Huis van terrorist vernietigd

 

(Door: Dov Eilon – Vertaling: E.J. Bron)

Israëlische veiligheidstroepen waren afgelopen nacht in het dorp Zawia in Samaria en hebben daar in de vroege ochtend het huis van de terrorist Omar Abu Laila vernietigd. Die had op 17 maart de 19-jarige soldaat Gal Keidan en de 47-jarige rabbi Ahiad Ettinger, vader van 12 kinderen,  doodgeschoten.

Israel Heute

Tijdens de vernietiging van het huis, die meerdere uren in beslag nam, kwam het tot rellen door bewoners van het dorp. De vernietiging van het huis werd een week geleden door het Hoogste Gerechtshof toegestaan, nadat het een bezwaar van de familie van de terrorist had afgewezen. De familie noemde de vernietiging van het huis een niet terechte collectieve straf. Het gerechtshof antwoordde in de afwijzing van het bezwaar dat de vader van de terrorist zijn zoon op zijn Facebook-pagina had geprezen en zodoende meer terreuraanslagen ondersteund zou hebben.

De vernietiging van het huis duurde langer dan gebruikelijk, omdat alleen de wooneenheid van de terrorist vernietigd moest worden met een minimale schade aan andere wooneenheden.

De terrorist Omar Abu Laila werd door de Israëlische veiligheidstroepen na een drie dagen durende achtervolging doodgeschoten in een vuurgevecht.

Steeds opnieuw is het de vraag hoe effectief de vernietiging van huizen is als middel ter afschrikking tegen andere terreuraanslagen. Zoals bekend is, “beloont” de Palestijnse Autoriteit moorden op Israëli´s en betaalt zij aan terroristen en hun familieleden een maandelijks salaris. Ook worden de familieleden van de terroristen geholpen bij de wederopbouw van de verwoeste huizen.

De Israëlische regering had enige tijd geleden besloten om vanwege de salarissen voor de terroristen Israëlisch belastinggeld voor de Palestijnse Autoriteit vast te houden. Of er daardoor minder terreuraanslagen zullen zijn, moet de toekomst uitwijzen.

Bron:
www.israelheute.com
Door: Dov Eilon

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Religie van de vrede", "Westelijke Jordaanoever", antisemitisme, gezond realisme, IDF, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Israël, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Moslims, Terrorisme. Bookmark de permalink .

11 reacties op Huis van terrorist vernietigd

 1. Wachteres zegt:

  Dan vind ik wat in de EU gebeurt toch humaner.

  Als ze terug komen, geef hun een huis, geld en een baan, dat zal ze leren.

  Politiekcorrect/links: KNETTERGEK!

  Geliked door 4 people

 2. Ruud zegt:

  Ingeval van indirecte hulp bij terrorisme is een gevoelige straf voor de “helpers” gerechtvaardigd.
  Er is immers geen alternatief om terrorisme enigszins de kop in te drukken. Terrorisme is het op grond van religie of politiek vermoorden van onschuldigen personen. De enige juiste straf op daderschap of mededaderschap (in directe zin) is de doodstraf. Dit als enige uitzondering!

  Geliked door 3 people

 3. Republikein zegt:

  Heette een vroegere Paus ook geen Ettinger?
  Zal wel toeval zijn, dan!
  Hondjes heten ook vaak Fickie, of Blacky.
  Is er nog koffie Backy 33?

  Geliked door 1 persoon

 4. Harry zegt:

  Wat zijn die Israëli’s toch terughoudend in hun acties !
  Waarom niet meteen de hele straat weggebombardeerd ?
  Zie wat dat moslimtuig nu weer overhoop gehaald heeft in Sri Lanka .
  Ze “nemen wraak” met een veelvoud aan slachtoffers .
  Waarom is Israël daar mee gestopt ?
  Als er vroeger één Jood gedood werd , knalden ze tien palestijnen de hel in .
  En waarom doen wij dat niet ?
  Waarom je oren nog laten hangen naar de publieke opinie ?
  Er is maar EEN ding wat moslims begrijpen en dat is : volledig verpletterd worden !
  Anders stopt het ge-etter NOOIT !

  Geliked door 3 people

  • Groene Leeuw zegt:

   Dat is nou juist waarom wij jaren geleden vlak voor de Tweede Wereldoorlog de vuurwapens al moesten inleveren. Ze zagen de oorlog aankomen en vaardigden meteen een verbod uit op het bezit ervan en verzet tegen de Duitsers te plegen in de Meidagen van 1940. En nu ook vooral niet proberen tegen de hoeders van de Islam……

   Like

 5. Thomasson zegt:

  Effectief of niet, dat is de beste manier met terroristen af te rekenen. Vooral ze direct af te knallen i.p.v. strooien met nutteloos geld voor advocaten, gerechtshoven, en in de gevangenis gooien. Een dode terrorist kost precies 75 cent …de prijs van de kogel.

  Geliked door 3 people

 6. Groene Leeuw zegt:

  Het belastinggeld voor de pallies dus maar wat langer vasthouden lijkt mij zo….

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s