Sri Lanka en Christchurch: Over de Jezuïeten-paus en de verrotte media!

Screenshot_191.png

(Door: Jean des Entamures – Vertaling: “delamontagne”)

Het schijnt dat de paus, een ware Jezuïet,  de dialoog met de islam promoot, maar ondertussen de voeten van de islammigranten, die hij in Europa verwelkomt, kust. Geen kans [op dialoog], maar de trap die hij net in zijn gezicht kreeg van de kant van  zijn geliefde islam heeft niets van een “operette-kus” of een “beredeneerd” antwoord!…

Tot nu toe 359 doden en meer dan 500 gewonden….. kerken verwoest.

De terroristische groepering NTJ (National Thowheet Jama’ath), die uit de islam voortkomt, werd al 10 dagen eerder door het hoofd van de politie gesignaleerd. Zelfstandig of aan ISIS gelieerd moet hem toch aan ’t denken zetten over deze pseudo-religie, dodelijk in beginsel, vernietigend vanaf haar opkomst, misdadig over de hele tijdsduur van haar bestaan, slavenhoudend en een ieder die deze religie wil weerstaan op allerlei manieren onderdrukkend.

Men moet niet de dialoog willen aangaan met diegenen die je willen vernietigen vanaf het moment dat ze je overheersen, die je tot slaaf maken zodra ze je land binnendringen, die je willen ontmenselijken vanaf het moment dat ze ook maar over de geringste macht beschikken.

In het diepste geraakt door de christelijke bevolkingsgroepen die hij zou moeten beschermen en leiding geven, gaat deze collaborerende en laffe paus  door met hen te laten “uitwissen” door de moslims, die trouw blijven  aan de voorschriften van hun profeet. Zoals hij dit ook al deed  bij de Kopten van Egypte en ook bij de christenen uit het Oosten die door de Islamitische Staat, de inspirator van de NTJ, worden  uitgeroeid.

Op een bescheidener schaal, maar wat doen die kardinalen en bisschoppen in ons land voor hun gelovigen, behalve dan hun hoofd afwenden bij de 1063 daden van agressie gepleegd tegen gebouwen en religieuze beelden in ons land in 2018?

Een PLAKJE worst (puur varkensvlees, niet zeuren!) op een stuk steen van een moskee in aanbouw en de hele Maffiose Franse islamitische meute schreeuwt alsof hij gekeeld wordt. En de hele katholieke kerkelijke hiërarchie steunt hem hierin. En al die “goedmenschelijke” en hypocriete politici en de media wentelen zich in verontwaardiging.

Ondertussen, terwijl er 350 Fransen werden gedood en 800 gewond raakten door de aanslagen die in Frankrijk door de moslims werden gepleegd sinds 2012, laat dit die lui koud, behalve dan hun krokodillentranen die ze laten vloeien en het neerzetten van druipende kaarsen. Want al die dodelijke aanslagen die sinds 10 jaar in ons land worden gepleegd, zijn de daden van moslims die zich beroepen op hun profeet en Allah. Misschien is dat wel de reden dat de steeds verder in verval rakende media, of dit nu kranten of  tv/radio zijn, ons steeds minder laten weten over de “oorlog” van de moslims die ze in Sri Lanka tegen de christenen voeren.

Denk eens terug aan de recente misdaad in Nieuw-Zeeland, die door een eenzame extremist die zijn haat wilde uiten, werd gepleegd …… kilometers aan krantenartikelen, honderden interviews met  “deskundigen”, de hele dag door… De propaganda van de journalisten drukte de verrotting uit door te proberen degenen die in Frankrijk de massa-immigratie en de ongebreidelde islamisering  afwijzen, te beschuldigen de oorzaak van deze aanslag te zijn…

Nu, vandaag, nog net het minimum aan artikelen [ over Sri Lanka ] en vooral geen analyses, geen enkele achtergrond belichten. Geen enkele terugblik op deze terroristische actie, georganiseerd door een groep die geïnspireerd is door de strikte wetten van de koran en deze toepassen.

En dan hebben het we nog niet eens over de reacties, die er niet kwamen, van de islamitische instanties in ons land: hun stilte (of liever gezegd, het trillen van hun lippen) die op zich al een bewijs is van erkenning!

Sinds 11 september 2001 komt 95% van de misdadige aanslagen tegen de burgerbevolking overal op aarde geheel voor rekening van de moslims: een Amerikaanse site, waarvan “Riposte Laïque” regelmatig de getallen publiceert, houdt nauwgezet de tellingen bij.

In Frankrijk is dit welbekend: er wordt agressie gepleegd (en dit zal zo blijven…), het is dodelijke agressie, maar die wordt gepleegd door moslims die hun wetten STRIKT toepassen. Maar het “onhandige” journaille dat de media bevolkt in allerlei categorieën is er alleen maar op uit om ons ’t hoofd in het zand te doen steken, zodat het voldoet aan de eisen van de politieke kaste, die niet ophoudt de waarheid te omzeilen.

Maar goed, U zou eigenlijk willen dat al die lui die royaal worden betaald met geld uit o.a. Qatar en Saoedi-Arabië eens actie gaan ondernemen tegen de hand DIE HEN VOEDT? en die er voor zorgt dat ze aan de macht blijven en hun bevoorrechte plek behouden? U zou eigenlijk willen dat deze macht, die gecorrumpeerd is door het jarenlang aan de macht zijn, iets gaat doen aan de islamisering? De islamisering, die grotendeels wordt veroorzaakt door de massa-immigratie, maar dat betekent dat het immigratiebeleid van Macron omver moet worden gehaald.

De massa- immigratie in Frankrijk, die al sinds Giscard d’Estaing aan de gang is en die door alle regeringen werd ondersteund, is er in geslaagd om ons door de islamisering te gaan vernietigen. Dit gaat beetje bij beetje en ondertussen worden we door het islamitische terrorisme op brute wijze vermoord.

Burgers van Frankrijk, jullie hebben zojuist kunnen zien in Sri Lanka waar deze vijanden van onze vrijheid, van onze identiteit, onze geschiedenis toe in staat zijn. Komende 26 mei heeft U een eerste middel om NEE te zeggen tegen hen en tegen diegenen die hen steunen, waarin de LREM (de Partij van Macron) het grootste aandeel heeft.

LAAT JE NIET BEDRIEGEN.

Bron:
https://ripostelaique.com
Door: Jean des Entamures

Vertaald uit het Frans door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Lügenpresse", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, belangenverstrengeling, Christendom, christenhaat, Christenvervolging, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, Frankrijk, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, katholieke kerk, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, Paus Franciscus, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Taqiyya, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

18 reacties op Sri Lanka en Christchurch: Over de Jezuïeten-paus en de verrotte media!

 1. Henk der Niederlánder zegt:

  Even min of meer on topic.
  Daarstraks las Ik een artikel waarin stond dat de brand in de Notre Dame op twee plaatsen tegelijk uitgebroken zou zijn.
  Is er iemand die een link kan geven naar de Bron van deze bewering waar of niet waar???

  Like

 2. annah zegt:

  misschien op dds

  Like

 3. Tineke zegt:

  En nu maar hopen dat die Fransen op 26 mei hun gezond verstand gebruiken.

  Geliked door 2 people

 4. Pingback: ACTIE-REACTIE OF DE AARD VAN HET BEESTJE? | eunmask

 5. dolphin zegt:

  en dan te bedenken dat de moslims nog maar op de tweede , of misschien wel op de derde , plaats staan als het gaat om overheersers wannabees in de wereld , ook zij hebben niet in de gaten dat ze worden misbruikt door het echte gespuis in de wereld , maar al met al , islam , een flinke tak van de katholieke kliek ,en evenzo onder het orthodoxe jodendom , het valt allemaal onder het hoedje van de babylonische kliek van weleer……….die zal regeren hand in hand met corrupte politici (ja het is een beetje dubbel) voor een korte tijd , ondertussen is het uitroeien van Christenen al lang begonnen , maar dat schijnt ineens van geen belang te zijn…….totdat…

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Leugenachtige mensen werden ook wel vuile Jezuïet genoemd, dus het is algemeen bekend dat Jezuïeten het niet zou nauw met de waarheid nemen !

  Like

  • fleckie zegt:

   ‘ Jezuietenstreken’, was ook een uitdrukking!……. me dunkt, dat zegt toch al genoeg,( men moet wel bedenken over hoeveel jaren JEZUIETEN hun kennis, in diverse richtingen, hebben opgebouwd, studies van ong. minstens 13 jaar,…( in ‘schaak mat zetten’ van ‘beminde gelovigen’ die e.e.a. ‘beweren !! zijn ze uniek, ook al door af en toe schriftelijk – nogal. GROF. te reageren~*~*~*~*~*~*~*

   Geliked door 1 persoon

 7. AEO zegt:

  Het is triest dat de Notre Dâme is verwoest, het was zo’n mooi gebouw, en het is een onlosmaakbaar symbool van Frankrijk en nog meer in het bijzonder van Parijs. En het valt nog te bezien of dit bouwwerk gered kan worden. Het dak had natuurlijk een behoorlijk gewicht en het gaf tegendruk tegen de steunbogen aan de buitenkant van de kerk. En nu dreigt regen het probleem nog erger te maken. Als deze brand inderdaad met opzet is veroorzaakt, dan is het de poging op een zoveelste kerk, want er zijn al heel wat brandstichtingen geweest, die echter, zo lijkt het wel, zorgvuldig uit het nieuws worden gehouden. Ook het bagatelliseren van islamitische aanslagen maakt, dat we onze nieuws media niet meer kunnen vertrouwen, dit bleek ook weer bij de aanslag in Utrecht, waar eerst werd beweerd dat het om een eerwraak aanslag zou zijn. Maar uit verder onderzoek blijkt gewoon, dat dader en slachtoffers elkaar niet kenden. Conclusie: gewoon weer een islamitische aanslag, zover bekend de ergste tot nu toe in ons land, waarbij 4 doden waren te betreuren. Gelukkig zijn er bij de brand in de Notre Dâme geen mensen omgekomen, helaas weer wel in Sri Lanka. Tot nu toe is er sprake van 359 doden, waarvan 45 kinderen! Op de website van Joop.nl mag je echter niet zeggen dat de aanslagen gepleegd zijn door de islam, en dat deze aanslagen precies volgens het boekje waren gepleegd. Want je reactie wordt niet alleen geweigerd, je account wordt meteen ook geblokkeerd!
  Toen ik om opheldering vroeg kreeg ik een kort antwoord.

  Klimaatontkenning en islamofobie, daar doen we bij Joop.nl niet aan, er zijn -helaas – andere plekken waar u dit soort praatjes kan rondstrooien, bij Joop.nl besteden we daar geen tijd aan.

  De hoogmoed en vooringenomenheid druipen er gewoon vanaf. Ik beschouw de redactie van Joop.nl gewoon als een soort DDR.2
  Ieder mens met een gezond verstand ziet wat er om ons heen gebeurt in de wereld, in Europa en inmiddels ook steeds vaker in ons land. We worden door de bevooroordeelde media voorgelogen. Een verwarde man, of een betuurder die een te lage bloedsuikerspiegel had bij het Centraal Station in Amsterdam en, heel toevallig een aantal Israëlische toeristen van de sokken reed, en ga zo maar door. Op 26 mei kunnen we stemmen bij de Europese verkiezingen. Ga stemmen, en help zo mee aan het voorkomen van erger!

  Like

 8. Jules Vismale zegt:

  De paus blijkt, als het om de moslims gaat die hij zo genadig tegemoet gaat, een bepaalde filosofische les van Jezus Christus niet helemaal goed te hebben begrepen of helemaal omgekeerd uit te voeren. Dit is het desbetreffende verhaal waar men zijn draai aan zal kunnen vinden:

  De gelijkenis van ”De koninklijke bruiloft’

  Matteüs 22: 1 – 14

  Opnieuw richtte Jezus zich tot zijn volgelingen met allerlei gelijkenissen. Hij zei: “Het hemelse koninkrijk is te vergelijken met een koning die het bruiloftsfeest van zijn zoon voorbereidde. Hij stuurde zijn dienaars om de gasten voor het feest uit te nodigen, maar zij wilden niet komen.
  Weer stuurde hij dienaars eropuit met de opdracht: Ga naar de genodigden en zeg: Ik heb de maaltijd klaargemaakt, de stieren en de mestkalveren zijn geslacht, alles staat klaar. Kom naar het bruiloftsfeest!
  Maar zij trokken zich er niets van aan; iedereen ging weg, de een naar zijn akker, de ander naar zijn handel; weer anderen grepen de dienaars vast, mishandelden hen en doodden hen. De koning werd daarop woedend. Hij stuurde zijn troepen op hen af, liet al die moordenaars om het leven brengen en hun stad in brand steken.

  Tegen zijn dienaars zei hij: Voor het bruiloftsfeest stond alles klaar, maar de genodigden waren het niet waard. Ga dus allemaal naar de kruispunten van de wegen en nodig iedereen die je tegenkomt uit voor de bruiloft. En zij gingen eropuit en zij brachten alle mensen mee die ze tegenkwamen, slechte en goede.
  Zo liep de bruiloftszaal uiteindelijk vol met gasten. Toen de koning binnenkwam om zijn gasten te zien, merkte hij iemand op die geen feestkleding droeg. Vriend, hoe ben je hier binnengekomen zonder je voor de bruiloft gekleed te hebben? vroeg de koning hem. Maar de man zweeg. Toen zei de koning tegen zijn dienaars: Bind hem aan handen en voeten en gooi hem eruit, de duisternis in. Daar zal hij huilen en knarsetanden.”
  En Jezus besloot: “Want velen zijn uitgenodigd, maar weinigen zijn uitverkoren.”

  En dat is haast precies wat de paus wil doen voor “zielige” asielzoekers, vluchtelingen en radicale moslims die hij wil uitnodigen voor een koninklijke bruiloft maar die zijn het eveneens niets waard om daaraan deel te nemen omdat ze vast niet aan de tafel van een christelijke of katholieke kerkleider willen zitten, zij allerlei gerechten onrein vinden, niet willen zetelen aan mensen die zij als ongelovig zien en zelfs in staat zijn om pauselijke boodschappers om het leven te brengen!
  Dat uitschot misbruikt het geloof om ondankbaarheid te tonen tegen hun “bondgenoten” en niet uitverkoren om vrede en liefde op deze wereld te brengen maar alleen haat en afkeer! Laten zij ook maar huilen en knarsetanden om het kwaad wat het islamtuig overal veroorzaakt!

  Like

 9. fleckie zegt:

  Tja, als MEN in de gaten heeft, ( al JAAAREN. lang’). ‘ dat ‘bedriegerij’, en afhandig maken van ‘het slijk der aarde’ niet meer zo goed lukt, moet men drastischer maatregelen gaan treffen in een vorm, waar de goegemeenschap. NIET. tegen opgewassen is, ( door ‘onkunde’, onwetendheid over. andere volkeren, met een heel ‘andere aard’ mentaliteit, ‘ter berde te brengen,’ , met als het nu bekender worden van resultaten, !!!*~*~*~*~*~*~*~

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s