Twee gekken op een podium

Screenshot_128

(Door: “bozeoudeman”)

Hoe betrouwbaar is onze democratie? Zo betrouwbaar als de stemcomputer of het stemmen met potlood in het algemeen is. Niet volledig dus. Met gewoon potlood stemmen kan een hoge graad van onbetrouwbaarheid in zich hebben vanwege het tellen van de stemmen. Wie telt de stemmen? Hoe betrouwbaar zijn de leden van het stembureau? De integriteit hangt helemaal van de personen in kwestie zelf af.

Zoals iemand ooit stelde, was het simpel om formulieren met een stem op een ongewenste partij te laten verdwijnen en zelfs te verwisselen met formulieren die al waren ingevuld met de door de persoon gewenste partij. Is dit te doen? Moeilijk, maar niet onmogelijk. Dit weet ik uit ervaring, ik heb zelf wel eens meegeteld op een stembureau en weet hoe chaotisch het kan zijn door de druk om snel met cijfers te komen. In chaos is niet meer alles goed te overzien. Dus ja het kan, en zeker, als er meerdere personen aan wensen mee te werken. 

Zijn er vandaag genoeg personen te vinden voor deze vorm van democratieverkrachting? Ik vrees van wel. Ik vrees het ergste, zeker als ik de zogenaamde linkse partijen zie, en helemaal als ik kijk naar hun deels volledig ontspoorde en nietsontziende aanhang met een mentaliteit dat hun doel alle middelen heiligt. Met de stemcomputer is helemaal en nog makkelijker te frauderen. Met de juiste software is het makkelijk om verkiezingen naar de hand van de gewenste kandidaat of partij te zetten. Zeker als je ook nog eens weet, zoals van Soros wordt beweerd, dat een verkeerde persoon, hij dus, direct of anders indirect, de baas is van het bedrijf dat stemcomputers levert.

Van mensen als deze man is alles te verwachten, deze man kent geen scrupules, geen fatsoen, heeft niets op met democratie, en is er vanwege een soort zelfbevrediging op uit de wereld naar zijn pijpen te laten dansen, via de vele politici die hij vermeend al op zijn loonlijst zou hebben staan, een derde van het Europarlement, zo gonst het op internet op burger-journalistieke pagina’s. Geen wonder dat dit soort pagina’s als nep-nieuws worden betiteld door politici, van wie het de vraag is ‘of en hoe integer zij zijn’.

Het netwerk en de vele tentakels van deze omstreden multimiljardair kan bijna worden gezien als een sterk vergrote versie van de Scientology Church en werkt op vergelijke wijze. Wereldwijd heeft deze absoluut bedenkelijke man, die niet schroomde om landen bijna aan de bedelstaf te brengen met zijn gespeculeer, direct en zeker indirect de hand in de goed georganiseerde en geplande invasie die wereldwijd plaatsvindt vanuit de islamhoek.

Als manipulerende eigenaar van jong, hip en progressief ogende bedrijven die wereldwijd vestigingen hebben en die veelal met politiek, media en informatie in het algemeen te maken hebben, is het dus te zot voor woorden om stemcomputers van deze naar wereldoverheersing zoekende machtswellusteling te gebruiken en domweg te stellen dat er niet met deze computers gefraudeerd kan worden.

Dat er gefraudeerd kan worden, is af te leiden aan de hand van uitkomsten van Europese landelijke verkiezingen, na de door Soros verloren verkiezing van Hillary Clinton in Amerika. Uit de voor Soros en aanhang catastrofaal verlopen verkiezingen in de VS heeft de man lessen getrokken, die tijdens Europese landelijke verkiezingen in praktijk lijken te zijn gebracht. Niet voor niets kwam deze ‘godfather van corruptie’ hoogstpersoonlijk naar Europa om zich te vergewissen dat het dilemma-Trump zich niet in Europa ging herhalen.

En dat gebeurde dus ook niet. In tegenstelling tot alle prognoses vond er enkel een teruggang in zetels plaats en werd het de overwinning van deze man, doordat de gevestigde politieke partijen in staat bleven om de macht in handen te houden. Zelfs een zottin als Merkel kon aanblijven, en een gek als Macron werd tot president gekozen, of werd hij niet eerder door Soros en zijn lakeien uit Brussel tot president gemaakt? Stemmen met potlood of met de computer, beide manieren zijn niet waterdicht en absoluut te manipuleren en mee te frauderen.

Wat valt er dat geval te verwachten van de aankomende Europese verkiezingen als deze niet onder strikt toezicht van een derde partij staan. De vraag is alleen, welke partij? Rusland? China? In ieder geval niet de VN, een organisatie die zich met allerlei vreemde benoemingen totaal ongeloofwaardig heeft gemaakt. Hoe modderen we dan verder? We zijn in een situatie beland dat, hoe de uitslag ook gaat worden, deze gewantrouwd zal worden. Ondertussen gaat de invasie gewoon door. Een getikte miljardair staat op het wereldpodium en ‘speelt viool’ en een andere gek zingt er het lied ‘Kill the Boer’ bij.

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op Twee gekken op een podium

 1. M. zegt:

  Om iedereen in het gezicht uit te lachen mocht iedereen zijn stem in een rolcontainer met lullig slotje deponeren waar men normaal gesproken het vuilnis in doet.

  Het is niet de bedoeling dat de stem van het eigen volk daadwerkelijk gehoord gaat worden en vertegenwoordigd gaat worden anders komt de vrijheid van het opdringen van een ideologie van de minderheid aan de meerderheid en de daarbij gepaard gaande afbraak van het land en zijn inwoners in het geding.

  Like

  • BigLJohn zegt:

   M; Wat jij daar allemaal opnoemt is allang de werkelijkheid van alle dag. Nog veel erger dan een wurgcontract. We zullen er aan moeten geloven, of we nu willen of niet. De waarheid is hard, maar het is niet anders….

   Like

 2. reageerbuis zegt:

  Stalin wist [al] dat het niet de kiezers zijn die bepalen wie de verkiezingen wint. Dat mogen de kiezers misschien wel denken, maar het is uiteindelijk degene die de stemmen telt, die bepaalt wie er wint. Uit: http://www.geschiedenis.nu/?p=2816 (18/6/2012)

  Geliked door 1 persoon

  • Chris Dirick zegt:

   Dat heeft mij al een aantal jaren hogelijks verbaasd. Dat het aantal mensen dat op Rutte stemt nog steeds zo hoog is. Ook dat percentage van het volk, dat onwetend wordt gehouden door de MSM, moet toch zien dat het in Nederland vierkant draait. Dit valt enkel te verklaren door verkiezingsfraude.

   Geliked door 1 persoon

 3. BigLJohn zegt:

  De verkiezingsfraude is al oud nieuws voor mij. Let maar eens op hoe de uitslag word van de komende E.U. en (verder in de toekomst) de tweede Kamerverkiezingen. Uiteindelijk wint links altijd. Of ze gaan een mega coalitie smeden, zodanig, dat rechtse partijen buitenspel staan en gabasht gaan worden….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s