Nog tientallen slachtoffers islamitische terreur Sri Lanka sterven in ziekenhuizen

Screenshot_186

Begrafenis van terreurslachtoffer K.G. Hanumanthrayappa -Manjunath.

Het aantal doden als gevolg van de zelfmoordaanslagen in Sri Lanka is gestegen naar 359. In de nacht van dinsdag op woensdag zijn in ziekenhuizen 38 mensen overleden aan hun verwondingen, meldde de politie. Meer dan 400 gewonden worden nog verzorgd in de ziekenhuizen. Velen verkeren nog in kritieke toestand.

Post online

De politie in Sri Lanka heeft dinsdagavond nog eens achttien verdachten opgepakt. In totaal zijn er 60 mensen gearresteerd. Volgens premier Ranil Wickremesinghe zijn er nog altijd verdachten op de vlucht, die in bezit zijn van explosieven.

Volgens het ministerie van Buitenlandse Zaken bevinden zich 34 buitenlanders onder de dodelijke slachtoffers. Veertien buitenlanders worden nog vermist. Drie Nederlanders kwamen om het leven bij de aanslagen, die inmiddels ook zijn opgeëist door terreurorganisatie IS.

Bron:
https://tpo.nl
(h/t “Lucky”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

12 reacties op Nog tientallen slachtoffers islamitische terreur Sri Lanka sterven in ziekenhuizen

 1. Groene Leeuw zegt:

  37 IS-terroristen zijn gisteren door de Saudi’s geéxecuteerd door onthoofding. Het beeld dat de IS’ers zelf niet vreemd is. Ze hebben nu de zwaarden zelf door hun nekken voelen gaan. Deze dag zou uitgeroepen moeten worden tot een Internationale Feestdag.

  Geliked door 3 people

  • Yvonne zegt:

   37 maar?? En die op ons los worden gelaten als zgn vluchtelingen ? Maakt de politiek niet uit we zitten hier al op een kluitje wij maken wel plaats voor al die zielige IS strijders,met een vuilnizak vol geld ga ik gelijk Europa uit

   Like

  • Mary zegt:

   Heel mooi alle IS-terroristen dus enkeltje naar de Saudi’s die handelen het wel af dan weten we zeker dat het straks niet hier rond loopt……….

   Like

  • Wakkere Joost zegt:

   Mmm Geloof je het zelf!
   Nota bene de sponsors van IS zelf.Ze zullen wel om andere reden genekt zijn.

   Like

 2. Klaas zegt:

  Like

 3. jackholland zegt:

  De koran is het handboek levenshandleiding inclusief regels, wetten, straffen ,gebruiken hoe de moslim dient te leven.
  De islamitische staat schoften leven exact volgens de regels van de islam zoals die in de koran letterlijk zijn genoteerd.

  Maar als een moslimterrorist een niet moslim geheel volgens de koranregels onderwijl allah hakkenbar roepend de nek af snijdt heeft dit niets met islam te maken.

  maw Ik heb toyota onderdelen zet volgens de instructie / handleiding van toyota een auto elkaar .
  Het uiteindelijke resultaat heeft dan ook uiteindelijk niets met toyota te maken .

  Hoe lang slikken wij deze shit nog????????????

  Als moslims ook gestudeerde !!!!! deze islamitische shit en alles wat er bij hoort nog steeds voor waar en zelfs voor vredelievend willen accepteren trap ze dan gvd het land uit gematigd of niet .
  Het gaat er niet eens om of het een zgn geloof is of niet, het gaat er om dat het ziekelijke achterlijke gedachtengoed van de klotenmoslims indruist tegen het westerse gedachtengoed .
  En daar komt meer en meer kak van .(bewijzen genoeg)
  En hoe groter het percentage moslims hoe meer kak dat er van komt.
  En wij willen geen KAK .

  Moslims willen waarschijnlijk ook geen kak maar ze hebben 1 groot probleem.
  Hand ophouden op je luie reet zitten en neuqen in een westers koud kutland waar je moet leven tussen ongelovigen is net iets aantrekkelijker dan leven tussen je medemossels in een mosselland waar geen of nauwelijks sociale voorzieningen zijn en waar je moet werken voor je dagelijkse bestaan..

  Like

 4. bigljohn zegt:

  Zoals de Duitsers oefenden in Spanje voor de aanstaande tweede wereldoorlog, zo oefenen nu ISIS soldaten voor de nakende D-day in Europa. Het Christelijke geloof met al zijn kerken en alle Europeanen zullen er aan moeten geloven. Was de Notre Dame ook een van de slachtoffers ? Ik kan het niet bewijzen, maar volgens mij wel. Nederland komt er nog steeds mee goed weg, maar dit is slechts de stilte voor de storm die spoedig in alle hevigheid gaat losbarsten.

  Like

  • Thomasson zegt:

   @bigljohn. Notre Dame was ook een van de slachtoffers. De architecten die verantwoordelijk waren op de herstel werkzaamheden hebben gezegd dat de brand kon geen toeval zijn. a) de herstelwerkzaamheden van de toren en het dak zijn nog niet begonnen; er zijn uitsluitend steigers geplaatst, b) de veiligheigvoorschriften zijn draconisch. Tijdens de herstelwerkzaamheden mochten geen electrische apparaten in de toren en het dak worden gebruikt, c) de eikenhouten constructie was gemaakt van hout die zo rond 1000 oud was, en bijna versteend. Deze hout kon in normale omstandigheden helemaal geen vuur vatten. Er moesten componenten worden gevoegd om de vlammen op te wekken. d) diverse beelden laten zien verdachte activiteit in de toren nadat de stijgersbouwers zijn vertrokken. Mijnheer Macaroni en zijn maten doen er alles aan om de boel stil te houden. Ze zijn bang dat de situatie in Frankrijk zal nog meer in de soep lopen. Iets, dat zo wie zo zal gebeuren. Wij weten nu allemaal dat tolerantie van islam op onze grondgebied is poker spelen met de dood. ZIJ BEREIDEN ZICH VOOR OP EEN Islamitische D-Day en ze worden geholpen door de laconieke houding van onze politieke leiders en de media.

   Like

 5. Thomasson zegt:

  De enige wat de autoriteiten in Sri Lanka moeten doen, is de hele islamitische bevolking van het eiland eruit sodemieteren. ALLEMAAL! The Good The Bad and The Ugly. Ze kunnen gedeporteerd worden naar de Umdurman eilanden of andere eilanden in de buurt . Daar zijn moslims zat en plaats zat. Allah zal daar heel lief voor ze zijn, en ze zouden minder kans krijgen anderen te vermoorden. De boel moet worden schoongeboend. Moslims in een land betekent een pokerspel met de dood. Dat geldt trouwens voor iedere niet islamitisch land.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s