“Religie van de vrede” . . .

Door:
K. v. W. 
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, christenhaat, gezond realisme, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, kwaadaardige opzet, lafheid, Moslims, PVV, Rotzakken. Bookmark de permalink .

7 reacties op “Religie van de vrede” . . .

 1. ildiko zegt:

  Waarom hebben de meste landen over de Ottomaanse honderden jaren onderdrukking niks van geleerd.?????? de islam is onderdrukking en oorlog, en dat zal nooit anders worden.

  Geliked door 1 persoon

 2. Corné zegt:

  Wat zal de reactie van de Nederlandse moslimorganisaties zijn over de gruwelijke aanslagen? Boze optochten zoals ze veelvuldig tegen Israël doen? Grootschalige stille tochten? Solidariteits-kringen om kerken? Zoals onlangs christenen deden om een moskee? Uiteraard niets van dat al!!! Alleen zullen ze onze overheid dwingen hun haattempels nog beter te beveiligen. En hun linkse hielenlikkers? Die gaan Baudet en Wilders weer de schuld geven.

  Geliked door 1 persoon

 3. Hovawart zegt:

  Het vervult mij met angst dat de opportunistische politici de moslimbidkleedjes gebruiken om hun gezamenlijke tekortkomingen onder het tapijt te vegen, dat geeft slechts stof tot nadenken.

  Like

 4. Ruud zegt:

  Je zou bijna gaan hopen dat dit onverbeterlijk slechte volk hier een vergelijkbare aanslag pleegt; eerder zullen onze welbespraakte en hooggeleerde- maar vooral kortzichtige onnozele dames en heren van de regerende klasse niet inzien met wat voor een onacceptabel risico zij ons hier elke dag opschepen. Tenzij wij zelf hard ingrijpen!

  Geliked door 1 persoon

 5. kampersrene zegt:

  Toch en ik hoop van ganse harte van niet…een aanslag in Nederland zou gebeuren a la Sri Lanka dan nog zullen de linkse broeders en zusters…de islam blijven verdedigen….erger ze zullen rechts me de vinger wijzen

  Like

 6. ruud beijer zegt:

  Dat wordt weer kaarsjes branden en liedjes zingen..O nee het zijn maar christenen.

  Like

 7. Steven zegt:

  Het ziet er in ieder geval wel VREDIG uit…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s