Blanke en christelijke slaven

Screenshot_202

Billboard van de AfD in Berlijn voor de Europese Parlementsverkiezingen: “Opdat Europa geen ´Eurabië´ wordt!” Europeanen stemmen op de AfD!

(Door: “bozeoudeman”)

Wat zijn het toch zielenpoten, die ‘journalisten’ die de AfD uit Duitsland zo nodig moeten aanvallen omdat hun ‘linkse’ clubje wordt bedreigd? Als je dat wenst te doen, doe het dan op z’n minst goed, Aarsman (Volkskrant). Hoezo kon je geen cijfers vinden? Misschien niet specifiek over vrouwen, maar wel over blanken en christenen, vriend. Beste Aarsman, linkse druiloor, of mislukt journalist die niet kan zoeken naar bronnen, of anders bewust vervalser van geschiedenis, wat u als links goedmensch niet kon vinden, daar leert een blik op internet mij binnen twee minuten het een en ander over christelijke en blanke slaven.

Beste vriend, voor de goede orde; sinds de 16e eeuw was de Europese scheepvaart in de Middellandse Zee sterk toegenomen en deze vormde een dankbaar doelwit voor ook de Barbarijse (Arabische) slavenjagers en zeerovers. De bemanningen van veroverde schepen werden als slaven in Noord-Afrika aan land gebracht en aldaar op de zeer vele slavenmarkten verhandeld. Waar ook, dit voor de goede orde, vele zwarte slaven door Arabische slavenhandelaren werden verhandeld.

Verder werden vanuit Noord-Afrika veelvuldig door Arabische islam-bendes strooptochten ondernomen op de kusten van de christelijke gebieden van de Middellandse Zee en zelfs ver daarbuiten. Volledige bevolkingen van hele dorpen, gelegen van Sicilië tot aan IJsland aan toe, zijn zo vanaf de 16e tot de 19e eeuw op de Noord-Afrikaanse, dus islamitische, slavenmarkten in slavernij terechtgekomen.

Ook op Ierse, Engelse en Nederlandse kusten kwam het voor dat mensen werden gevangengenomen en als slaaf ontvoerd. De Barbarijse (Arabische) strooptochten reikten van IJsland tot langs de hele Afrikaanse westkust. Deze slavenjagers en zeerovers staken zelfs de Atlantische oceaan over voor tochten naar Amerika. Behalve koopvaardijschepen waren ook Europese koloniën een prooi voor deze slavenhandelaren en zeerovers.

Op de eilanden van de Caribische Zee en aan de Noord- en Zuid-Amerikaanse kusten werden soms, net als gebruikelijk rond de Middellandse Zee, afgelegen dorpen door hen omsingeld en de volledige bevolking gevangengenomen en tot slaaf gemaakt. Ook christenen, die bij al dit soort acties gevangen werden genomen, verkochten de zeerovers op de Noord-Afrikaanse (Arabische) slavenmarkten.

Hoewel de aantallen Barbarijse slaven in de moderne slavernijdiscussie politiek bewust volkomen ten onrechte onderbelicht blijven, ging het bepaald niet om een marginaal verschijnsel. Het aantal door Barbarijse slavenhandelaren en zeerovers tot slaaf gemaakte christenen en Europeanen wordt op 1.000.000 tot 1.250.000 geschat. Deze cijfers hebben uitsluitend betrekking op de gebieden rond Algiers, Tunis en Tripoli, de cijfers voor Marokko en Egypte moeten er nog bij worden opgeteld.

Hoe kan het toch zijn dat zo een keurige ‘linkse’ meneer als ‘journalist’ Hans Aarsman geen of nauwelijks informatie kan vinden over christelijke, blanke slaven? Nogmaals, bovengemelde info was binnen twee minuten te vinden via Wikipedia en het Historisch Nieuwsblad. Hans Aarsman, hebben ze je dan niks geleerd op de School voor Journalistiek of anders  tijdens je verblijf aan de Universiteit Groningen? Hoe kan het zijn dat dit soort zich journalist mag noemen? Oplichter is een betere omschrijving!

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Lügenpresse", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, AfD (Alternative für Deutschland), Arabische wereld, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, christenhaat, Christenvervolging, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, Eurabië, Geschiedvervalsing, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Links fascisme, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Slavernij, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

7 reacties op Blanke en christelijke slaven

 1. Lucie zegt:

  Nee Hans Aarsman heeft niks geleerd op de linkse journalisten school.
  En universiteiten zijn net zo links.

  Like

 2. ronjaspers zegt:

  In de geschiedenis van de mensheid zijn er miljoenen blanke slaven geweest,net zo goed als zwarte en andere gekleurde saven.In de 2 de wereldoorlog waren er ook duizenden blanke slaven in de nazi en jappen kampen.(google white slavery) En dan nog een opmerking,dat de christenen zgn. de kruistochten zijn begonnen is een keiharde leugen,het midden oosten was voor de komst van de islam hoofdzakelijk christelijk,de moslims zijn ongeveer 460 jaar bezig geweest om christenen en joden af te slachten,toen gaf een bisschop van het vaticaan opdracht om de christenen en jeruzalem te beschermen.

  Like

 3. droevige mof zegt:

  Prachtig billboard, waarschijnlijk gefotografeerd tien minuten nadat het was opgezet. Hoe ziet het er nu uit, als het überhaupt noch steeds is? Een livecam zou ook niet slecht zijn, dan had je de “democraten” hun harde werk kunnen zien doen.

  Like

 4. Lucky zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/04/lol-utrechtse-ambtenaren-moeten-verplicht-op-multikul-les/
  Ambtenaren uit Utrecht moeten verplicht op multikul-les, want ze moeten van hun ‘vooroordelen’ af, én er zijn sowieso te veel witte ambtenaren en dat mag natuurlijk niet.

  Like

 5. Lucky zegt:

  Wanneer wordt die doorgedraaide, blankhatende gek nou eens opgesloten? Ze is de grootste racist!
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/04/sylvana-simons-valt-soldaat-van-oranje-aan-patriarchaat-en-witte-dominantie-vaten-waarin-onze-haat-stroomt/

  Soldaat van Oranje, mag niet want is : ‘Patriarchaat en witte dominantie, vaten waarin onze haat stroomt!’

  Like

 6. AEO zegt:

  Hans Aarsman kan zijn praatjes beter op Joop.nl posten, daar zijn ze ook zo politiek correct!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s