heeft namelijk, volgens de NOS, “geen signalen over verdere dreiging”. Wel adviseert u toeristen om kerken te mijden, de avondklok te respecteren en adviezen van de autoriteiten op te volgen.

Ik heb een paar vragen voor u.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Aan de Nederlandse ambassadeur op Sri Lanka

 1. M.A.L. Sion zegt:

  Er zijn hoogtepunten in de activiteiten van ISIS (= islam). De meest spectaculaire was 9/11, de twintowers in New York. Sri Lanka is de meest recente in een serie die voorlopig geen eind zal hebben. De wereld is nog steeds blind en weigert om de islam als een gevaarlijke ideologische sekte te zien die ten onrechte aangezien wordt voor een religie.
  Ongeveer 300 slachtoffers is de stand van zaken. Veel gewonden in ziekenhuizen. Deze kunnen opgeteld worden bij de meer dan 275.000.000 slachtoffers van de islam gedurende 1400 jaar. Het objectief van de islam: Op naar de 300.000.000. Alles voor de meerdere eer en glorie van de illusie die Allah heet. Slaap maar verder wereld.

  Geliked door 4 people

 2. Henk.V zegt:

  Een zichzelf respecterend land dient te worden vertegenwoordigd door objectieve mensen die niet aan de leiband lopen van de in het thuisland heersende politieke klimaat. Onafhankelijk denken en realiteitszin is een eerste vereiste. Overal in het Verre Oosten probeert de islam bruggenhoofden te bouwen in voordien niet-islamitische landen, om vandaar uit het geïnfiltreerde land met geweld snel te islamiseren.
  Thailand werd van het zuiden uit op die manier jarenlang geteisterd.Er vonden daar gruwelijke moord partijen plaats onder de totaal verraste burgerij , maar naar het zich laat aanzien houdt dat land zich nog goed staande.
  Hetzelfde zagen wij in het zeer rooms-katholieke eilandenrijk de Filipijnen. Daar werden zuidelijke eilanden door islamitische rebellen veroverd, waarna deze het ”recht op zelfbestuur” claimden.
  De islamitische veroveringsstrategie haalden nauwelijks de Nederlandse media en waarom zou je ook, wanneer je er zeker van bent dat de islam voor vrede staat ?
  Nu wordt in Sri Lanka, het voormalige Ceylon , door islamitisch geweld geteisterd.
  In het Wikipedia artikel over Sri Lanka ( https://nl.wikipedia.org/wiki/Sri_Lanka#Religie) staat dit hoofdstukje over de religies in dat land:
  ”Volgens de overlevering zou Sri Lanka in de 3e eeuw v.Chr. bekeerd zijn tot het boeddhisme, dat zich sedertdien tot de grootste godsdienst van het land heeft ontwikkeld en onder andere gekenmerkt wordt door een invloedrijk monnikendom. Volgens de census van 2001 is 69,1% van de bevolking boeddhistisch (hoofdzakelijk theravada-boeddhisten, voornamelijk Singalezen), 7,1% hindoe (hoofdzakelijk Tamils), 7,6% is moslim (voornamelijk soennitisch) en 6,2% is christelijk (hoofdzakelijk behorend tot de katholieke Kerk, die in Sri Lanka bestuurlijk georganiseerd is in één aartsbisdom met zes bisdommen). De overige 10% had de vraag niet beantwoord of kon de vraag niet beantwoorden.[3] De census kon echter in Tamilgebieden die niet onder regeringscontrole stonden niet of niet goed uitgevoerd worden. Deze gebieden worden voornamelijk bewoond door hindoes, waardoor dat cijfer mogelijk zo’n 15% bedraagt.[4]”

  Wat andermaal opvalt dat de religieuze stormvloed die de islam ontkent deze ideologie steeds vanuit een getalsmatige achterstandspositie ontwikkeld. In dit geval bedraagt het aantal moslims op het eiland 7,6% ! Dat is een aantal waar de niet oplettende burger nog niet wakker van ligt. Maar denk even strategisch, lezers! Met welke groep willen de islamitische strijdgroepen het allereerst afrekenen> Dat is op Sri Lanka de groep christenen die iets meer dan 6% van de bevolking uitmaken en die- krachtens de godsdienstige opvattingen- eigenlijk niet echt is ingesteld op krachtig fysiek verweer.

  Kleinere gemeenschappen die niet tot geweld zijn geneigd vormen het eerste aanvalsdoel !. Met deze wetenschap in het hoofd zullen wij moeten gaan kijken naar de doelen die islamitische geweldplegers uitkiezen.

  De collaboratie van het Westen is zo gênant geworden dat onze politiek correcte overheden geen enkele reële bedreiging van hun voortbestaan zullen kunnen inzien

  Een gewaarschuwde samenleving zou op elk gevaar een adequaat antwoord moeten hebben. Het advies van de Nederlandse ambassadeur laat pijn zien hoe ver ons land al gedegenereerd is. Reden voor de wakker geworden burgerij om de verworven inzichten en krachten te bundelen.

  Geliked door 3 people

 3. Ruud zegt:

  Voor geprogrammeerde onnozelaars als deze mevrouw is èèn prangende vraag voldoende; wilt u zich financieel aansprakelijk houden voor wat iedere vakantievierende Nederlander in dit kloteland nog zal kunnen gaan overkomen als gevolg van aanslagen door islamitische gekken.

  Geliked door 1 persoon

 4. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogd.

  Geliked door 1 persoon

 5. kampersrene zegt:

  Natuurlijik is er geen reden om niet op vacantie te gaan naar Sri Lanka…Men moet de gebeurtenissen niet overdrijven….er vielen maar 290 doden…Wie verantwoordelijk voor die aanslagen is weten wij …maar ik durf het niet te zeggen…..ik ben geen racist !

  Geliked door 1 persoon

 6. Peter zegt:

  Ambassadrice in Sri Lanka,voor deze functie heb je ook geen verstand nodig,ze zal wel met andere kwaliteiten aan dit baantje zijn gekomen .

  Geliked door 1 persoon

 7. Dijkstra zegt:

  Deze ambassadrice heeft na het vwo 13 jaar doorgeleerd o.a. in Wageningen aan de Landbouwuniversiteit en had daarna meteen een baan bij Buitenlandse Zaken.
  https://www.nederlandwereldwijd.nl/ambassadeurs/d/doornewaard-joanne
  Na 6 jaar kantoorkluiven werd ze hoofd pers en communicatie in ….Mexico-Stad. Want in Wageningen had ze Spaans geleerd, begrijp ik, en in Boskoop een opleiding Communicatiewetenschappen tussen de inrichting van tuinen door…. ??!!
  Wat voor connecties heeft zo iemand dat ze 13 maar een beetje kunnen plezierstuderen en vervolgens een vet betaalde baan aan een ministerie kunnen krijgen die niets met hun opleiding te maken hebben?
  Zie het voorbeeld van onze MP: alle studenten geschiedenis die ik heb gekend waren werkloos, omgeschoold of alcoholist. En soms alle drie tegelijk. Maar geen MP.

  Geliked door 2 people

 8. Jean zegt:

  Wie nu nog naar een islamitisch land op vakantie gaat is ofwel achterlijk of zwaar geestelijk gestoord.
  Wegblijven en de aanwezige barbaren in ons Europa verwijderen is “de oplossing” voor veel ellende.

  Geliked door 3 people

 9. kakipanah46 zegt:

  Hun “helige boek” is de gebruikshandleiding voor het plegen van geweld.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s