Het grootste schandaal sinds Watergate – Trump: “Het was een mislukte putsch-poging”

Screenshot_145.png

(Vertaling: E.J. Bron)

De zogenaamde Trump-Rusland-samenzwering pakt averechts uit, aldus de “Deutschland Kurier”. De Amerikaanse procureur-generaal bij het hoogste federale gerechtshof, William Barr, zei afgelopen woensdag tijdens een hoorzitting in de Senaat dat er pogingen tot spionage tegen de Trump-campagne in de verkiezingsstrijd zouden hebben plaatsgevonden.

Die Unbestechlichen

President Donald Trump zag zichzelf in zijn bewering bevestigd dat Hillary Clinton en Barack Obama tegen hem zouden hebben samengezworen en door middel van de CIA en de FBI zijn verkiezingscampagne zouden hebben aangevallen. Zelfs voormalige conservatieve media zoals “Bild”, “Die Welt en de “Neue Zürcher Zeitung” hadden nog in 2018 de – gerechtelijk bewezen – afluisteraanvallen tegen Trump een “samenzweringstheorie” genoemd.

Afgelopen woensdag tijdens de hoorzitting in de Senaat vroeg de Democratische Senator Jeanne Shaheen uit New Hampshire de gerenommeerde Amerikaanse minister van Justitie, William Barr, waarom hij van plan zou zijn het FBI-onderzoek tegen de Trump-campagne te onderzoeken. “Nou ja, ik vind dat spionage tegen de politieke tegenstander in de verkiezingsstrijd een behoorlijk zwaarwegende aangelegenheid is.”

Donald Trump begroette het commentaar van Barr op Twitter en noemt de affaire “het grootste schandaal van onze tijd: een mislukte putsch-poging”. Trump had de zogenaamde Rusland-samenzwering, die ook door Duitse “kwaliteitsmedia” zoals de ARD, het ZDF, de SZ en Zeit twee jaar lang enthousiast werd nagebauwd, al in februari een “illegale putsch-poging tegen de president van de Verenigde Staten” genoemd.

De Republikeinse afgevaardigde Devin Nunes, lid van de commissie geheime diensten van het Huis van Afgevaardigden, verstuurde donderdag acht potentiële aangiftes tegen vooraanstaande anti-Trump-samenzweerders ter controle naar de procureur-generaal. De namen zijn nog niet bekend.

Nu is het de grootste vraag in Washington of Hillary Clinton en eventueel Barack Obama ook in het vizier van de strafonderzoekers terecht zullen komen. Obama bezocht heel verrassend twee weekenden geleden Angela Merkel, die bekendstaat om haar royale asielpolitiek. De regering van Angela Merkel had al voor de Amerikaanse verkiezingen in 2016 de omstreden Clinton Foundation, de kiemcel van de “Rusland-affaire”, met € 4,7 miljoen belastinggeld ondersteund, zoals blogster Vera Lengsfeld in 2016 onthulde.

Bron:
https://dieunbestechlichen.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Lügenpresse", "Nuttige idioten", Barbarisme, belangenverstrengeling, corruptie, Criminaliteit, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, Donald Trump, establishment, Hypocrisie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Linkse media, machtswellust, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, VS. Bookmark de permalink .

21 reacties op Het grootste schandaal sinds Watergate – Trump: “Het was een mislukte putsch-poging”

 1. jantjeuitnl zegt:

  Dit schandaal is vele malen groter, denk ik: De zittende president en wannabe president die de frauderen om de verkiezingen te winnen.
  Dit verhaal is natuurlijk nog niet voorbij en zal Trump zeker van pas komen bij de komende verkiezingen.

  Geliked door 5 people

  • Taljaard zegt:

   Ze zullen er nog een harde dobber aan krijgen.
   Het lijkt erop, dat Mueller onvoldoende zijn best heeft gedaan om Trump af te branden, of ergens halverwege dat ”onderzoek” eieren voor zijn geld heeft gekozen, omdat hij inzag dat de Democraten en de ant-Trump Republikeinen wel eens door het ijs zouden kunnen zakken. En hijzelf er dus bij.
   Mogelijk ook in een vlaag van persoonlijke integriteit.

   Geliked door 1 persoon

 2. Dr. Heinz zegt:

  Op een putsch poging stond in het verleden, de doodstraf!!
  Mijn advies: in dit geval is de doodstraf noodzakelijk, omdat anders links steeds maar weer gaat lopen klieren en kloten.
  En ze gaan over lijken!!!
  Vandaar: de doodstraf voor alle betrokkenen!!
  Dat zal ze leren!!

  Geliked door 2 people

 3. J.A. Kapteyn zegt:

  Doodstraf is wel erg rigoreus. Maar een strafproces, veroordeling, ultieme vernedering, nismand die meer iets met ze te maken wil hebben… dat lijkt me zeer gepast

  Like

 4. guusvelraeds zegt:

  De regering van Angela Merkel had al voor de Amerikaanse verkiezingen in 2016 de omstreden Clinton Foundation, de kiemcel van de “Rusland-affaire”, met € 4,7 miljoen belastinggeld ondersteund, zoals blogster Vera Lengsfeld in 2016 onthulde.

  Ook via de Nederlandse postcode loterij ontving de Clinton foundation vele miljoenen. Het is een grote huichelachtige goor hypocriete bende dat zogenaamde goede doelen gedoe in Nederland.

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2016/10/nationale-postcode-loterij-doneerde-ook-al-25-miljoen-aan-de-clinton-foundation/

  Geliked door 1 persoon

  • j v/d valk zegt:

   Guus, heeft de Nederlandse staat ook niet 4.5 miljoen belastinggeld geschonken ?
   En die Canadees, Justin Trudeau kreeg 25 miljoen van de Clinton Foundation en na dat hij gekozen was stuurde hij 25 miljoen belastinggeld terug, mooier kunnen zij het niet maken.
   Elkaar omhoog helpen, wie beheert het geld van onze koning ? Is dat de zelfde organisatie als dat van het Vaticaan ? De Luciferiaans zijn verenigt en doen er alles aan om de mensheid te knechten… Burgeroorlogen, oorlogen en revoluties, die de mensheid, “Het Licht” zullen doen wankelen. Het wordt tijd dat wij echt heel boos gaan worden, niet op moslims of anderen maar op de regulaire media….. Doodstraf voor nep journalisten….

   Geliked door 1 persoon

 5. Groene Leeuw zegt:

  Obama zal ongetwijfeld asiel hebben aangevraagd……

  Geliked door 1 persoon

 6. Jan zegt:

  Britten vrezen dat Trump May ongezouten de waarheid zal vertellen over haar spionagepraktijken samen met de Bobama-maffia

  Donald Trump prepared to challenge May over UK role in starting Russian links investigation
  https://www.telegraph.co.uk/news/2019/06/02/donald-trump-prepared-challenge-may-uk-role-starting-russian/

  Like

 7. Jan zegt:

  Klaagster die beweert door Trump te zijn verkracht haalde haar verhaal uit een aflevering van Law and Order

  video/1

  Like

 8. Jan zegt:

  Google is van plan de komende presidentsverkiezing te manipuleren

  Like

 9. fleckie zegt:

  Men kan ook denken: “: er was …IETS. ONECHTS. aan die dame”, ).maar wat, was. ondefinieerbaar(“………………….<~<~<~<~<~<~<~

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s