“Adbusting” in Berlijn: Identitaire Beweging maakt illegaal reclame voor de wederopbouw van Syrië

Screenshot_208

(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

Gespeelde opwinding bij de “Bild-Zeitung”, echte bij de vol geblowde Antifa-volgelingen in Berlijn: op de “Wall”-reclamezuilen in de metrostations werd niet voor multiculturele relaties of een jaarkaart voor het openbaar vervoer reclame gemaakt, maar voor de wederopbouw van Syrië.

philosophia perennis

Dat echter zo provocatief zoals we dat van de “Identitaire Beweging” kennen. “Bild” doet alsof ze gechoqueerd is: “Tienduizenden forenzen zagen donderdagmorgen rechts-extreme choquerende affiches in de metrostations van Berlijn en bij bushaltes. Gecamoufleerd als zogenaamde legale reclame stond daarop een politieke boodschap te lezen, waar de exploitant van de reclamezuilen ´Wall´ niets van afwist.

Voor een vlag van het Assad-regime en een hand met het “Victory”-teken was in grote letters te lezen: ´GA NAAR HUIS – DE OORLOG IS VOORBIJ – SYRIË HEEFT JULLIE NODIG!´ Zinnen, die blijkbaar aan in Duitsland toevlucht zoekende Syriërs gericht zijn.”

“Duitsland zou de hulp ter plaatse in Syrië moeten ondersteunen”

De Identitaire Beweging is daarentegen in haar motivering van de actie eerder buitenlandervriendelijk: “Ook de Duitse regering moet hier eindelijk handelen en reageren op de nieuwe situatie in het Midden-Oosten. Duitsland zou de hulp ter plaatse in Syrië moeten ondersteunen en de noodzaak van de wederopbouw moeten doorgeven. De mensen hebben perspectieven en een toekomst in hun eigen vaderland nodig. Een politiek van remigratie moet eindelijk prikkels creëren om het voor de mensen gemakkelijker te maken naar hun vaderland terug te keren en uitreisprogramma´s te forceren. Want Syrië heeft nu elke betrokkenheid nodig om terug te kunnen keren naar de vreedzame normaliteit.”

“Wall”: affiches werden illegaal aangebracht

En voor iedereen die werkelijk denkt dat de Identitaire Beweging daadwerkelijk reclameruimte bij “Wall” gekocht zou hebben, maakt men daar duidelijk tegenover “Bild”:

“Wij geven deze groep absoluut geen platform – het gaat hierbij om puur illegaal aangebrachte affiches, een zogenaamde ´Adbusting´. Een identiek voorval met de Identitaire Beweging heeft helaas al eerder, in kleinere omvang, in het eerste kwartaal van dit jaar hier in Berlijn plaatsgevonden.”

Screenshot_209

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "goedmenschen", "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Vluchtelingen", asielwaanzin, belangenverstrengeling, Berlijn, burgermoed, Censuur, cultuurrelativisme, Duitsland, establishment, Eurabië, gezond realisme, Graaien, hersenspoeling, Hypocrisie, Identitaire Beweging, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, Moslims, Nationalisme, onwetendheid, Overheid, Patriottisme, political correctness, politici, Rotzakken, Syrië, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .