Anti-Rusland hetzer kondigt sabotage aan: Weber wil Nord Stream 2 ten val brengen

Screenshot_197

(Vertaling: E.J. Bron)

Geen bijdrage tot ontspanning: de topkandidaat van de christendemocratische Europese Volkspartij (EVP) voor de Europese Parlementsverkiezingen, Manfred Weber, heeft in een interview met het Poolse dagblad “Polska Times” onverholen beloofd om de bouw van de Duits-Russische gasleiding Nord Stream 2 te blokkeren, mocht hij gekozen worden.

Duits - Zuerst

Nord Stream 2 is volgens Weber in strijd met Europese belangen, omdat de gasleiding de afhankelijkheid van Europa van Russisch gas zou vergroten. Weber wil meer onafhankelijkheid van Russisch gas. Als nieuwe voorzitter van de Europese Commissie zou hij “alle procedures” gebruiken om Nord Stream 2 te blokkeren, zei Weber, die in het verleden ook al steeds opnieuw als botte Rusland-hetzer aan het daglicht is getreden.

Op de vraag van de krant of hij er niet bang voor zou zijn zodoende tegen Duitsland te handelen, dat Nord Stream 2 zou ondersteunen, zei Weber dat hij geen kandidaat van Duitsland zou zijn voor de functie van voorzitter van de Europese Commissie, maar van de EVP.

Terwijl het project juist voor Duitsland bijzonder belangrijk is, omdat de Duitse regering heeft besloten om tot 2038 volledig te stoppen met atoom- en kolencentrales.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, belangenverstrengeling, christendemocraten, demoniseren, Duitsland, Elite, establishment, Eurofielen, Europees Parlement, Europese Commissie, EUSSR, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, nieuw fascisme, Rotzakken, Rusland, verloedering. Bookmark de permalink .

9 reacties op Anti-Rusland hetzer kondigt sabotage aan: Weber wil Nord Stream 2 ten val brengen

 1. Lot zegt:

  Liever Russen die hier komen wonen, dan Arabieren en Noord Afrikanen! De Russen zijn meer aan ons verwant dan de Arabieren, genetisch en cultureel, ook al hebben delen van de mensen slavisch bloed.
  Dat zeiden/zeggen ze niet over de AardOlie dat wij daar te afhankelijk van zouden zijn, die niet eens de 1e optie was. De eerste auto’s reden eerst op watergas, en later op plantenolie eind 1800. De auto modellen bestaan nog. Ze hebben dat gedaan zodat Israel een voet in Arabie kan krijgen, en ze hebben macht gegeven aan de Arabieren. Nu zitten wij met de Arabieren opgescheept en onder de jeugd is dat een zeer groot aandeel. Hebben onze voorvaderen daar duizenden jaren voor gevochten en gestorven om deze randvolkeren buiten te houden? Om via een elite zonder bevoegdheid, die dat al probeert sinds Rome (donkere mensen uit het oosten) om over ons te regeren, via Paus (absolute soevereiniteit in 1400) en adel. Ons Europees systeem was vroeger alleen een koning voor leiding en oorlogvoering.
  1) Mensen denken dat wij het huidige systeem nodig hebben, maar dat is niet zo. Ik heb geen vader president of moeder koningin nodig. Ik ben geen kind. Ik ben een volwassene en kan mijn eigen leven invullen. Echte Europeanen met Europees bloed zijn zo. Die kunnen voor zichzelf denken. Wat van vele, alle andere volkeren niet gezegd kan worden. Daar is machtsmisbruik in stamverband en geen gemeenschapszin, zie Afrikaanse stammen Zulu als voorbeeld voor de wereld. En de gouden tijd van Griekenland vòòr Homerus als onze wereld.
  2) Mensen denken dat het huidige systeem een Europees systeem is. Niets is minder waar. Het marxisme, katholisme, christendom, stalinisme, communisme, nazisme, zijn niet Europese systemen. Het staat beschreven in Oera Linda. De Slaven donkere mensen uit het oosten hadden een priesterelite die hier al bijna vierduizend jaar binnen probeert te komen, via Rome en Rhonevallei, via Turkije, via Oost Europa. De Druiden zijn geen Europeanen maar van dit systeem, naar Engeland gekomen. Een priesterelite had het voor het zeggen, geen overleg, de mensen werden dom gehouden. En deze families bleven aan de macht en zeggenschap. Komt het bekend voor? Plotseling werd koningschap of markmanschap erfelijk. De echte Europese koningen werden geeerd als goede mannen en hun families mochten maximaal twee generaties hun land en honor behouden en daarna werd het aan de stam teruggegeven. Mensen mochten vaker trouwen. Neem dan het christendom wat ons opgelegd heeft in huwelijksrecht, gaat niet over jezus. Zie macht om te regeren over ons. Onze sterke mannen gebruiken als slaven om hun villa’s en paleizen te bouwen.
  3) Het erge is wij hebben er nog steeds geen antwoord op. Wie weet het? Ze zijn al aan het bouwen aan de volgende EU, en terwijl wij kibbelen, worden de dukootjes die wij willen niet gematerialiseerd op papier hoe wij een Europa zouden willen hebben. WIj lopen hopeloos achter.
  En zie het systeem is over de hele wereld geexporteerd. Daar zijn ze niet blij mee in Venezuela, (Zuid) Afrika etc. Dát is wel onze schuld. Echter het is niet ons systeem. Het is niet Europees. En niet door ons bedacht. Het is bedacht door hen om ons onder Hen te brengen. En dan hoor ik: maar zij zijn toch Europeanen. Nee echt niet. Salvini niet. Orban niet. Vaak denk ik, heb een oude t.v., de kleuren zijn niet goed afgestemd, hij heeft zo’n gele kop.
  4) In het noorden Friesland en Groningen stemmen vooral jongeren, vrolijk op socialistische partijen, groenlinks en SP, die daar flink aan het toeren zijn geweest. Mensen denken vooruitgang, nieuwe technologieen en dat deze partijen dat zullen brengen. De overheid creert (nutteloze) pennenbanen. Jongeren hebben een hypotheek en willen kinderen. Ik kan het ze niet kwalijk nemen. De oplossing is minder werken (wat ons ook beloofd was door geen salarisverhoging, nu % inkomen verloren in jaar W Europa ) en basisinkomen. Of de mensen ander soort werk laten doen, een andere richting uit, bijv. mensen inzetten om de dieren te voeden in Oostvaardersplassen of woestijnen groen maken.

  Like

  • Lot zegt:

   30% inkomen verloren afgelopen 10 jaar in W Europa. (cijfers zijn weggevallen)

   En we moeten zorgen dat de overheid minder geld krijgt, en daardoor minder macht. Breek hen af.

   Like

  • Lot zegt:

   Twee oplossingen heb ik politiek (al eerder genoemd):
   1) een jury boven de hele politiek, zoals het jury systeem in de rechtbanken van Amerika. 5 of 30 Nederlanders worden moeten zich met rouleerbeurt beschikbaar stellen. Doet de politiek niet wat zij belooft, in verkiezingprogramma heeft staan, dan kunnen ze per direct ontslagen worden. De macht ligt dan weer bij het volk, zoals een democratie hoort te zijn.Wetten die niet horen kunnen onwettig worden verklaard door deze beoordelaars.
   bijvoorbeeld 2 mensen uit elke provincie elke maand/week, zodat ik weet wie zij zijn.
   Mensen kunnen suggesties indienen. Functioneert de jury groep niet, worden ze onmiddelijk weggestuurd en de volgende groep Nederlanders erboven gezet.
   2) Een nieuw ideaal politiek systeem inelkaar zetten, zoals wij die zouden willen hebben. Met alle ingredienten, met eerst een brainstorm (desnoods jaren decennia lang). Hier kan een groep voor gevormd worden. Of meerdere groepen. Is dit systeem compleet uitontwikkeld (per groep) en dus over nagedacht, dan kunnen we het naast het nieuwe EU systeem leggen. Die nieuwe EU gaat er komen, nadat de oude weg is. Meerdere EU zullen er zelfs komen, volgens voorspellingen of manifesten van de illuminati zoals chronicles of the future. En gaan wij daar nog wat aan doen? Zorgen dat het systeem zo wordt dat het meeste aansluit zoals wij het willen?
   Ook al zou het systeem niet compleet zijn. Je zegt hier is het, dit is wat wij willen. Nu is het vaak dit willen we niet en focussen wij ons op delen. Het lijkt alsof je achter de feiten aanloopt dan.
   Hier is alleen een idee opgeschreven om tot een oplossing te komen.

   Like

 2. HENK zegt:

  ik ben meer bang van onze “regering” in Brussel , die de hele EU willen volpompen met moslim , denk aan Timmermans en Jucker , dan van Rusland

  Like

 3. koosv8 zegt:

  Hij maakt blokkeert liever het Russische gas, dan dat hij ook maar één vinger uitsteekt naar grens bewaking. Het is te hopen dat hij heel laag valt, te pletter eigenlijk, en de rest van die Europese idioten erachter aan. Dit moet STOPPEN!!!.

  Like

 4. Henk zegt:

  en manfred weber , de simpele LUL denkt dat Rusland hem gewoon zijn gang laat gaan?

  Like

  • fleckie zegt:

   Om te beginnen, moet die man dan maar de gastoevoer naar zijn eigen ‘ domein ‘ laten afsluiten, en ‘overgaan’ op houtkachel s. waarvoor hij dan zelf het hout mag zagen, electriciteit ook geen toegang tot zijn eigendom, ( electriciteit wordt immers ‘opgewekt’ door gasstookcentrales?, ( dus blijft voor hem, na ‘..’noeste arbeid’ .. thuiskomend: het houtzagen, voor verwarming, enz……..( is leerzaam ,toch?)

   Like

 5. ronjaspers zegt:

  Die russische gaspijpleiding is de reden waarom wij van het gas af moeten,en niet het klimaat.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s