FOTOSHOPPER

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Sven Groter 2“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Lügenpresse", "Nuttige idioten", belangenverstrengeling, Censuur, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, Dhimmitude, establishment, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, Nederland, nieuw fascisme, NOS, propaganda, publieke omroep, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

3 reacties op FOTOSHOPPER

 1. Thoth zegt:

  NOS voedt de mensen op met fake nieuws en het is jammer dat er vooral jonge mensen er naar gaan kijken, kortom de indoctrinatie neemt maar toe.

  Like

 2. Hovawart zegt:

  De Nederlandse jubelomroep lijkt steeds meer op een communistische staatsomroep van weleer, een verlengstuk van de linksche EU-dictatuur. (om over de tokkiezendervervuiling van de andere omroepen maar te zwijgen), de plebskindertjes in de Pays-Bah die opgroeien met de huidige pulpprogramma’s krijgen toch een wereldvreemd wereldbeeld, en geloven stellig dat de rest van de wereld ook zo is afgegleden, dat hun asociale gedragingen in het buitenland een nieuw soort Hollandsche Humor moet zijn, bedankt familie De Mol en Van Den Ende, ik schaam mij diep voor deze kijkcijferkrankzinnigheid.

  Like

 3. kampersrene zegt:

  En nu het nieuws voor onze asielzoekers….op Sri Lanka waren de meest vrome islamieten actief…er vielen bij hun actie maar 290 doden te betreure zij hebben nietemin in het pretpark van Allah hun 72 maagden dubbel en dik verdiend

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s