De Renaissance van het nazi-islam-pact

Screenshot_162.png

(Door: Michael Stürzenberger – Vertaling: E.J. Bron)

Midden maart hebben de beide NPD-politici Udo Voigt en Karl Richter samen met andere nationaalsocialistisch georiënteerde partijvertegenwoordigers uit Europa een bezoek gebracht aan de islamitische terreurmilitie Hezbollah in Libanon. Tijdens een ontmoeting in Beiroet drukten ze hun verbondenheid met de radicale mohammedanen uit, wier doel vooral de vernietiging van de Israëlische staat is en die zich als bekennende Jodenhaters door hun Hitlergroet solidair verklaren met de verantwoordelijken voor de Holocaust.

PI News (2)

Hezbollah zou volgens een Facebook-bericht van Richter “alleen maar in Israël en bij pro-zionistische handlangers in het Westen” als terreurorganisatie worden beschouwd. “In Libanon” daarentegen zou men daarover “alleen maar met het hoofd kunnen schudden”.

Dat zou waarschijnlijk hoogstens wel eens van toepassing kunnen zijn op de groep personen die Richter ontmoette. De christenen daar en de vrienden van de democratische staat Israël zien dat met absolute zekerheid anders.

Wat betreft Richter is het serieus “de moeite van het bekijken waard” in hoeverre het “succesmodel van Hezbollah” ook “als voorbeeld” zouden kunnen dienen voor “rechtse partijen” in Europa. Want het “succes” zou “altijd aan de basis” beginnen, doordat “de harten van de landgenoten” gewonnen worden.

Het is brutaal inpalmen dat Richter van “rechtse” partijen spreekt. Rechts-conservatieve democratische partijen zullen met de radicaalislamitische terreurmilitie absoluut niets te maken willen hebben. Het zijn veelmeer nationaalsocialistisch georiënteerde, dus in principe links-radicale partijen die de nabijheid tot de islam, zoals destijds Hitler en de nazi´s, zoeken. Ook de “Jerusalem Post” heeft deze ontmoeting van islamfascisten en nationaalsocialisten aandachtig gevolgd.

Hier herhaalt zich de geest van het nazi-islam-pact, waarbij Adolf Hitler en Heinrich Himmler met de grootmoefti van Palestina, Mohammed Amin al-Husseini, aan elkaar de overeenkomsten tussen hun totalitaire ideologieën bevestigden. Bijvoorbeeld de haat op Joden, de bereidheid tot de compromisloze strijd, de consequente uitoefening van geweld tegen tegenstanders tot aan de dood, de leiderscultus en de aanspraak op de alleenheerschappij. Dit leidde zoals bekend tot een nauwe samenwerking, als gevolg waarvan meerdere mohammedaanse SS-eenheden zoals de “Handschar”-divisie met 25.000 moslimvrijwilligers werden gevormd.

Richter zegt op zijn Facebook-pagina over het bezoek aan Hezbollah letterlijk:

Natuurlijk zocht de delegatie uit Europa het gesprek met vertegenwoordigers van Hezbollah – en ontzegde zich het niet om haar eer te betuigen aan de gesneuvelden van de beweging, die vereerd worden als martelaren, bloedgetuigen. 200 van hen rusten in de “Tuin der martelaren”, een ere-schrijn van de militie in het stadsdeel Rubeiri in Beiroet. Vanwege het grote aantal gesneuvelden bestaat er ook nog een tweede lijkenhal, die slechts enkele minuten rijden verwijderd is van de eerste gedenkplaats. Hier liggen meer dan 350 strijders begraven. Er zitten vrouwen bij de graven, op de grafstenen liggen korans, bloemen of herinneringen van familieleden. Het is bijna lichamelijk te voelen: de gesneuvelden zijn niet vergeten. Ze leven voort in de herinnering en de verering die de gemeenschap hen na de dood toedraagt.

PS: Ik herhaal: Nee, ik haat de islam niet. Ik haat mediale ophitsers en oorlogshitsers, de kontkruipers van Israël en trans-Atlantische idioten. Maar niet de islam.

Met deze toenadering tot de totalitaire islam en de oorlogsverklaring aan de democratische staten Israël en de Verenigde Staten zou het ook voor de laatste patriottische democraat duidelijk moeten zijn dat men met zulke nationalistische extremisten, die de opvatting van Richter delen, niets te maken mag hebben. Helaas bevinden zich in het milieu van de patriottische burgerbewegingen niet weinig van zulke figuren.

Op Twitter staat een korte video van Memri-TV, waarin Richter bij deze fascistische ontmoeting in Beiroet te zien is. En eveneens Udo Voigt, samen met andere nationaalsocialisten uit België, Kroatië, Italië en Groot-Brittannië, die zichzelf logischerwijze “Europese Alliantie voor ´Vrede´ en Vrijheid” noemen. Dan zijn ze met de chef voor buitenlandse aangelegenheden van Hezbollah, Ammar Al-Moussawi, een vertegenwoordiger van de “religie van de vrede”, in goed gezelschap.

Hezbollah, die in Groot-Brittannië verboden is, werd door de “Tagesspiegel” in 2016 de “gevaarlijkste terreurorganisatie ter wereld” genoemd.

Karl Richter heeft in de afgelopen jaren zijn pseudo-democratische masker steeds duidelijker laten vallen. Bij de opnames van de documentaire speelfilm “Hij is weer terug” had hij tegen de acteur die Hitler speelde, gezegd – toen hij dacht dat de camera uit was – dat hij hem waarschijnlijk zou volgen als hij “de echte” zou zijn. Zodoende bekent hij zich tot de aanstichter van het industriële vergassen van 5,6-6,3 miljoen Joden, de aanstichter van een wereldoorlog met meer dan 50 miljoen doden en een gestoorde, perverse racist, die o.a. Joden en Slaven als minderwaardig kwalificeerde.

Met deze geesteshouding is het ook alleen maar consequent dat Richter de islamfascist Erdoğan, die zijnerzijds “Hitler-Duitsland” met zijn centralistische presidiale organisatie als voorbeeld beschouwt, na diens keiharde zuiveringen prees. Want “een staatschef” die “compromisloos nationale belangen doordrukt”, zou “in principe ten eerste iets goeds zijn”. Zulke overtuigingen leiden rechtstreeks naar een totalitaire dictatoriale onrechtstaat.

Deze antidemocraat verklaarde de AfD via Facebook op 27-04-2018 als “afgedaan” en noemde haar “een trans-Atlantische, pro-Israëlische nep-verpakking, een opvangbekken van de globalisten”. Richter kondigde aan in het vervolg een “tegenstander” van de AfD te zijn.

In de verzetsstrijder graaf Stauffenberg ziet de Hitler-fan Richter consequent een “verrader” en verzet zich ertegen dat de AfD hem “als voorbeeld gebruikt”.

Bij bekennende nationaalsocialisten tikt een vastgesjord ideologisch wereldbeeld in het hoofd, dat door de onwrikbare zuilen anti-VS en anti-Israël wordt gedomineerd. Als gefavoriseerde staatsvorm wordt een totalitair te leiden volksgemeenschap beschouwd, geenszins een democratie. Het geldt de tegenstander  ook lichamelijk uit te schakelen, zoals dit bijvoorbeeld door Erdoğan vanuit zijn totalitaire zienswijze voorbeeldig uitvoert in Turkije.

In zulke bizarre ideeënconstructies kunnen ook anti-Amerikaanse samenzweringstheorieën zoals over 9/11 uitstekend gedijen. Toen ik op 30 maart bij een patriottische demonstratie in Apolda bij Jena was, raakte ik verwikkeld in een gesprek met een aanwezige, die heel duidelijk zulk gedachtegoed in zich draagt. Gelukkig was hij daar maar alleen. De drager van een “Thor Steinar”-shirt schakelde zichzelf in een gesprek over de islam in en probeerde die tegen de feiten in te bagatelliseren.

Het is voor patriottische en rechts-conservatieve burgerbewegingen absoluut noodzakelijk om zulke personen uit het NPD-milieu, “Die Rechte” of de “III. Weg” consequent af te wijzen. Ze proberen steeds opnieuw aan te koppelen aan de burgerinitiatieven die overal ontstaan, omdat zij zich daarvan de aansluiting aan burgerlijke klassen in het midden van de samenleving beloven. Af en toe lukt dit, of omdat de verantwoordelijken daar politiek onervaren zijn of vaak ook daadwerkelijk sympathieën hebben voor deze extremistische richting. Op deze manier zin al enkele organisaties zoals “Thügida” of de “Meyer-groep” in München, die de naam Pegida misbruikt, diep in de bruine ton afgegleden.

Wie zoals Heinz Meyer de bekennende Hitler-fan Richter als spreker en zelfs leider van een bijeenkomst inzet en ook nog samenwerkt met de nationaalsocialistische groep “III. Weg”, heeft definitief afscheid genomen uit de kring van patriottische democraten.

Bron:
www.pi-news.net
Door: Michael Stürzenberger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", achterlijkheid, antisemitisme, Barbarisme, belangenverstrengeling, Dhimmitude, dictatuur, Duitsland, Europa, gezond realisme, Hezbollah, Historie, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Libanon, Links fascisme, Midden-Oosten, Naïviteit, nationaalsocialisme, nieuw fascisme, Patriottisme, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, VARA, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

5 reacties op De Renaissance van het nazi-islam-pact

 1. droevige mof zegt:

  Michael Stürzenberger kent de scène en weet waar hij het over heeft. De oude affiniteit tussen het nationaal-socialisme en de islam wordt steeds opnieuw opgewekt.

  Uw PVV is beschermd tegen dit virus, uw FvD vecht tegen de windmolens en Henk Otten gegen Baudet. En onze AfD zou onmiddellijk alle sympathisanten met deze criminele NSDAP onzin moeten uitsluiten.

  Like

 2. Aegolius cs zegt:

  Jodenhaat en islam gaan hand in hand met de nauwelijks verholen, (Luther) en opvolger Hitler die met behulp van het Vaticaan in de jaren ’30 en later de gelovigen aldus bedienden.

  Als al een “klein” groepje zoals beschreven in het artikel door het politiek Duits kerkelijke Merkel-bestuur niet evenwichtig politiek is in te kaderen (…) dan mag iedereen zich ernstig afvragen, of en op welke wijze Duitsland de enorme aanwas van meer dan 1 miljoen vluchtelingen, veelal islamitisch en de nakomende golf van IS strijders (+/- 1500) zij zich politiek nog geloofbaar zullen achtten.

  Nochtans na vele aanslagen,ook in eigen land, blijven Duitsers bidden.

  Ik vraag me af hoelang het zal duren dat men afvraagt door wie welke oorzaken zich deze ontwikkelingen hebben voortgebracht:

  Merkel, Frankrijk, EU? Economie en wie aan de knoppen draait? Is het alweer een Oostenrijker:
  Coudenhove-Kalergi

  De toekomst laat zich soms voorspellen als je kijkt naar de bijdrage van menig Europarlementariër zoals Verhofstadt:

  Farage, wie bent u:

  Like

 3. danny zegt:

  Wie kennis heeft van de geschiedenis van de islam, zal niet verbaasd zijn,
  deze extreem- rechtse , of beter gezegd extreem linkse zijn in mijn ogen net zo slecht en verdorven als de islam.

  Net als die verotte Nederlandse volksunie, antisemieten pur sang

  Like

 4. Hovawart zegt:

  Het Europese Project is een vervolg op de fascistische hoogtijdagen onder Hitler, dezelfde ideeën, motivatie en belangen, de uitvoering en de ideologie, slechts tijdelijk onderbroken door Amerikaanse en Russische inmenging……hopelijk willen ze nog een keer ingrijpen om ons voorgoed te redden van deze dictatuur….. en onze genocide kunnen voorkomen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s