Russische FSB: “Er zijn minimaal 1500 ISIS-terroristen de EU binnengekomen”

Screenshot_150

(Vertaling: E.J. Bron)

Er zijn nu ongeveer 1500 buitenlandse terroristen, die deelgenomen hebben aan gevechtshandelingen in het Midden-Oosten, in Europa, zei de directeur van de Russische geheime dienst FSB, Alexander Bortnikov, op een conferentie ter bestrijding van het internationale terrorisme.

Contra magazine

“Volgens schattingen van deskundigen zijn er ongeveer 1500 tot 5000 terroristen uit het Midden-Oosten de Europese Unie binnengekomen. Een aanzienlijk aantal van hen zijn gewapende mannen, die door de leiders naar Europa werden gestuurd om terreuraanslagen voort te zetten”, informeerde Bortnikov de deelnemers aan de conferentie, bericht “TASS”.

“Ondanks grote verliezen in Syrië en in Irak vormen de in Rusland verboden terroristengroepen ´Islamitische Staat´ en ´Al-Qaida´  en de aan hen verbonden militiegroepen nog altijd een serieuze bedreiging”, waarschuwde de chef van de Russische geheime dienst.

“Het lukte hen om hun strijdkrachten volgens een netwerkprincipe te bedrijven. Gekoppelde en autonome cellen breiden zich vanuit het Midden-Oosten naar Europa, Centraal- en Zuidoost-Azië uit, en grote militante groepen dringen diep het Afrikaanse continent binnen, vooral naar Libië”, zei Bortnikov.

Volgens de chef van de FSB is de situatie in Afghanistan bijzonder belangrijk. Illegale terreurgroepen zijn verbonden met terroristen uit Syrië, die een bedreiging voor d elanden in de Centraal-Aziatische regio vormen.

Europese Commissie ziet het probleem niet

In de Europese Commissie bekritiseert de voorzitter de grenscontroles binnen de EU, die enkele landen uitvoeren. Die landen op hun beurt geven de Europese Commissie de schuld, omdat zij de EU-buitengrenzen niet zou kunnen beschermen. Juncker zegt dat hij graag de buitengrenzen zou willen beschermen wanneer de landen het eindelijk eens zouden zijn met zijn plannen. Die zijn het echter niet met elkaar eens.

De gedupeerde derde van deze onhoudbare situatie bent u, beste lezer. U hoeft weliswaar niet per se van angst te beven, maar om je aan het gevoel van veiligheid te koesteren, schijnt in deze EU in het jaar 2019 niet meer op z´n plaats te zijn. Je kunt er gewoon op wachten tot het knalt. Dat het knalt, lijkt zeker. Men weet alleen niet waar het zal knallen.

Bron:
www.contra-magazin.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Elite, establishment, Eurabië, Europa, Europese Commissie, EUSSR, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, ISIS, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Moslims, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Rusland, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

26 reacties op Russische FSB: “Er zijn minimaal 1500 ISIS-terroristen de EU binnengekomen”

 1. benkok zegt:

  Als je ziet wat een kleine groep tuig (7 + 24 arrestanten) kan aanrichten in Sri Lanka, een land maar iets groter dan Nederland op 10 plekken nagenoeg tegelijk, dan kun je je een beetje voorstellen wat 1500 moordenaars voor de koranallah kunnen doen.
  Shalom
  Ben Kok (joods-chr. pastor)
  https://tora-yeshua.nl/2019/04/leider-nat-tawheed-jamaath-moord-op-290-christenen/

  Geliked door 2 people

 2. Jean zegt:

  Maak van die 1.500 maar 15.000 en m.i. zelfs 150.000.
  Het is reeds 5 over 12 met die gewelddadige perverse barbaarse zwijnerij op ons grondgebied. Nu starten met de afvoer en het politiek verantwoordelijk gespuis zwaar afstraffen, doen we dat niet dan zal Parijs, Sri Lanka enz. enz. Dagelijkse terreur worden.
  Een verwittigd mens is er twee waard.

  Geliked door 4 people

 3. M. zegt:

  Men heeft de deur wagenwijd opengezet voor deze mensen waarvan ze wisten dat ze zouden komen om iedereen in zijn eigen kamp te jagen en tegen elkaar uit te spelen tot de bende compleet is en gematigd niet meer bestaat voor zover dat al bestond.
  Maar u dacht toch niet dat men de grens ging sluiten voor de dreiging?
  Die komt ze veels te goed uit.
  Dat u of ik misschien slachtoffer worden boeit ze weinig anders hadden ze dat eerder wel aangepakt maar terreur bestrijden doet men alleen om uw vrijheid af te nemen niet om het te bestrijden.
  Uw vrijheid is de dreiging die ze wel erg vinden.

  Geliked door 3 people

 4. Henk der Niederlánder zegt:

  Oei kut Ben. dat was niet de bedoeling dat zo iets zomaar geschreven wordt.
  Van de andere kant wachten we nu nog een paar jaar op de MSM.

  Like

 5. M.A.L. Sion zegt:

  Zou men nu eindelijk bereid zijn om de strijd met de ISLAM aan te gaan. Er wordt gesproken over moslimextremisten. Dat wekt verwarring. De ISLAM is EXTREMISTISCH als ideologie. Overal waar de islam aanwezig is kan dit gebeuren. Wereldwijd is vrijwel overal gemoord. En dat gaat door als we niet echt ten behoeve van vrede de ISLAM de oorlog verklaren. Geen tolerantie, geen integratie, isoleren en deporteren. Zo snel mogelijk.

  Geliked door 1 persoon

 6. Tineke zegt:

  “Europese Commissie ziet het probleem niet”

  Nee,das onderhand wel duidelijk.
  Een grof schandaal dat alle burgers blootgesteld worden aan alle ellende,die zich vandaag de dag aandient……
  Vrede-Welvaart-Veiligheid.
  Dat was de grote belofte van de EU.
  Je hoeft geen ”wie van de drie ” te doen,want alledrie zijn grote leugens gebleken.(uitgezonderd de graaiers,en hielenlikkers van diezelfde graaiers)
  Ons door de strot geduwd door de christelijke Jan-Pieter(hij heeft er zelf Peter van gemaakt) Balkenende!
  Ik vraag me wel eens af,hoe zo n landverrader terugkijkend er nu in zou staan.
  Of het ”geweten” zo nu en dan op gaat spelen.
  Ik denk het eigenlijk niet………

  Geliked door 1 persoon

 7. Harry zegt:

  Ga maar rustig slapen , Rutte !
  Het volk waakt over u !
  Er kan helemaal niks gebeuren , want WIJ zijn wakker !

  Die arme ex-Isis jongetjes zijn volstrekt onschuldig hoor .
  Vrij vertaald naar de vorige mongool , minister president Colijn .
  Wat hebben we geleerd in haast 80 jaar ?
  GEEN DONDER !

  Geliked door 3 people

 8. Harry zegt:

  Nee , maak je maar geen illusies , Tineke .
  Hij is er nog steeds van overtuigd dat ie het juiste gedaan heeft .
  Er is iets chronisch mis met die vrome kloten .

  Religie doét iets met je hersenen en het is niet veel goeds !
  Lui waar de engheid en de weerzin van afspat , die deugen écht niet , dat is ons ingebouwde zelfbeschermingsmechanisme .

  Vraag me niet waarom ze doen wat ze gedaan hebben ,
  hun gedachtegoed is niet te doorgronden .
  Jezuïeten ? Andere afwijkingen ?
  Maar dat ze chronisch eng zijn , daar valt niet aan te ontkomen !

  Geliked door 3 people

  • Tineke zegt:

   Ik denk dat die lui in dat kabinet,al die christelijke partijen helemaal niet religieus zijn.
   Dat ze dat etiket erop geplakt hebben en laten zitten,om stemmen te trekken.
   Ze lopen bijna allemaal de leugen achterna voor geld en macht.Daar is in mijn optiek weinig
   Goddelijks aan.
   Maar er zijn zeker wel oprechte christenen.
   Alleen vindt je die niet in de politiek.
   Dat zijn ook niet die vrome kloten die zondags in de kerk vooraan zitten,geld in de collectebus gooien,om zo hun ticket naar de hemel te kopen en jou en mij de dag erop proberen te naaien.
   Maar mensen die hun hart op de goede plek hebben,door roeien en ruiten gaat voor zijn dierbaren en echte vrienden,waar wederkerigheid vanzelfsprekend is,en geen gunst,
   je diep respect hebt voor de natuur,geen verrader bent en rechtvaardig,kom je al een heel eind.
   En daar hoort ook realisme bij,om te zien wat er afspeelt in de wereld en om je heen.
   En laten we de humor niet vergeten…das ook een heel belangrijk ingrediënt.
   Niet alle christenen zijn droge trutten,en stijve horken.
   Misschien moet je uit die biblebeltbubbel,ik zou er ook niet kunnen aarden !

   Geliked door 1 persoon

 9. Rensk. zegt:

  Vraag me af hoe de Boedistische gemeenschap nu met de kleine gemeenschap moslims om zal gaan. Daar in Sri Lanka. Rechtvaardig zou zijn als al die gasten, die ons de EU en immigranten door de strot hebben gedouwd een proces aan de broek zouden krijgen. Degenen die nog leven. Niet uit wraak, maar een schreeuw om gerechtigheid. Het landverraad is grof en buitengewoon vuil en smerig en totaal onverantwoordelijk. Niet meer dan normaal dat ze hier niet mee weg mogen komen. Begin steeds meer te begrijpen hoe de Serviers tegen moslims en hun ideologie aankeken

  Geliked door 1 persoon

 10. marian zegt:

  Pinautomaten, de ene plofkraak na de andere, kunnen ze in Europa niet eens beschermen dus ga er maar vanuit dat wij, christenen, ook niet te beschermen zijn.

  Like

 11. Pim zegt:

  Vooral uit volle borst ‘welkom welkom’ blijven zingen!

  Like

 12. kampersrene zegt:

  Europese Commissie en Zweden ziet het probleem niet integendeel dat land wil meer van dat uitschot en eist dat EU-landen die dat krapuul geen toegang verlenen….worden gestraft

  Geliked door 1 persoon

 13. kinky.s zegt:

  Kan er bij uw be richten in het vervolg ook een icoon staan voor plaatsen op me we.com?Verzonden vanaf Samsung-tablet.

  Like

 14. Jules Vismale zegt:

  Nou heb ik vernomen dat opeens in Rusland 70% van de Russen Jozef Stalin, de meest gruwelijkste links-extremist die verantwoordelijk is voor de dood van 30.000.000 mensen, enorm populair is geworden omdat hij het fascisme had verslagen!? Die snertrussen zijn natuurlijk ook vast hartstikke blij dat hij in de periode 1939-1941 Adolf Hitler van miljoen tonnen grondstoffen voorzag waardoor deze half Europa kon veroveren, dat Stalin alle tientallen waarschuwingen over een Duitse aanval in de wind sloeg, het hele Russische defensiesysteem om zeep hielp, dat de kolchozen in stand bleven waardoor gruwelijke hongersnoden ontstonden etc.!
  Ze zijn daarginder in het oprukkende linkse Rusland hartstikke gek geworden en blijkbaar vast ook stapelgek op die ISIS-terroristen en vooral als ze daar ook talloze Russen gaan vermoorden! Ik heb met dat soort mensen GEEN medelijden meer als ze hun voormalige en huidige beulen de grond in prijzen!

  Like

  • scherpschutter1943 zegt:

   Dat geldt ook voor nederland, want die moeten naar brussel luisteren. paspoort afnemen mag niet van brussel. Grens sluiten mag niet van brussel. ISIS leden krijgen een woning en uitkering, moet ven brussel. Als de isisleden hun oude handwerk van onthoofding en steniging weer ter hand nemen hoop ik dat juncker en die vetpens timmermans als eerste aan de beurt komen. Dat moet niet van brussel maar van scherpschutter1943.

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s