Zweden eist sanctionering van EU-landen die tegen massa-immigratie zijn

Screenshot_142.png

(Vertaling: E.J. Bron)

Zweden is een bekennend immigratieland, dat daardoor de demografie van zijn bevolking enorm verandert. Nu eist de socialistische minister-president Löfven andere EU-landen te bestraffen die deze opvatting niet delen.

Contra magazine

De Zweedse minister-president, Stefan Löfven, zou bereid zijn sancties op te leggen aan die EU-landen die zich uitspreken tegen de opname van “vluchtelingen”. Sancties tegen landen zoals Hongarije, bericht “Sputnik”.

“Ja, daartoe ben ik bereid”, zei Löfven in een interview met het dagblad “Dagens Nyheter”en sprak over de mogelijkheid van sancties. “Want vroeger of later moeten we gezamenlijk de verantwoordelijkheid voor de opname van migranten op ons nemen. Een, twee of drie landen kunnen dat niet alleen – daarbij moeten we helpen.”

Löfven verder: “Als ze niet bereid zijn verantwoordelijkheid op zich te nemen, zal dit aan kosten gebonden zijn. Het zal niet mogelijk zijn om op dezelfde wijze EU-geld te krijgen als op dit moment het geval is. Hongarije is een van de landen die het meest profiteert. Het is onacceptabel dat het land, dat het meest door de EU wordt ondersteund, zegt: ´Nee, we nemen geen verantwoordelijkheid op ons voor de immigratie´.”

Löfven benadrukte dat het zo niet verder zou kunnen gaan. Enkele andere landen zouden bereid zijn dit voorbeeld te volgen. Löfven sprak de hoop uit dat de EU een gemeenschappelijke immigratiepolitiek zou uitwerken, wat op dit moment nog niet het geval is.

Stefan Löfven heeft lang op de rechtvaardige verdeling van migranten aangedrongen door de andere EU-landen er toe op te roepen zich hier sterk voor te maken. Meerdere Oost-Europese landen zoals Polen en Hongarije hebben het idee afgewezen om asielzoekers uit andere EU-landen in hun overwegend autochtone samenlevingen te laten immigreren.

Zweden heeft zich tijdens de migratiecrisis in Europa tot een van de meest royale EU-landen ontwikkeld. Alleen al in het jaar 2015, tijdens de “vluchtelingencrisis”, bereikte Zweden, een land met 10 miljoen inwoners, het recordaantal van 163.000 asielzoekers.

Ook in de jaren daarna heeft Zweden meer dan 100.000 asielzoekers per jaar opgenomen en is van plan dit ook te blijven doen. Volgens de prognose van de Zweedse migratieautoriteit zal het land tussen 2018-2021 nog eens 500.000 migranten accepteren.

Hongarije, een land met ongeveer net zoveel inwoners, heeft zich effectief tegen een Arabische en Afrikaanse immigratie gekeerd, wat tot botsingen met Brussel leidde. Terwijl meer dan een vierde deel van de Zweedse bevolking al een migratieachtergrond heeft, blijft Hongarije tot 93% autochtoon.

Bron:
www.contra-magazin.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Demografie, demoniseren, Derde Wereld, Dhimmitude, Eurabië, EUSSR, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, Midden-Europa, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Oost-Europa, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Visegrad-landen, Volksvijandigheid, Zweden. Bookmark de permalink .

45 reacties op Zweden eist sanctionering van EU-landen die tegen massa-immigratie zijn

 1. Klaas zegt:

  Like

 2. Ron Rottweil zegt:

  Migranten prima, maar geen cult, moslims of andere exreem religieuze ideologisten die de westerse mensen met westerse normen en waarden als hun vijanden zien en daarmee de oorlog aan te gaan. Laat Zweden maar fijn de ogen openen voor wat zij en andele landen op hun hals halen.

  Geliked door 3 people

  • Henk der Niederlánder zegt:

   Zeg Ron.
   Je schrijft: Migranten Prima.
   Dan moet je toch wel echt een grote masochist zijn als je bereid bent om een groot deel van je afgedragen belastingen wilt afdragen aan de migranten die hier nou niet specifiek naartoe komen om de handen uit de mouwen te steken, want om de uitkeringsinstanties te vinden hoef je nou niet per sé lid te zijn van de een of andere cultgroepering.
   Daar komt nog bij dat de migranten die de westerse normen en waarden onderschrijven nogal dun gezaaid zijn.

   Geliked door 4 people

  • Fleckie zegt:

   Die persoon, ( en eventueel zijn ‘ondersteuners’ moeten gedwongen worden,voor een bepaalde tijd, minimum een jaar, ‘binnendringers op te nemen , in huiselijke kring!!( als het ‘timide-gedrag’ …afgelegd. Is door DIE. bepaalde. personen!, en dan de ervaringen MOETEN..
   ‘mededelen.
   ‘ aan. de. goegemeente!.*~*~*~*~*~*~*~

   Like

 3. Ruud zegt:

  Uitsluitend een grondwetsherziening zou kunnen leiden tot legalisatie van m.i. land- hoogverraad. Het is beter deze raaskallende gek tegen zichzelf in bescherming te nemen en hem op te sluiten. Het ons zo dierbare begrip soevereiniteit is bij hem kennelijk niet bekend.

  Like

 4. N.E. Derlander zegt:

  Mee eens, vluchtende christenen uit overwegend islamitische landen helpen, mag nooit een probleem zijn. Europa (niet de EU) heeft immers een Joods christelijke cultuur. Landen binnen de EU, die de Europese cultuur willen omvormen door immigratie moeten ter verantwoording geroepen en eventueel bestraft worden door sancties.

  Like

 5. Thomasson zegt:

  Niemand heeft de Zweden gevraagd op psychopaten zoals de Socialisten en hun broeders te stemmen. Ze hadden een alternatief, maar ze maakten er geen gebruik van. Er wordt nu alles aan gedaan om Zweden te vernietigen en in de toekomst de bevolking uit te moorden. Dat zal met zekerheid gebeuren als de moslims/negers populatie zal verder groeien. Met welke recht eist de pathologische premier van Zweden van andere landen zijn ideeen te volgen? Als men goed uitrekent: leven zonder de EU zal voor de weigerende landen, op den duur, goedkoper worden als hun grenzen openstellen voor de tsunami van parasieten en terroristen uit Islamitische landen en Afrika. De tweede variant betekent altijd BURGEROORLOG. Oorlog en wedeopbouw zijn exorbitant dure business; en daar spreken wij nog niet over het verlies van mensenleven. .

  Geliked door 2 people

  • orelius zegt:

   Daar zitten de elites nou juist op te wachten wederopbouw , dan kunnen ze weer vollebak hun zakken vullen . Die denken heel anders dan het gewone volk. Die hebben hun eigen agenda.

   Geliked door 1 persoon

 6. kampersrene zegt:

  kust mijn kl….Zweden

  Like

 7. bedonderde burger zegt:

  Geef die gestoorde massamoordenaar in wording een enkele reis naar Mars voor hij aan zijn DDR genocide plannen kan beginnen samen met moordenares Merkel en oorlogszuchtige Timmerkloot Franske.

  Geliked door 4 people

 8. M.A.L. Sion zegt:

  Zweden: We zeggen het niet hardop maar we dreigen te verzuipen. Maar het is zielig als we alleen gaan en daarom moeten jullie hetzelfde doen als wij. En zonder zwemvest, hoor.

  Geliked door 6 people

 9. Nemesis zegt:

  Die Min.-Pres. van Zweden moet zich maar met zijn eigen land bemoeien, als zij migranten willen, alsjeblieft, maar zeur dan ook niet over de kosten. Bovendien, wij willen die rotzooi als in Zweden niet en andere andere landen zijn daar ook heel duidelijk over. Kijk maar eens wat je je eigen bevolking aandoet, smerige socialist.

  Geliked door 6 people

 10. Cathja zegt:

  Zweden heeft niks te willen. Hebben ze nog niet genoeg ellende over zich heen gehad door de toestroom van het genoemde aantal immigranten? De Zweden hebben ernstig te lijden onder het grote aantal vreemdelingen, temeer daar de autochtone Zweden worden achtergesteld t.o.v. de nieuwkomers.
  Deze president moet zich schamen voor zijn uitspraken, zéker richting Hongarije en Polen.
  Laat hem eerst maar eens toegeven dat het meestal niet om vluchtelingen gaat, maar om islamitische profiteurs, die geen recht op asiel hebben, eer hij met kritiek komt aanzetten. Polen en Hongarije willen geen ellende in hun land. Die zien heel goed wat Merkel heeft aangericht, en hebben geen trek in een land waar de bevolking niet meer veilig over straat kan, en waar zelfs het reizen met het openbaar vervoer niet meer veilig is.

  Geliked door 2 people

 11. BigLJohn zegt:

  Hier klinkt een ondertoon van een land (Zweden) die zich geen raad meer weet met al die klaplopers, en andere landen daar voor wil laten opdraaien. Zo niet, dan zouden er sancties tegen andere landen moeten komen. Gewoon laten stikken die Zweden en in hun eigen sop laten gaarkoken.

  Geliked door 4 people

 12. Harry zegt:

  Die waanzinnigen bij de Zweedse overheid beginnen nu ook al te dreigen richting de normaal denkende enkelingen , zoals Orban .

  Zouden die lui nou totaal niet in staat zijn om een klein beetje vóóruit te denken ?
  Hebben ze helemaal geen beeld hoe hun land de afgrond in dondert ?
  Geen benul van wát hen straks boven het hoofd hangt ?
  Zien ze dan totaal níks ?
  En dat soort debiliteit dan ook aan anderen verplicht opdringen ?

  Zweden , Amsterdam in het groot !

  Geliked door 5 people

 13. Perfide Albion zegt:

  Ik beschouw dit gewauwel uit de mond van die marxist als een aanval op Nederland. Ontzeg hem de toegang tot ons land! En verklaar hem tot ongewenst vreemdeling.

  De Zweden moeten die landverrader maar gewoon berechten… Of de Olav Palme behandeling geven…

  Geliked door 2 people

 14. Marc zegt:

  Nederland eist sancties van EU-landen die voor massa-immigratie zijn!

  Like

 15. Qvic zegt:

  Elk land dat massaal immigranten opneemt verliest daardoor zijn eigen identiteit. Wat betreft de identiteit van de immigranten die hoofdzakelijk islamieten zijn, geef je in werkelijkheid je eigen land letterlijk weg aan deze haat cultuur. Want de islamitische gemeenschap intrigeren nooit, maar kolonialiseren elk gastland. Alleen door kortzichtige leiders die hun eigen volk willens en wetens te misleiden, puur uit eigen gewin. Om zo die massale illegale islamitische immigratie goed te kunnen praten. Al deze leiders die zo voor de massale islamistische immigratie zijn, hebben een dubbele agenda en staan direct of indirect allemaal dan ook op de de loonlijst van de VN. Deze wereldwijde (criminele) organisatie die de W.N.O. na streeft. Om deze tot stand te laten komen, door elk land op de wereld hun eigen identiteit af te nemen, om zo de nieuwe wereldburger te laten ontstaan. Die met geen enkel land te identificeren is. Zodat alle macht op de wereld gecentraliseerd kan worden door een select klein clubje mensen. Dan zijn alle niet meewerkende landen een obstakel voor deze uitrol van de macht centralisatie. In dit geval de E.U. Die Zweedse president is niets meer dan een loop jongen van de E.U. Dat is dan ook de redenen van waarom de rechtse politieke partijen die voor het nationale volk is, in alles wordt dwarsgezeten en ten onrechte van alles vals beschuldigd wordt. Om zo het autochtonen volk te manipuleren.

  Geliked door 3 people

 16. F1802 zegt:

  Hoe is het eigenlijk mogelijk dat een merendeel van de Zweden op deze misdadiger stemmen? Dit kant toch niet anders dan dat dit gerealiseerd is door fraude!

  Geliked door 3 people

 17. Jean zegt:

  Het brengt ons geld in het laadje als wij Zweden eruit kieperen, de grenzen sluiten en ALLE moslims/islamieten eruit flikkeren zo niet staan ons toestanden zoals Parijs, Sri Lanka enz. enz. te wachten.
  Nu snel handelen en die zandbakleeglopers en vooral die perverse islam in heel Europa verbieden willen we veiligheid bekomen.

  Geliked door 1 persoon

 18. Ludo zegt:

  Als Zweden hun normen en waarden willen verspelen en hun eigen bevolking willen onderwerpen aan de migratie, wel dan doen ze dat maar, laat wel de andere landen zelf kiezen!!

  Like

 19. koddebeier zegt:

  Wanner zetten ze eindelijk een hek om dat gekkenhuis wat ze Zweden noemen en sluit de rest van Europa de grenzen voor Zweden ??

  Geliked door 1 persoon

 20. jungleelephant zegt:

  Zet er een muur omheen;kunnen ze het daar lekker zelf uitzoeken!

  Like

 21. Jules Vismale zegt:

  Hier is mijn antwoord aan jou, jij smerige en akelige moslim- en islam-liefhebbende Stefan Löfven: “Steek die hele sanctionering van de EU-landen maar mooi in je reet en dat er wat mij betreft een hoop diarree uit komt waar jij doodziek van wordt!”
  Die afgrijselijke dwaas lijkt net op de ooms van Raul Wallenberg (1912-1947?) die in WO II via de nazi’s het geroofde goud van de vermoorde joden in hun banken opsloegen terwijl Raoul in 1944 vele tienduizenden Hongaarse joden redde van de nazi’s! Löfven gaat toch zeker niet verwachten dat hij heel de EU de les kan gaan lezen over de immigranten want anders dumpen we die gewoon bij hem thuis neer! En wat mij betreft krijgen de extremisten onder hen dadelijk zoveel ziektes op zich af in Zweden, of desnoods woedende elanden, dat zij al wensten dat ze daar NOOIT waren toegelaten!
  Een land dat zichzelf vrijwillig en opzettelijk in de vernieling helpt verdiend totaal GEEN medeleven van wie dan ook!

  Like

 22. orelius zegt:

  Deze malloot lofven gewoon noteren in het grote dikke boek waar alle Europa veraders in staan .
  Als de ommezwaai komt gelijk van zijn bed ligten en ………..ik weet nog wel een paar andere namen voor in het grote boek .

  Like

 23. Dijkstra zegt:

  Als Zweden inderdaad elk jaar 100.000 migranten op neemt, dan zal over ongeveer 20 jaar de migranten in de meerderheid zijn. Dat is al rond 2040. Ik ben benieuwd of de Zweden dan nog steeds hetzelfde zullen denken over hun linkse politiek als ze nu doen.

  Like

 24. patriot zegt:

  ik ben zo blij dat ik een nationalist ben in hart

  Like

 25. Steven zegt:

  Daar hebben we nog zo’n DWAAS die denkt dat het allemaal wel goed komt..en anderen landen straffen die het niet met hem eens zijn.. Ophangen dit soort gasten!!

  Like

 26. P.J. Budde zegt:

  Het getuigd van een dermate grensoverschrijdende mate van krankzinnigheid dat ik fenk dat dit een HAUX moet zijn. Welk Volk wil en zal een degelijke Regering tolereren die het eigen Volk verraad??

  Like

 27. Marly zegt:

  gelijk heeft het maar geen sancties uitsluiten ja ,het ene naar het andere land ,dan blijft er eindelijk van dat EU monster niets meer over

  Like

 28. Marc zegt:

  Een eenduidig beleid zou fijn zijn.
  In mijn ogen is de oplossing van Hongarije beter. Alles weigeren.
  Niemand zit op nog meer parasieten te wachten

  Like

 29. Josy Stijns zegt:

  Löfven heeft goed praten in een land met zeer lage bevolkingsdichtheid in vergelijking met ons overbevolkte Nederland. Men zal eerst, waar dan ook, een goede infrastructuur moeten creëren alvorens verdere teloorgang van de samenleving te permitteren. Na het gebeuren in Sri Lanka deel ik Geert Wilders mening : geen moslims meer toelaten in de EU. En diegenen die er al zijn zich laten committeren aan Europese normen en waarden. Nederland had lang geleden zijn beeldenstrijd en nog maar enkele decennia geleden mocht een katholiek niet huwen met een protestant of Jood (en vv). Moslims willen niet integreren alleen penetreren en dat moet de EU letterlijk verbieden.

  Like

 30. Bruggeman zegt:

  De hongaren hebben groot gelijk dat ze hun land beschermen tegen de islam de andere europedr landen zouden daar beter een voorbeeld aan nemen

  Like

 31. Bruggeman zegt:

  Ze moesten die gek van zweden opsluiten,je land zo naar de kl…….ten helpen

  Like

 32. Hollevoet zegt:

  Zeker niet akkoord met Zweedse ideeën. Als zij dat leuk vinden dat 1/4 van de bevolking allochtonen zijn is dat hun zaak. Europa speelt met vuur. Wat is er mis met autochtonen? Het idee van meer allochtonen in Europa zal eindigen in een burgeroorlog. Hoe kan men zo bewust een catastrofe tegemoet gaan?

  Like

 33. Pingback: Zweden eist sanctionering van EU-landen die tegen massa-immigratie zijn – Site Title

 34. Wim Thibaudier zegt:

  Ik vind dat ieder Land zelf moet bepalen of het vluchtelingen toe laat en hoeveel. Ik kan meer begrip voor hongarije op brengen dan voor zweden. Eerlijk gezegd zou ik blij zijn als Nederland achter hongarije zou staan the in plaats van altijd het braafste jongetje uit de klas te willen zijn.

  Geliked door 1 persoon

 35. Jos zegt:

  Helemaal mee eens. Ook ons land kan veel beter. Ik stel voor dat elk gezin die meer dan 2x modaal verdiend een (echte) asielzoeker opneemt. Zodat geen grote groepen niet gehuisveste ontstaan. Echte asielzoekers indien het thuisland het toelaat z.s.m. terug naar eigen land. Kinderen jonger dan 12 jaar, langer dan 5 jaar in Nederland mogen blijven. Alle andere vroeger of later terug ( nooit een vaste verblijfsvergunning). Regel e.e.a. wettelijk

  Like

 36. Jan zegt:

  Järfälla, Zweden (waar anders) schaft Nationale Dag af, er voor in de plaats komt de islamitische vreetdag Eid al-Fitr
  Outrage as Eid al-Fitr Replaces National Day Feast in Swedish Municipality
  https://sputniknews.com/europe/201905311075502296-sweden-ramadan-national-day-outrage/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s