Donald Trump neemt antisemiet in het parlement onder handen

Screenshot_155

(Door: A.R. Göhring – Vertaling: E.J. Bron)

Door de linkse Democraten beschermd en bejubeld zitten er voor het eerst twee strenggelovige versluierde moslima´s in het Amerikaanse Congres, het Lagerhuis van het Amerikaanse federale parlement. Eentje van hen, de Somalische Ilhan Omar, deed en doet hoofdzakelijk met grove en antisemitische uitlatingen van zich spreken. Nu komt ze onder druk te staan in een video van president Trump.

Die Unbestechlichen

Er wordt vaak gezegd dat de VS niet de problemen met een zich in toenemende mate radicaliserende islamitische parallelsamenleving zoals de West-Europese landen hebben. Ook al is het aantal moslims officieel nog zeer gering (1%), toch vond en vindt er een belangrijke immigratie in het land plaats. Vooral onder de linkse presidenten Clinton en Obama werden sinds de jaren-90 blijkbaar doelbewust immigranten uit de islamgordel binnengehaald, vooral uit Somalië en Eritrea. Met als resultaat dat Somalische bendes nu bijvoorbeeld de metropool Minneapolis in de midwest onveilig maken.

En met als resultaat dat de hoofddoek dragende Israël-tegenstandster Ilhan Abdullahi Omar, pas 20 jaar geleden als vluchteling uit Somalië geïmmigreerd, nu in het Amerikaanse Congres zit en daar reclame voor de islamitische verhulling maakt: “De hoofddoek staat wat mij betreft voor macht, bevrijding, schoonheid en verzet…”

Het is verbazingwekkend hoezeer ook de Amerikaanse intellectuelen de Arabische religie promoveren, hoewel ze helemaal niet op talrijke gelovigen in het land als “revolutionair object” kunnen terugvallen zoals Europese linksen. Maar het maakt vermoedelijk deel uit van het anti-westelijke, anti-Verlichte en niet in de laatste plaats antisemitische project van de westelijke “progressieven” om de meest fundamentalistische religie van de planeet te vooruit te helpen. Daarom is het niet verwonderlijk dat de Democratische afgevaardigde Omar helemaal geen prestaties kan laten zien, maar vooral bekend werd door Israël-vijandige uitlatingen. Zo zou de Joden-staat een “Apartheidsland” zijn.

De door Amerikaanse intellectuelen als rechts-extreem beschimpte Donald Trump is wereldwijd de belangrijkste pleitbezorger van de Joden en van de staat Israël. Dat hem de geïmporteerde anti-zionist Omar een doorn in het oog is, ligt voor de hand. Daarom publiceerde de verbazingwekkend stressbestendige president nu een video, waarin hij de radicale moslima in de nabijheid van terroristen van 11 september 2001 plaatst (zie filmpje onder de link hieronder naar het originele artikel).

De Democratische Partij en Omar zijn natuurlijk woedend. Zij zouden echter beter de hand in eigen boezem kunnen steken: onlangs werd bekend dat een medewerker van de cheffin van de New Yorkse Democraten een synagoge met Joden-vijandige leuzen heeft besmeurd. Dat de linksen van diens gezindheid geen idee hadden , is niet aan te nemen. Integendeel, net zoals haar zusters in Europa (bijv. de Labour Party met Jeremy Corbyn) heeft de Democratische Partij een heftig antisemitismeprobleem.

Bron:
https://dieunbestechlichen.com
Door: A.R. Göhring

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, antisemitisme, Barbarisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Donald Trump, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, provoceren, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, VS. Bookmark de permalink .

8 reacties op Donald Trump neemt antisemiet in het parlement onder handen

 1. ruud beijer zegt:

  Rope and tree.

  Liked by 3 people

 2. J. C. Th. Köhler zegt:

  Kan de Trump-video niet vinden. Alle links geprobeerd.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 3. j v/d valk zegt:

  Geverifieerd account..Donald J. Trump,

  Like

 4. Corné zegt:

  Trump is de beste president van de laatste jaren. In tegenstelling tot zijn voorganger. Die met zijn mooie praatjes de wereldvrede op de rand van de afgrond heeft gebracht.

  Liked by 1 persoon

 5. Gelukkig kan deze hoofddoek dragende Israël hater ,haar hoofddoek ook gebruiken om het stof van haar haat naar Israël weg te poetsen!!Chapeau voor Donald Trump ,eindelijk een echte kerel in het Witte Huis!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s