“Wij zijn gewapend”: Linksen verontwaardigd over Salvini-foto met snelvuurgeweer

Screenshot_194

(Vertaling: E.J. Bron)

Omdat er blijkbaar geen andere serieus te nemen argumenten meer tegen de Italiaanse LEGA-minister van Binnenlandse Zaken, Matteo Salvini, zijn, probeert de linkse tegenstander het nu met opgeklopte schijnschandalen. Op dit moment is er kritiek op Luca Morisi, Salvini´s mediamanager. De 43-jarige publiceerde op Facebook een foto van Salvini met een snelvuurgeweer in de hand (foto), dat voor politiek correcte verontwaardiging zorgde. “De Europese Parlementsverkiezingen komen dichterbij, en men zal proberen Salvini te stoppen. Maar wij zijn gewapend”, staat er onder de foto te lezen.

Duits - Zuerst

De sociaaldemocratische parlementariër Pina Picierno riep Salvini op om afstand te nemen van Morsi. “Een minister van Binnenlandse Zaken mag op Facebook niet ophitsen tot geweld”, aldus Picierno. En volgens de linkse politicus Nicola Fratoianni zou Salvini Morisi onmiddellijk moeten ontslaan, omdat hij “bedreigende en gewelddadige boodschappen” op internet zou verbreiden.

Salvini verdedigde Morisi echter: “Vandaag heb ik een foto met drie knuffels van mijn dochter gepubliceerd en daarom werd ik net zo aangevallen”, zei Salvini.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", achterlijkheid, demoniseren, Europees Parlement, EUSSR, gezond realisme, Hypocrisie, Italië, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, LEGA, Linkse Kerk, sociaaldemocraten, Socialisten. Bookmark de permalink .

10 reacties op “Wij zijn gewapend”: Linksen verontwaardigd over Salvini-foto met snelvuurgeweer

  1. jungleelephant zegt:

    Een vent met ruggegraat;hadden wij er maar zo een aan het roer!

    Geliked door 3 people

  2. Klaas zegt:

    Geliked door 2 people

  3. Mario Schettini zegt:

    heel verstandig van Salvini. men kan niet voorzichtig genoeg zijn. het smerig links tuig dat als ratten in de diverse Europeesche parlementen, de parasiet uithangt, zal alles doen, inclusief moord, om maar aan de macht te blijven.

    Geliked door 2 people

  4. Ron zegt:

    hadden wij maar een premier die voor ONS land op komt ipv het allemaal weg te geven aan gelukszoekers die ook nog eens hele stadsbussen terroriseren en zich constant misdragen zonder dat er ook maar zelfs iets van gezegd wordt !!

    Geliked door 1 persoon

  5. delamontagne zegt:


    Mensen die voor hun eigen bevolkingen op komen, EIGEN VOLK EERST.
    Ik weet niet of ik ’t op dit blog had gelezen of elders, maar Salvini was er ook voor dat de burgers zich mogen bewapen en in geval ze worden aangevallen in eigen woning……

    Geliked door 1 persoon

  6. Henk der Niederlánder zegt:

    Bij Pechtold ligt dat helemaal anders Klaas.
    Dat is een linkse uitzuiger, dan is dat toegestaan.

    Like

  7. leefbarbaar zegt:

    Wat een verschil met Rutte, die wat loopt te kwekken over een denkbeeldig vaasje.

    Like

  8. Mary zegt:

    Links houd meer van hun maatjes de Islamitische messentrekkers met hun bomaanslagen en andere gruwelijkheden daar heeft Salvini een prima antwoord op zo te zien op de foto……..

    Like

  9. Steven zegt:

    Linksen zijn altijd overal over verontwaardigd….tenzij ze het zelf doen dan….

    Like

Plaats een reactie