Dodelijke islamitische zelfmoordaanslagen met Pasen op kerken in Sri Lanka zijn een aanval op mensen van “alle geloven”

Screenshot_195.png

(Door: Virginia Hale – Vertaling: “Wachteres”)

De dodelijke zelfmoordaanslagen met Pasen, die gericht waren tegen christenen in Sri Lanka, vormden een aanval op mensen van “alle geloven”, aldus Federica Mogherini (foto), de Hoge Vertegenwoordiger van de EU voor Buitenlandse Zaken en Veiligheidsbeleid.

Breitbart 

De vicevoorzitter van de Europese Commissie en ‘Hoge Vertegenwoordiger voor Buitenlandse Zaken en Veiligheidsbeleid’ zei dat de vermeende islamitische terroristische explosies, waarvoor ISIS de verantwoordelijkheid opeiste, een aanval waren op multireligieuze maatschappijen, ‘vrijheid van godsdienst en de keuze om te aanbidden’.

“Paaszondag is een speciaal moment voor christenen over de hele wereld”, erkende Mogherini in een verklaring, voordat zij vaststelde dat de aanslagen – waarbij zelfmoordterroristen zich op hotels, een wooncomplex en drie rooms-katholieke kerken richtten – ‘gewelddaden tegen alle overtuigingen en denominaties´ vormden.

De regering van Sri Lanka heeft maandag vastgesteld dat de lokale islamitische terreurgroep, National Thowheed Jamath (NTJ), achter de (bom)explosies zit, waarbij meer dan 320 (webmaster: inmiddels minstens 359) mensen om het leven kwamen en nog ongeveer 500 gewond raakten, terwijl ISIS de verantwoordelijkheid opeiste.

Autoriteiten op de eilandnatie, waarvan de meerderheid boeddhistisch is en waar de islamitische en christelijke minderheden elk slechts een bescheiden deel van de bevolking uitmaken – respectievelijk 10 en 8 procent – hebben naar verluidt in verband met de aanslag 40 verdachten aangehouden, waaronder een Syrische staatsburger.

Aanhangers van de linker vleugel in de VS zijn beschuldigd van hypocrisie, toen zij in hun reacties op de aanval op Sri Lanka nalieten om slachtoffers als christen of daders als moslim te identificeren. Breitbart News meldde hoe vooraanstaande Democraten, waaronder de voormalige presidentskandidaat Hillary Clinton en de voormalige president Barack Obama, zondag tweetten om te berichten over terroristische aanslagen op mensen die zij ‘Paasaanbidders’ noemden in plaats van christenen.

In sterk contrast met de reacties van globalistische politieke leiders uit het hele Westen – die, hoewel zij snel zijn om vermeende anti-islamitische haat van hun eigen bevolking af te wijzen, terughoudend zijn om een epidemie van antichristelijke aanvallen over de hele wereld te vermelden – was de reactie van kardinaal Robert Sarah vanuit het Vaticaan, die het “barbaarse islamitische geweld” achter de bomaanslagen in Sri Lanka hekelde.

“Terwijl we de opstanding van de zoon van God vieren, laten de vreselijke aanslagen in Sri Lanka opnieuw zien hoe de volgelingen van Christus overal ter wereld het slachtoffer zijn van barbaarse en absurde daden”, schreef de conservatieve Afrikaanse prelaat en hij riep zijn volgelingen op om te bidden voor mensen die getroffen werden door “dit barbaarse radicaalislamitische geweld”.

Bron:
www.breitbart.com
Door: Virginia Hale

Vertaald uit het Engels door:
“Wachteres”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Europese Commissie, EUSSR, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Krankzinnigheid, Links fascisme, Rotzakken, Terrorisme, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

29 reacties op Dodelijke islamitische zelfmoordaanslagen met Pasen op kerken in Sri Lanka zijn een aanval op mensen van “alle geloven”

 1. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Hoe is het toch mogelijk dat een extreem gevaarlijk psychiatrisch patiënt het schopt tot “Hoge Vertegenwoordiger van de EU voor Buitenlandse Zaken en Veiligheidsbeleid.”
  En dat terwijl de voorzitter van de Europese Commissie al alcoholist is, what’s next?

  Geliked door 7 people

 2. delamontagne zegt:

  ………..die zij ‘Paasaanbidders’ noemden…….
  Kun je zien hoever het Christendom al heeft afgedaan in het Westen.
  Of het moet zijn dat ze in de war waren met de vroegere bewoners van Paaseiland in de Pacifix.

  Cardinaal Robert Sarah [ vanuit ’t Vaticaan ? ] mag wel oppassen met zijn uitspraken.
  Die zijn totaal in tegenstelling tot die van de Paus, maar de man zelf komt uit een land dat voor het grootste deel Islamitisch is.
  Hij weet dus van “de hoed en de rand”, terwijl de Paus uit een land komt waar de bevolking nauwelijks het verschil weet tussen een moslim of een eskimo………….
  ( ( B.T.W, is die vrouw van de foto soms de moeder van dat enge klimaat-Kind ?
  Kijken allebei zo curieus uit hun ogen ! ))

  Geliked door 1 persoon

 3. John van antwerpen zegt:

  Tegen een epidemie helpt bidden niet; uitroeien, vergelden, vergiftigen, separeren,
  vaccineren, opsporen van het virus en verwijderen wel.
  Zachte heelmeesters maken stinkende wonden. Tijdens de kruistochten wist men
  wel beter. Alleen door de aanval is de beste verdediging te hanteren wist men te
  handhaven. Alleen een herhaling van de kruistochten kan ons nog redden.
  Anders is het te laat.

  Geliked door 1 persoon

 4. Rokseldeknoksel05972 zegt:

  Alle geindentificeerde aanslagplegers in Sri Lanka waren hoogopgeleide Moslims voornamelijk uit rijke familie’s of waren zelf goed bedeeld, wat wegkijkend links dus vaak naar voren brengt dat men deze aanslagen puur pleegt uit sociale motieven, geen werk of armoede gaat dus niet op en in veel gevallen pertinent onjuist!
  Motivatie voor deze aanslag was puur ideologisch en gericht tegen het westen anders gelovigen en anders denkenden…

  Geliked door 2 people

 5. Klaas zegt:

  Like

 6. Kruisvaarder zegt:

  Haar sprookjes “analyse” wordt buiten haar eigen bubbeltje niet gedeeld.

  Like

 7. Henk der Niederlánder zegt:

  Jah als een richtlijn aangeeft om zeker niet de moslims te benoemen en de christenen dan maar Paasaanbidders zou het in de hypocriete koppen politiek correct kunnen klinken.
  Bij de weldenkende mens klinkt het dan weer als een regelrechte leugen.

  Like

 8. Alphons Mantel zegt:

  de EU verbergt graag de problemen die ze dagelijks produceert

  Geliked door 2 people

 9. Dijkstra zegt:

  MOgherini was actief lid van een linkse partij in Italie,
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Democratici_di_Sinistra
  dus dan is dit te verwachten. Ze spreekt alleen maar voor haar eigen partijbelangen.

  Geliked door 1 persoon

  • Wachteres zegt:

   Van oorsprong was zij een communist:

   A short bio:

   http://israelstreet.org/2014/11/08/communist-and-islamophile-federica-mogherini-returns-to-ramallah-and-gaza/

   Born in Rome in 1973, Mogherini is the daughter of Italian film director Flavio Mogherini. By the age of 15, Mogherini had joined the Italian Communist Party. She attended Sapienza University in Rome eventually receiving a political science diploma; her thesis was “The Relationship between Religion and Politics in Islam.” According to all accounts, Mogherini fell in love with Islam while at Sapienza.

   As the Italian Communist Party morphed into the Social Democrat Party, Mogherini morphed with it but eventually (in 2001) was named to the National Council of a new party, the Democrats of the Left. One year later she was in Ramallah meeting with her hero:

   Like

 10. bedonderde burger zegt:

  Dat na paaszondag nog steeds geen massa’s de straten vullen en eisen dat Macron, Merkel, Timmermans, de Satan in Rome en meer van dit gespuis publiekelijk wordt berecht, zegt alles over de geestelijke staat waarin de burgerij zich bevindt, braaf in witte marsen meelopen, waxinelichtjes plaatsen en wachten tot ze zelf worden opgeblazen, in plaats van de politiek verantwoordelijken voor hun moorddadige praktijken te laten boeten… Lang leve het vierde rijk, de Antifa terroristen met hun roverhoofdman Soros hebben gewonnen enkel door “paf” te roepen, de dappere burgers schijten hun broeken vol net als in 1940-1945 om daarna heldhaftig te vertellen ‘in het verzet te hebben gezeten’.

  Geliked door 3 people

 11. Dit is op jowitteroosblog herblogden reageerde:
  Het blijven wegkijken door de EU kost ons ons leven.

  Like

 12. Lucky zegt:

  Doodse stilte: over de ongemelde vervolging van Christenen.

  Geliked door 1 persoon

 13. ruud beijer zegt:

  Konden we dat wijf maar aan boord van een schip vluchtelingen hijsen. Dan allemaal tegelijk!!

  Like

 14. Henk.V zegt:

  De leden van de Europese Commissie werden NIET na publiekelijke verkiezingen benoemd, maar door adviezen van organisaties (waar binnen de Bilderberg Groep en de zeer invloedrijke organisatie van de twijfelachtige heer Soros zeer grote spelers zijn ) die erg uit het zicht van de Europese bevolkingen willen blijven.
  De kandidaten voor de Europese Commissie vallen om de een of andere onbegrijpelijke reden als zeer bruikbaar voor de grote spelers op wereldniveau op .
  Wie dat eenmaal door krijgt ziet hoe de EU die zich zelf graag als krachtige organisatie verkoopt die voor democratie, vredelievend , economisch sterk en zeer sociaal , volkomen door de mand valt.
  Niet de bevolkingen maken de dienst uit, maar poppenspelers buiten het zicht van de mensen trekken in werkelijkheid aan de EU touwtjes en zij hopen dat de burgers het spel der misleiding gewoon meespelen.
  Mogherini was een ultralinkse in Italië en het valt op dat de voorkeur van de wereld beïnvloeders graag (liberaal) linkse mensen in de leiding van de EU zien .
  Hun overwegend (liberaal) linkse politieke kleur verraadt meteen waarom de belangengroepen die proberen de EU op koers te houden die graag in het centrum van de macht zien. (Liberaal) links heeft zich nadrukkelijk met de belangen van de islam verbonden en daarmee zich tegenover het oorspronkelijke humanitaire, judeo-christelijke karakter van Europa opgesteld .
  Wie met politiek bewuste kerkgangers in gesprek raakt, moet hen maar eens nadrukkelijk wijze op het uitgesproken antichristelijke karakter dat de EU meer en meer vertoont,. Zij de kerkgangers voor dat argument niet meer ontvangen dan hebben zij -in navolging van Judas- hun identiteit voor ”dertig zilverstukken” verkocht.Zij zijn niet meer te redden.
  Alle verdoezelingen van feiten in de publiciteit rond de toenemende agressie die de fanatieke aanhangers van de ISLAM tegen anders denkende mensen menen te mogen uitoefenen komen voort uit de onmetelijke collaboratie met die ideologie! Zij putten de inspiratie voor hun gruweldaden voor honderd procent uit hun religieuze opvattingen.
  Het zou dan ook vanzelfsprekend moeten zijn dat de instituten die de geest van mensen vergiftigen volledig dienen te worden ontmanteld en de ”haatpredikers” uit het land moeten worden verwijderd.
  Politiek correct schakelt uit pure gemakzucht alle religies en ideologieën volledig gelijk, omdat men dan niet hoeft op te treden tegen de ENIGE ideologie die zich tot doel stelt alle andere religies te vernietigen.
  Ik ben van mening dat op die politiek correcte collaboratie de zwaarst mogelijke straf moet staan, omdat het leed dat deze verraders de eigen bevolkingen aandoen nauwelijks nog is te bevatten.

  Geliked door 1 persoon

  • Thomasson zegt:

   @Henk V. Iedere woord die u schrijft is 100% waar. De meeste Europeanen waren gelukkig met de EEG en hadden geen behoefte aan de EU. De Bilderberg Groep en NWO zagen, na de val van de Sovjet Unie, de noodzaak de boel ook in de nieuwe bevrijde landen in hun tengels te krijgen. Daarom moest de EU worden opgericht. Het moet een centrum van macht zijn. De bemoeienis van de Globalistische club financiële Olympus-goden, speelt al zeer lange tijd. Zij zien Europa nog steeds als bezet gebied. West- en noord Europa zijn in feite nooit bevrijdt, maar ze kregen quasi vrijheid.; net als een hond met een kilometer lange lijn. Paar dagen geleden was op de NPO een programma over terreur. Daar werd de aanslag op het central station in Bologna van 1980. In de aanslag vonden bijna 90 personen de dood en honderden waren gewond geraakt. Wij dachten altijd dat de aanslag was het werk van extreem linkse groepering. Nu 39 jaar later, kwam aan het licht dat de aanslag was niet het werk van de Rode Brigades, maar van een extreem Rechtse groepje die werd gerekruteerd als valse-vlag-operatie van dezelfde Globalistische goden. Toen met de bedoeling om links in slecht daglicht te brengen. https://www.npostart.nl/terreur/24-04-2019/VPWON_1285490
   Net als altijd, hadden de Olympische poengoden verkeerde berekeningen gemaakt. Ze rekenden niet op een Italiaanse onderzoeker die zijn werk met ijver en toewijding deed. Hij vond de waarheid tussen de duizenden stukken die hij moest onderzoeken. De Bilderbergers en NWO-jongens weten dat de Europeanen, als intelligente mensen, achter hun smerige plannen zijn gekomen. Daarom doen ze nu zo hun best voor de Kalergi-Plan. Ze overspoelen Europa met miljoenen van moslims en Afrikaanse negers. Zij hopen daarmee Europa onder de vleugels van de Islam te krijgen en de Europeanen te vervangen door basterdjes van gemengde ras en vooral weinig verstand. Ze hebben niets te verliezen. Als Europa zal moeten worden herbouwd, verdienen ze bakken met geld.

   Geliked door 1 persoon

 15. Thomasson zegt:

  @Bedonderde burger. Uw naam is niet helemaal conform de realiteit. U voelt zich bedonderd!. Dat is logisch. Dat geldt ook voor de lezers van E.J. Bron, de aanhangers van PVV en Forum van Democratie en bewegingen zoals Pegida, de Gele Hesjes, Identitaire enz. Maar wat voelt de rest van Nederland? En de Europese bevolking? Voelen zij zich ook bedonderd? Voelt iemand van al de miljoenen mensen die de leiding accepteren van psychopathische viezeriken zoals: mevrouw Margarini, zuiplap Juncker, Timmerfrans, graaimonster Guy Verhofstadt, Merkelina en Macaroni zich ook bedondert? En nog erger, dat zijn leven en het leven van zijn kinderen wordt in immens gevaar gebracht? Wat denken katholieken over een gedegenereerde Paus die vrijwillig lieve woordjes spreekt over de beesten van Allah, die zijn mensen letterlijk afslachten? Paus Pius XII, Ja! Die van de Tweede Wereldoorlog, staat bekend als goede vriend van de fascisten en de nazi’s. Maar in die tijd had hij weinig te zeggen. De jongens van Mussolini waren heer en meester in Italië en de nazi’s hadden heel Europa in hun tengels. Maar wie dwingt de huidige paus Franciscus te kontebonken met de moslims? Waarom komt hij niet op voor de mensen die worden op beestachtige wijze door moslims vermoord? Waarom voelen mensen in Zweden zich niet bedonderd door de monster-premier Löfgren die zijn land volpropt met
  bloeddorstige islamitisch en Afrikaanse ongedierte die dagelijks slachtoffers maken onder zijn eigen bevolking?
  DEEL 2

  Geliked door 1 persoon

 16. Thomasson zegt:

  DEEL 2
  @Bedonderde Burger. De reacties van Globalistische politieke leiders zoals “Killary” Clinton en Barrack Obama zijn te verwachten. Killary Clinton en haar man Bill zijn kleine Go-Getters die het presidentschap misbruikten voor een doel: RIJK WORDEN TOT WELKE PRIJS DAN OOK. Mensenleven interesseren hen niet echt. Integendeel! Denk maar aan de Clinton Foundation. De duo begon na de presidentschap van Bill te struinen als gieren over de wereld heen, zoeken naar kadavers in de vorm van natuurrampen. Zodra ze iets vinden zoals de aardbeving in Haïti, landen ze met gespreide vleugels en scherpe klauwen op hun prooi af, en proberen zo veel mogelijk geld te persen uit de portemonnees en bankrekeningen van gulle donateurs. Ze hebben op deze wijze al miljoenen losgepeuterd. Hun bankrekening staat op 2 miljard dollar https://en.wikipedia.org/wiki/Clinton_Foundation
  Barrack Obama is een zoon van een Afrikaanse moslim en hij is lange tijd als moslim opgevoed. Het is vanzelf sprekend dat hij nog steeds sympathie heeft voor de islam en als neger weinig sympathie voor blanke mensen. Hij zei toch tegen de leden van de wereld Islamitische conferentie in Cairo : I am one of yours!
  Voor beide politieke leiders zijn landen zoals Qatar en andere olielanden van groot belang. Daarom zijn christenen “Pasenaanbieders” en geen christenen en de terroristen “Stoute jongens” en geen islamitische moordenaars.
  Maar beide politieke leiders zijn kleine stinkers in de Globalistische hiërarchie van Bilderberg en NWO. Ze zijn een soort front-office voor smerige praktijken zoals de Kalergi-Plan die op geniepige wijze onze landen wil vernietigen en de autochtone Europeaan langzaam uitroeien.

  Geliked door 2 people

 17. Laurens zegt:

  Ja lieve mensen SATAN grijpt steeds meer om zich heen zoeken wie hij kan verslinden !!

  Geliked door 1 persoon

  • Thomasson zegt:

   @Laurens. Nee! Niet Satan grijpt steeds meer om zich heen. Het is mensenwerk!. Wij zijn verantwoordelijk voor de idiote dingen die om ons heen gebeuren. Satan dwingt niemand om apathisch te zijn. Satan stond ook niet in de stemhokken in Zweden, om mensen te dwingen op verraderlijke grizzel Lofgren en zijn bende psychotaten te stemmen. De Zweden hebben een alternatief, maar ze maakten geen gebruik van. Satan dwingt ook niet de bewoners van Duitsland het gedrag te accepteren van de beesten die Angela Merkel in het land toelaat. Zij kunnen de gevaarlijke beesten in hun steden en dorpen een lesje leren over hoe men in een vreemd land zich gedraagt. Als dat niet helpt, mogen ze wat grimmiger worden. Maar de Duitsers gedragen zich tegenwoordig met dezelfde angst die ze hadden voor de GESTAPO en SD in de Tweede-Wereldoorlog.
   Niemand dwingt de bewoners van Sri Lanka de moslims in hun land verder te tolereren. Ze kunnen ze per direct interneren zoals de Chinezen met Oeiguren doen, of eruit gooien net als de Boeddhisten in Birma de islamitische Rohingja verjagen. Soms is een etnische zuivering de enige oplossing.

   Geliked door 2 people

   • Wachteres zegt:

    Thomasson, helemaal eens. Een mens heeft gezond verstand en keuzemogelijkheden en als je bewust verkeerd kiest, dan moet je nadien niet roepen dat God je eruit moet helpen.

    Wat wij momenteel kunnen doen is waarschuwen en nog eens waarschuwen.

    Nu maar hopen dat het doordringt.

    Geliked door 2 people

 18. Dijkstra zegt:

  Ik ben benieuwd of de media voortaan ook over Kaaba-aanbidders gaat spreken.

  Like

 19. fleckie zegt:

  Op 18.4.2015, ejbron: onder ‘geheime is-documenten,’ : ‘ DER. ISLAMISCHE. STAAT’, ( uit boek: ‘WAS WOLLEN. DIE. ARABER?’, pag. 97. uitg.Knaur verlag, isbn 3-426-04867-1, *~*~*~*~*~

  Like

  • fleckie zegt:

   OOK interessant:…….’ DER. HASS. AUF. DEN. WESTEN’, pag. 117, boek, ‘WAS. WOLLEN. DIE. ARABER?’, van. Fereydoun . Hoveyda. ‘ Was haben der Terrorist, der dem Franzoschen Richter entgegenbrullt: >>Ich bin. der Tod des Westens<> Mandat<>Protektorat<> Und wir haben uns nmit den christlichen Englander verbundet, um uns mit den turkischen Moslems zu schlagen! Ist das der Dank dafur?<>Tauschen Sie sich nicht<> Sie unterstutzen nicht Saddam, sie drukken einfach nur ihren HASS gegen euch und eure Llierten aus!. Saddam hat meiner Ansicht nach , verglichen mit Nasser, nicht dessen politisches. Gewicht. Er hat nicht das Format. des Agypters. Er kann Saladin nicht verkorpern. Nasser liebten die Leute wirklich, mit einer unbandigen Liebe. Sie bewunderten ihn, selbst in der Niederlage, Der Nationalismus Nassers klant ehrlich. Nasser woontextiel weiterhin in seinem Bungalow, hatte keine Frauengeschichten , haufte kein Geld an, und seine wunschtraume waren nur auf. Agypten und die Araber gerichtet…..<<

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s