Een knarsetandende NOS . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Lucky”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

28 reacties op Een knarsetandende NOS . . .

  1. Geronimo zegt:

    De verenigde beroepsleugenaars van het MAFFIASYNDICAAT MSM weeral in hun beschamend hemdje gezet. Het zijn geen boeddhisten, of wat dan ook, zoals ze gepoogd hebben te duiden (dat wisten wij zelf al meteen), maar nog maar eens volbloed moslims. Wat een toepasselijke omschrijving, zowel letterlijk als figuurlijk klopt het als een bus.

    Zahran Hashim, één van de daders van de terroristische aanslagen in Sri Lanka en verantwoordelijke voor de aanslag op het Shangri La Hotel, verkondigde in een online video dat iedereen die het oneens is met moslims, vermoord moet worden.

    https://sceptr.net/2019/04/terrorist-sri-lanka-iedereen-die-het-oneens-is-met-moslims-moet-worden-vermoord/

    Geliked door 2 people

  2. Ruud zegt:

    De moslimknuffelaars zitten er kennelijk flink mee in hun maag. Zouden ze beginnen te beseffen dat ze al jarenlang op het verkeerde paard wedden?

    Geliked door 1 persoon

  3. Geronimo zegt:

    Ook dit is de islam ten voeten uit. Maar ze blijven wegkijken, onze hypocriete overheden, dan is het alsof er niets is gebeurd. Bende misdadige lafaards

    “Op sociale media zijn beelden opgedoken waarin te zien is hoe een Nederlands meisje zwaar toegetakeld wordt door een groepje allochtone jongeren. Ze slaan en schoppen het meisje meermaals in haar gezicht terwijl ze op de grond ligt. De politie van Rotterdam, waar de feiten zich afspeelden, is inmiddels op de hoogte van de beelden.”

    https://sceptr.net/2019/04/meisje-zwaar-toegetakeld-door-groep-allochtone-jongeren/

    Geliked door 4 people

  4. ruud beijer zegt:

    NOS ander woord voor NSB.

    Geliked door 4 people

  5. Tineke zegt:

    Ze kunnen het niet laten.
    De eerste zin suggereert dat ze worden beschuldigd,maar dat het nog niet zeker is.

    Geliked door 4 people

  6. Lucky zegt:

    Die dood en verderf-sekte zou verboden koeten worden, ipv beschermd door psychotische linkse verraders.

    https://sceptr.net/2019/04/terrorist-sri-lanka-iedereen-die-het-oneens-is-met-moslims-moet-worden-vermoord/

    Volgens terrorist zou iedereen die het niet eens is met mozzels moeten worden vermoord!

    Geliked door 3 people

  7. Johan zegt:

    Zelfs nu, nu de NOS heeft moeten toegeven, dat het een moslimgroepering betreft, die de aanslagen in Sri Lanka heeft gepleegd, krijgen ze het woord “islam” nog niet uit hun bek.

    Geliked door 7 people

  8. Peter zegt:

    Iedereen weet het ,behalve onze staatsomroep ,schaf die bende toch af.

    Geliked door 3 people

    • guusvelraeds zegt:

      Ze weten het wel degelijk maar het is een afgesproken strategie om de boel (de immigratie rotzooi die de elite geschapen heeft) bij elkaar te houden.

      Like

  9. Piet Snot zegt:

    Goed bedacht deze titel, Een knarsetandende NOS . . .
    Alsof ze het verschrikkelijk vinden om het er over te moeten hebben.
    Ze hebben het dan ook niet over de DADERS, nee, ze krijgen de schuld.
    Dus echt overtuigd zijn ze er nog niet van, daar bij het NOS.

    Like

  10. trebor2110 zegt:

    ahhh krijgen de moslims weer de schuld , maar ze zijn toch zo vredelievend .

    Like

  11. Cathja zegt:

    Dit is moeilijk te verkroppen voor de NOS. Openlijk toe te moeten geven dat moslims deze massale moordpartij op hun geweten hebben.
    Dit is geen incident; er zullen nog veel meer aanslagen op christenen (en op ongeacht welke westerse mensen) plaatsvinden.
    Wanneer komt het moment dat linkse mensen hun schellen eens van de ogen afhalen en toegeven dat de islam geen religie is, verkregen door eigen keus, maar een opgelegde ideologie, die een god en een profeet gebruikt om moslims in het gareel te houden? Vreselijke straffen, zoals de hel, worden hen in het vooruitzicht gesteld als ze allah boos maken, of ongehoorzaam zijn.

    Links volk, zet jullie leugenachtige beweringen ten gunste van de islam eindelijk eens bij het vuil.
    Jullie weten amper voor wat voor mensen jullie je zo inspannen. Pluis de geschiedenis eens uit en lees wat de islam wereldwijd teweeg gebracht heeft. Zijn jullie daarna nóg zo overtuigd van ‘de goede moslims’, zoek dan een goede psychiater op voor een gedegen behandeling!

    Geliked door 3 people

  12. Taljaard zegt:

    Begrijpen jullie nu waarom veel reformatorische christenen geen TV hebben?
    Wij zagen in de jaren `60-`70 van de vorige eeuw al in, dat dit niets anders kon zijn dan een leugen-en propagandamachine van goddelozen en socialisten.
    Het is dan ook geenszins toevallig, dat het culturele marxisme in dit land zo’n enorme vlucht nam nadat de TV in bijna elke huiskamer werd geplaatst. Nu vrijwel iedereen internet heeft zijn een groot aantal mensen, als ze er tijd voor en zin in hebben, in staat om door de linkse leugenpropaganda en de psychische massamanipulatie van de TV heen te prikken.
    Iets wat mensen als wij dus al jaren wisten wordt nu opnieuw integraal en algemeen bevestigd.

    Geliked door 1 persoon

    • Cathja zegt:

      Volledig mee eens, @Taljaard! De TV heeft ons land schade toegebracht, met alle leugens die de programmamakers ‘ons’ hebben voorgeschoteld.
      Gelukkig zijn er behalve de reformatorische christenen ook velen die ‘nergens aan doen’, die inzien hoe ze gemanipuleerd worden door de TV. En wat te denken van de inhoudsloze en platvloerse programma’s waarmee ‘we’ overspoeld worden?
      Daar wil je toch geen seconde van je tijd aan besteden?

      Like

  13. Geronimo zegt:

    Je moet eens goed naar de ogen van die islamiet met de baard uit Sri Lanka kijken. Daarin zit die hele idioterie van de islam vervat. Om te kotsen.

    Geliked door 1 persoon

  14. Rensk. zegt:

    Een kleine gemeenschap van Moslims in Sri Lanka is tot deze daden in staat. 1500 van dat figuren in Europa kunnen 1 grote chaos maken. Want die 1500 gaan de zogenaamde gematigde moslims chanteren en bedreigen. Die zullen of ze willen of niet mee moeten werken. God wat ben ik zo nu en dan woest op dat stel debielen in Den Haag.

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie