De islamitische oorlog tegen het Westen

Screenshot_154

(Door: “ARENT” – Vertaling: E.J. Bron)

Sri Lanka sluit aan bij commandoacties tegen de burgerbevolking

Sri Lanka, Bataclan, Breitscheidplatz, 9/11 – wat we hier zien, zijn geen terreuraanslagen om bepaalde politieke doelen te bereiken, het zijn commandoacties, een onconventionele oorlog die direct tegen de burgerbevolking van westelijke samenlevingen wordt gevoerd.

PI News (2)

Het voorlopige aantal slachtoffers in Colombo bedraagt 290 doden, het aantal gewonden niet meegerekend. Al tien dagen geleden waren er aanwijzingen voor een komende terreuraanslag van de NJT, de “National Thowheeth Jama´ath”, die van niet nader genoemde “buitenlandse geheime diensten” kwamen.

De handelwijze en de doelgerichte aanval op burgers, vooral op christenen en westelijk levende mensen, roept herinneringen op aan Bataclan en Newcastle, Marseille en Barcelona. Ook daar ging het er om zoveel mogelijk mensen te doden, doelgericht Fransen, Engelsen, Spanjaarden, Joden aan te vallen.

Dat staat ook ongegeneerd in de prachtige brochures van ISIS: zij beledigen westelijke samenlevingen als “apen en varkens”, “onethisch”, “dom”, “kwaadaardig”, er staan openlijk handleidingen in hoe je treinen kunt laten ontsporen, bosbranden sticht, individuele personen vermoordt en ze roepen er toe op doelbewust kinderen en jongeren aan te vallen.

Zelfs Angela Merkel kon er met het oog op Bataclan in 2015 niet meer omheen om van een oorlog te spreken: “Dat is een oorlogsdaad van een terroristisch leger (Hollande). “We leven in tijden, waarin we slachtoffers van een nieuw soort oorlog beklagen.” (Gauck). “Ik geloof dat we ons in een strijd, wat mij betreft ook in een oorlog met ISIS bevinden.” (Merkel).

De beschamende formulering doet al vermoeden dat Angela Merkel absoluut niet graag van oorlog zou willen spreken. Dat is ook begrijpelijk – want per slot van rekening was zij het die de grenzen heeft geopend voor duizenden ISIS-aanhangers.

Het ergst zijn gewoon niet de mensen van ISIS of Hamas – tegen hen zou men zich kunnen beschermen. Daartoe hebben we de middelen – grenzen, legers, staatsburgerschap, verblijfsrecht, gevangenissen, uitzetting.

Het ergst zijn de handlangers, de partijen en de media, die deze oorlog bagatelliseren en zelfs actief ondersteunen. Die met het oog op aanslagen met honderden doden serieus voor Orbán, Trump of de AfD waarschuwen.

Bron:
www.pi-news.net
Door: “ARENT”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Islamofobie", "Lügenpresse", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, christenhaat, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, ISIS, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Westen, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

20 reacties op De islamitische oorlog tegen het Westen

 1. kampersrene zegt:

  Helemaal niet naar waarheid volgens de linkse broeders en zusters … een leugen bedoeld om het racisme aan te wakkeren

  Like

 2. Lucky zegt:

  http://www.pi-news.net/2019/04/top-thema-in-illu-der-frau-wundversorgung-bei-messerangriffen/

  Het gaat lekker daar in Duitsland……dames-tijdschrift besteed een artikel aan: Hoe verzorg ik de wonden na een mesaanval….

  Like

 3. Henk der Niederlánder zegt:

  Ik hoor het Franske Timmermans nog zeggen.
  Zonder Europa geen vrede.
  Dan ook een Merkel die uit weet te leggen dat we in oorlog zouden zijn met Isis.
  Geen een van deze kakkerlakken durft de dingen bij naam te noemen, door gewoon te zeggen dat de Islam al 1400 jaar oorlog voert tegen alles wat niet Moslim is.
  En wat doen de zogenaamde regeringsleiders: Die staan toe dat Imaams uit Quatar en Saoedi Arabie geimpoteerd worden om hier in de mosketen de hetze tegen het westen doorgang te laten vinden.
  Vorige week of iets langer geleden kwamen uit de tweede slaapkamer geluiden dat het toch wel zorgwekkend was dat die hier allemaal naartoe komen en naar Ik aanneem zullen in andere landen dezelfde geluiden klinken uit de regerings gebouwen, maar wat gebeurd er verder??? Niks helemaal geen ene flikker, want die geluiden moeten gehoord worden om de achterlijke burger het idee te geven dat er wel iets gebeurd.
  Toevallig was Ik vanmorgen om 4 uur wakker en heb eens rond gekeken wat er zo allemaal gebeurd in Europa.
  We weten dat de Notre Dame in de hens gegaan is en dat dat de 875ste aanslag was hoewel de Franse regering binnen het uur al wist te vertellen dat het geen aanslag was.
  Waar je hier ook niks over hoort dat ondertussen in Duitsland verleden jaar 200 aanslagen waren op religieuze (lees Christelijke) symbolen waren, zoals kerken kerkhoven Kruisen op bergtoppen en dalen.
  Het waarom dat dit uit de media gehouden word heeft geen uitleg nodig.
  In Nederland gin g pas geleden in Leerdam een kerk in aanbouw in de hens met als duidelijke oorzaak brandstichting.
  En nog doet Den Haag en ook de rest van de Europese slaapkamers of het allemaal toeval is.
  In Spanje 10 tallen Kerken gevandaliseerd.
  Iets over gehoord???
  Ik in ieder geval niet totdat Ik vanmorgen gericht ging zoeken.
  Italie precies idem Dito.
  Maar volgens Franske heeft Europa vrede gebracht en gaat de import van moslimtuig gewoon verder.
  Daarbij wil Ik het niet hebben over het Turkse aandeel in dit geheel want eerlijk is eerlijk, Erdogan heeft onomwonden gezegd dat de het een kwestie van tijd is voor de Islam hier de touwtjes in handen heeft.
  Voor regeringen mag dit politiek heten maar naar mijn mening zijn de Main stream media hierin de grote schuldigen omdat die weigeren om de Burger voor te lichten en ze daarmee dom houdt.

  Geliked door 6 people

 4. Lucky zegt:


  Zelfs honden zijn racistisch…..

  Like

 5. Lucky zegt:

  Christenvervolging verzwegen….het woord Christenen vervangen door Easter Worshippers…..

  Like

 6. Ranonkel zegt:

  Zelf niet in staat uberhaupt een samenleving op te bouwen, proberen deze moslim apen in al hun achterlijkheid, bekrompenheid en jalousie, geslaagde samenlevingen te ontregelen en te vernietigen.

  Het grootste gevaar ligt echter in de laf wegkijkende Westerse elites. Dáár zit het echte gevaar. Verstandige burgers stemmen deze wegkijkende zakenvullers, die behalve zichzelf niemand vertegenwoordigen, weg.

  Geliked door 4 people

 7. droevige mof zegt:

  Pas toen zij door de feiten ter dood werden geslagen, meldden de moderatoren met een expressieloos gezicht en een hyperobjectieve stem dat de regering in Sri Lanka dacht dat het een islamitische splintergroepering kon zijn.
  Ik raad aan om de verslaggeving vanuit Nieuw-Zeeland in de cache van de NOS en ARD te bekijken. Verdriet, afschuw, verontwaardiging alsof ze er waren geweest.

  Geliked door 3 people

 8. bedonderde burger zegt:

  Het ergst zijn de handlangers, de partijen en de media, die deze oorlog bagatelliseren en zelfs actief ondersteunen. Die met het oog op aanslagen met honderden doden serieus voor Orbán, Trump of de AfD waarschuwen.

  Daar is helaas niets vreemds aan, Mussert bewierookte toch ook zijn grote voorbeeld Hitler, dat doen deze personen en partijen vandaag ook, enkel ietsjes hypocrieter dan een Mussert toen, als ze weer meelopen in een stille tocht om kaarsjes te plaatsen waar mensen, door hun directe en of indirecte toedoen van wegkijken, goedpraten en vervolgens nietsdoen zijn afgeslacht, opgeblazen of ‘gewoon’ doodgeschoten of de strot doorgesneden. Alles dus op deze wijze met goedkeuring van deze fraaie politici die krokodillentranen huilen.

  Like

 9. delamontagne zegt:

  Je vraagt je af wat er moet gebeuren om de mensen eindelijk eens wakker te maken zodat ze beginnen te begrijpen wat de werkelijke oorzaak is van alle ellende, nl die het geloof van de wrede en liefde met zich mee brengt.
  Maar men zal wel weer om uitleg naar Beatrice [ de Graaf ] bij Pauw hebben geluisterd.
  Dat is immers zo’n “informatief” programma, maar waar je toch niet veel wijzer van wordt en het wordt ook nog leuk verteld met veel klappubliek………
  Zij legt het immers in goede orde uit en je hoeft dan zelf niet zo erg veel verder te denken.
  Ook die Bhudisten zijn geen lieverdjes en Pauw stelt ook nog eens van die interessante vragen aan haar.
  En dan weet je weer genoeg……………………!

  Like

 10. Lucky zegt:

  https://www.breitbart.com/politics/2019/04/22/dhs-suicide-bomb-attacks-hit-places-of-worship-not-churches/
  In de condoleances van the departement of homeland security negeert men de Christelijke religie van de slachtoffers, en kerken noemt men ineens “places of worship”….
  Dat is hetzelfde vreemde gedrag als dat van de democraten die Christenen degraderen tot ” easter worshippers”….

  Like

 11. Perfide Albion zegt:

  Daarom is het ook zo belangrijk dat wij terug gaan slaan. Iedereen huilt en jankt als iemand terug slaat in Nieuw Zeeland terwijl we die man moeten toejuichen! Dood aan de islam en iedereen die de islam helpt.

  Dit is een oorlog en het wordt tijd dat we die oorlog met zijn allen gaan voeren.

  Like

  • Tineke zegt:

   Na de aanslagen in het Bataclan,zei Mark Rutte,
   “we zijn in oorlog met de Islam”
   Maar de vijand wordt door die zelfde zak hooi in de watten gelegd.
   Hoe noemen we zo n iemand ook alweer….?

   Like

   • Perfide Albion zegt:

    Precies Tineke. In de zandbak laat die gek bommen gooien op islamiet A en islamiet B krijgt een Jeep en een geweer. Zo voer je geen oorlog. Oorlog is alomvattend.

    Geliked door 1 persoon

 12. koddebeier zegt:

  Het ergste is het verraad van binnenuit door vele politici van links/christelijk en liberaal en de verraderlijke linkse media van kranten en televisie !
  Het is Landverraad ‘pur sang’ !!!

  Geliked door 1 persoon

 13. Jade zegt:

  Easter worshippers = pasen aanbidders
  lees ik op google translate.
  Wie heeft deze kolder bedacht???

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s