Waarom wil je je niet uitspreken tegen islamisering?

Screenshot_165

(Door: Guus Velraeds)

Omdat ik bang ben voor mijn loopbaan – Omdat ik niet voor nazi, fascist, tokkie en islamofoob wil worden uitgemaakt – Omdat ik denk dat het allemaal nog goed komt – Omdat ik denk dat moslims aardige mensen zijn, want ik ken een paar “hoog” opgeleiden – Omdat ik denk dat de islam een geloof is als elk ander – Omdat ik denk dat christenen ook veel wandaden hebben begaan vroeger – Omdat ik niet wil dat Geert Wilders in de kaart wordt gespeeld – Omdat ik niet wil dat Hans Janmaat achteraf toch gelijk heeft gekregen met koppen die rollen over straat – Omdat ik niet van mening wil veranderen over dat alle mensen gelijk zijn, want dan wordt het lastig in mijn hoofd en moet ik een standpunt innemen –  Omdat ik in een nette buurt woon, waarin veel mensen anti-Israël en pro-islam zijn – Omdat Pim Fortuyn een verkeerde nicht was die de islam en massa-immigratie bekritiseerde – Omdat ik graag bij de elite wil horen, ook al neemt ze foute beslissingen en schaadt ze het volk – Omdat ik niet wil erkennen dat ik mezelf voor de gek houd.

Door:
Guus Velraeds
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Elite, establishment, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Naïviteit, Nederland, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

11 reacties op Waarom wil je je niet uitspreken tegen islamisering?

 1. Klaas zegt:

  Like

 2. danny zegt:

  Ik spreek mij uit tegen de islam, omdat de islamisering door begint te slaan, ik pro israel ben , niet vindt dat vrouwen als 2de rangs behandeld dienen te worden, dat ik vind dat homo’s en anders denkenden gelijken rechten hebben, dat ik vind dat vrijheid van meningsuiting het hoogste goed is, dat ik vind dat moslims afstand moeten nemen vd islam en anders moeten vertrekken, dat de linkse elite de islam te veel pampert en tegen het koningshuis ben die warme contacten onderhoud met de sultan van Brunei, en het koningshuis van Saoedie-Arabie .

  Daarom spreek mij uit tegen de islamisering , overal waar dat nodig is!!!

  Geliked door 1 persoon

 3. danny zegt:

  Daarom stem ik PVV en geen Forum voor democratie.

  Geliked door 3 people

 4. Lucky zegt:

  Omdat je angst hebt voor je leven?
  https://www.breitbart.com/europe/2019/04/23/christian-charity-average-of-345-christians-killed-per-month-globally/

  Gemiddeld 345 Christenen per maand vermoord vanwege hun geloof!
  Christenen zijn een van de meest vervolgde religieuze groepen van de wereld, volgens Open Doors.
  Per maand minstens 105 kerken gevandaliseerd of in brand gesroken
  Ongeveer 219 Christenen voor het gerecht of in de gevangenis vanwege geloofsuitingen.

  De radicale izzlaam is de motor achter 8 van de top 10 landen die op de World Watch List staan

  Like

 5. En ik verdomme spreek er elke dag over door artikelen te plaatsen…..artikelen door te linken….artikelen met extra commentaar tegen deze verdomde ideologie te onderstrepen…!
  Want dat is het laatste wat je niet moet doen…. bang zijn voor de gevestigde orde.

  Geliked door 1 persoon

 6. Lucky zegt:

  De psychopatische massamoord-monsters van sri-lanka
  https://www.geenstijl.nl/5147320/these-people-did-something/

  Like

  • Dit soort volk is hier als VERRIJKEND onthaald. 1000en wapens hebben ze in hun bezit! Ze houden zich nog koest, maar op een dag! OpperSpeur Dickie Schoof en makkers zitten er 24/7 bovenop! Mag wat kosten, tigMILJOENEN! Hoezo VERRIJKING!!??

   Geliked door 1 persoon

 7. Alweer een ongeluk (Den Haag) met 4 omgekomen jongemannen, afgelopen weekend ook al. Tijdje terug in Drenthe ook 3 dode Syriërs. Konden de begrafenissen niet betalen, hebben lieve mensen uit het dorp gedaan. Zou mij niks verbazen als dit ook weer Verrijkers zijn. Geen cent te makken, maar wel een auto én een phone, natuurlijk. Dodelijke combi!

  Like

 8. bedonderde burger zegt:

  Allemaal waar en ook deze: omdat ik wens dat islamieten weten dat ik altijd voor hen heb gebogen als ze straks dankzij onze bestuurders van links, liberaal en progressief aan de macht zijn en op jacht gaan naar islamhaters om die te stenigen, dan blijf ik als hun brave slaaf gespaard.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s