Aan de Nederlandse politici

Screenshot_156.png

(Door: Jan Dijkgraaf)

Beste politici,

Ze zeggen weleens dat de opkomst van partijen als eerst de PVV en nu FvD veroorzaakt wordt doordat jullie allemaal eenheidsworst geworden zijn.

Als we een pondje Mark Rutte met een snufje Sybrand Buma, een stukje Rob Jetten en een snipper Gert-Jan Segers in een pan gooien en door elkaar roeren, komt er na een uurtje sudderen een Jesse Klaver uit. En om de smaak wat te neutraliseren, voegen we een theelepel Lodewijk Asscher toe. Vanuit Brussel flikkert Jean-Claude Juncker er vervolgens nog een borrelglaasje gin bij en controleert Frans Timmermans of het gerecht wel de goedkeuring kan wegdragen van Mutti Merkel en toyboy Macron.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, Christendom, christenhaat, Christenvervolging, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Linkse Kerk, moralisme, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, political correctness, politici, Rotzakken, Terrorisme, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

7 reacties op Aan de Nederlandse politici

 1. Harry zegt:

  Vind , dat die Dijkgraaf prima verhaaltjes schrijft !
  Daar zouden we er veel meer van moeten hebben .

  En wéér die foto van die enge Jetje boven het artikel !
  Hebben jullie die kroonprins van Japan nog gezien op TV ?
  Die heeft ook net zo’n eng inhoudsloos plastic smakeloos imitatie rotkopje als die Jetje .
  Vast van gerecycled plastic gemaakt .
  Japanners hebben zelf immers geen grondstoffen , ze hergebruiken eindeloos .
  Maar de kwaliteit wordt er niet beter op !

  Liked by 3 people

  • Astrid zegt:

   @Harry zegt:
   23 april 2019 om 09:40

   Die Jetten verscheen al breed grijnzend op het politieke toneel, nog voor iemand wist wie dat arrogante broekie überhaupt was. De zoveelste ‘D-666’ profiteur, die de nodige vlieguren maakt, om wereldwijd over ‘het klimaat’ te babbelen.

   Ik lach pas weer, zodra die grijns van zijn bek [en die van de andere politieke opportunisten] verdwenen is, want dan zitten we op de juiste weg.

   Like

 2. Harrie Vaes zegt:

  Stel….dat ik of iemand anders….uit naam van Jezus Christus…..een aanslag zou plegen op onschuldige burgers……zouden de media en de wegkijkende politici dan ook beweren dat het om een verward iemand gaat en dat het niets met het Christelijke van doen heeft……..zouden ze dan ook de naam Christelijk….angstvallig verzwijgen?……Ik denk het niet.

  Liked by 3 people

 3. Thomasson zegt:

  Geweldige brief van Dijkgraaf en vooral : WAARHEISGETROUW. Iedere punt klopt.

  Liked by 2 people

 4. Corné zegt:

  Daarom wordt het ook hoog tijd … https://www.youtube.com/watch?v=-1EoIdD32pM … dat het hele zootje op tieft !!!

  Like

 5. Klaas zegt:

  Like

 6. Hovawart zegt:

  Bij het optreden van de Nederlandse politici overvalt mij vaak de gedachte dat zij “op hun hoofd uit de poppenkast zijn gevallen”. Door het verdedigen van onze rechtstaat geef je heel veel macht aan zulke domme mensen, door de linksche media word je vervolgens geïndoctrineerd want je gaat ongewild mee in de (klimaat)gekte in hun Linksche hoofden.
  “Winners always deal with the truth” zegt de bekende TV goeroe Dr. Phil altijd……met die uitspraak in mijn achterhoofd kijk ik altijd naar de politieke zendtijd uit, (ook al vrees ik die pijnlijke waarheid.) Het is uiteindelijk nooit veel beter dan gedraai en gelieg, (zelf doe ik daar niet aan. Ik heb er een bloedhekel aan.) Hoe is het dan toch in godsnaam mogelijk, dat ik altijd van die manipulerende leugenachtige eikels en teven op de beeldbuis (Oled) tref?….wanneer heeft het Nederlandse Volk genoeg van deze pathologische leugenaars? Mijn krakende en piepende hersenpan maakt onbetaalde overuren om dingen te willen bevatten die niet te bevatten zijn, waarom liegen deze mensen?, waarom bedriegen zij mensen?. Waarom wordt het merendeel der politici gedreven door opportunisme? (althans het merendeel van de politiek in mijn optiek.…..Schiet mij maar lek. Ik snap het niet, zijn wij de waarheid soms niet waard?…….of probeert men iets voor ons te verbergen?.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s