Gruwelijke verkrachter die al twee keer tbs kreeg, krijgt na derde horrorverkrachting weer tbs

Screenshot_214

(Door: Bert Brussen)

Gruwelijke verkrachter was ‘voorwaardelijk vrij’, geen gevaar meer, ‘alle seinen stonden op groen’, ‘model-tbs’er’

Update: zuchterdezuchterdezucht

Ja, dit is Nederland zoals u het gewend bent. Terwijl de top van het immer integere OM nog maar net begonnen was met schaamteloos liegen, buiten de deur (elkaar) neuken en elkaars ego krenken werd in Groningen een vrouw ‘op sadistische wijze’ verkracht. Door ‘de klusjesman’.

Niet zomaar een klusjesman. Want voordat hij klusjesman werd was hij namelijk full time tbs’er. Die tbs kreeg hij in 2010 voor ‘een zedenmisdrijf’ (lees: hij had iemand op sadistische wijze verkracht). Wat hij pas deed nádat hij al eens eerder was “””genezen”””, met dank aan het immer deskundige tbs-personeel, van nóg een ‘zedenmisdrijf’ (lees: iemand op sadistische wijze verkracht), reeds in 1995. (Zucht.)

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online.png

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", achterlijkheid, Bananenrepubliek Nederland, Barbarisme, Criminaliteit, gezond realisme, Groningen, Hypocrisie, Justitie, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Naïviteit, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, praatjesmakers, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

16 reacties op Gruwelijke verkrachter die al twee keer tbs kreeg, krijgt na derde horrorverkrachting weer tbs

 1. Dr. Heinz zegt:

  TBS voor de zoveelste keer??
  Dat hele systeem is kaput, helemaal opdoeken!!
  Voor deze man is er maar 1 straf: in een diepe donkere kerker dumpen, en laten zitten tot de dood!!
  En die verantwoordelijk die keer op keer falen, ontslag op staande voet, en zo hup de bijstand in!!
  Zulke losers mogen nooit meer hun vak uitoefenen!!!

  Like

 2. Dr. Heinz zegt:

  TBS voor de zoveelste keer??
  Dat hele systeem is kaput, helemaal opdoeken!!
  Voor deze man is er maar 1 straf: in een diepe donkere kerker dumpen, en laten zitten tot de dood!!
  En die verantwoordelijk die keer op keer falen, ontslag op staande voet, en zo hup de bijstand in!!
  Zulke losers mogen nooit meer hun vak uitoefenen!!!

  Like

 3. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Misschien nog wel het meest schrijnend is dat niemand maar dan ook werkelijk niemand zich geroepen voelt de ‘rechtspraak’ te veranderen, de ‘deskundigen’ vinden dit waarschijnlijk de goede straf.
  Het Openbaar Ministerie weet dat dit het hoogst haalbare is, de advocaat vind dat hij de zaak tot een ‘bevredigend einde’ heeft gebracht, de psychiaters en psychologen wrijven zich in de handen, hun ‘werk’ is weer tot in lengte van dagen verzekerd en de rechter, tja wat moet je daar nog over zeggen, waarschijnlijk heeft hij een groot gedeelte van de zaak een beetje zitten slapen of met zijn telefoontje zitten spelen.
  Een mens mag natuurlijk niet oproepen tot geweld maar jeetje wat zou het mij goed doen als iemand uit de omgeving van een van de slachtoffers even langs gaat om echt recht te doen.

  Like

 4. Steven zegt:

  Die hulpverleners zijn bijna ALTIJD linkse dromers, bakfiets rijders, iedereen is gelijk en allemaal een 5e kans volk.
  Al die LINKSE figuren hebben inmiddels in de hele wereld al niks anders dan ELLENDE veroorzaakt en elk ras door elkaar gehusseld…ook als dat niet samen gaat…want we zijn allemaal mensen is het motto!
  KLOTE volk die RODEN!!

  Like

 5. koddebeier zegt:

  En dat noemen ze “rechtspraak”…… onder welke steen komen die lui uit gekropen ???

  Like

 6. kampersrene zegt:

  Vermoedelijk zag dat gedrocht het als een klusje….waarom geen derde of vierde kans dat ..die prachtmensen van de tbs-ers zijn medeverantwoordelijk voor die verschrikking

  Like

 7. Ruud zegt:

  Zolang onze “rechtsprekers” niet persoonlijk aansprakelijk worden gesteld voor hun uitspraken, ja zelfs wegbevorderd worden na gruwelijke missers, zolang zullen onze magistraten er naast blijven kleunen met alle maatschappelijke schade van dien.

  Like

 8. Gerrit zegt:

  Zolang niemand van deze behandelaars wegens wanprestatie ontslagen gaat worden blijven we dit houden. Werkelijk, er zijn slechte mensen die nooit zullen genezen. Ze zijn meester in het bespelen van hun behandelaars. Vertellen precies wat die willen horen. Diegene die geloofd in de goedheid van de mens moet eens wat boeken lezen over bijvoorbeeld de joden-vervolging.

  Like

 9. bigljohn zegt:

  Zoals men in vroeger jaren deed; Een gevangenisstraf die varieert van 20 jaar tot levenslang, afhankelijk van de ernst van de feiten, en GEEN TBS maatregel. Wel moet er in de gevangenis bekend worden om wat voor soort persoon het is. Kan zijn achter uitgang wat opgerekt worden door de daar aanwezige bruinwerkers ! Wedden dat hij daarna wel twee keer nadenkt om nog eens een vrouw te gaan verkrachten ?

  Like

 10. ruud beijer zegt:

  Personeel aansprakelijk stellen. Persoonlijk !

  Like

 11. willie zegt:

  Gewoon zn BALLEN ERAF snijden ZONDER verdoving !!

  Geliked door 1 persoon

 12. Jan zegt:

  Het rampenkabinet

  ‘Groepsleider’ tbs-kliniek de Kijvelanden blijkt voormalig drugscrimineel, kreeg moeiteloos VOG

  “In tbs-kliniek de Kijvelanden blijkt tot vorige week een groepsleider te hebben gewerkt die eerder was ontslagen in een gevangenis vanwege handel in drugs en telefoons. De medewerker bleek ondanks zijn strafontslag in de gevangenis moeiteloos een Verklaring omtrent het Gedrag (VOG) te kunnen krijgen. Dat blijkt uit onderzoek van deze site.
  ….
  https://www.ad.nl/binnenland/tbs-kliniek-stuurt-omstreden-groepsleider-weg-die-in-gevangenis-handelde-in-drugs-en-telefoons~a3017082/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s