Kindermisbruik

Screenshot_173

Rechts op de foto: Greta Thunberg.

(Door: Jeroen Hetzler)

Opnieuw in de nabije geschiedenis zijn kinderen volledig in de ideologie van een of ander isme gehersenspoeld. We kennen de voorbeelden: nazisme, leninisme en maoïsme. Hier heeft zich thans het klimatisme bij gevoegd.

We kennen allereerst de klimaat-spijbelaars. Pubers, die met een bewonderenswaardige ijver een stringenter klimaatbeleid bepleiten. Het is de vrucht van decennialange indoctrinatie door het onderwijs.

Die scholieren hebben geen eerlijke kans gekregen. Normaliter behoren leerlingen onderwezen te worden in de modernste wetenschappelijke inzichten. Helaas werd hen pseudowetenschap, op zijn best sterk aanvechtbare in de kinderschoenen staande, nog onzekere inzichten onderwezen. (hier). Maar wel werd hen dit alles onterecht als modernste wetenschappelijk inzicht gebracht, dat zich op hetzelfde niveau bevindt als de evolutie- en de relativiteitstheorie.

Lees verder>>>
(h/t “droevige mof”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, cultuurrelativisme, Desinformatie, Graaien, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, klimaatfascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, political correctness, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

5 reacties op Kindermisbruik

 1. Henk der Niederlánder zegt:

  De papierschredder van Rutte zal in ieder geval el wel aan het warm draaien zijn om de brief van Guus Berkhout zo snel mogelijk kort te zetten.
  Zou Rutte namelijk zijn oren laten hangen naar hetgeen in deze brief staat gaat hij zijn vrienden zonder riant inkomen zetten.
  Deze brief zal naar alle waarschijnlijkheid verdwijnen en de bevolking zal er nooit iets over horen want daar staat nou eenmaal een ongemakkelijke waarheid in.
  Daar komt nog bij dat zou hij er iets mee doen komt zijn baan in Brussel in gevaar.
  Dat moeten we met zijn alle niet willen. Toch???

  Geliked door 1 persoon

 2. A.J. de Koning zegt:

  Het word tijd dat men dat kleine klimaatmonster uit Zweden gaat negeren, laat ze maar naar school gaan en zich wat minder arrogant opstellen.

  Geliked door 2 people

 3. Henk der Niederlánder zegt:

  De cultus van Greta Thunberg
  Deze jonge vrouw klinkt steeds meer als een duizendjarige gekker.

  Iedereen die betwijfelt of de groene beweging verandert in een duizendjarige sekte, moet Greta Thunberg eens goed onder de loep nemen. Deze arme jonge vrouw ziet er steeds meer uit en klinkt als een sektelid. De monotone stem. Het uiterlijk van apocalyptische angst in haar ogen. Het expliciete gepraat over het komende grote ‘vuur’ dat ons straft voor onze ecologische zonden. Er is iets huiveringwekkend en positief premodernistisch over mevrouw Thunberg. Je kunt haar voorstellen in een spaarzame houten kerk in de Plymouth-kolonie in de 1600se parochianen van het hellevuur die op hen zullen regenen als ze hun heksen niet opgeven.

  https://www.spiked-online.com/2019/04/22/the-cult-of-greta-thunberg/

  Like

 4. Lucky zegt:

  Niks is toeval, het is niet zomaar een meisje….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s