‘Halsema, waar was u paaszondag in de Westerkerk?’

Screenshot_212

Burgemeester Femke Halsema tijdens een bijeenkomst op de Dam naar aanleiding van de aanslagen op twee moskeeën in Christchurch. 

Jeroen Visser vraagt zich in deze lezersbrief af waarom burgemeester Femke Halsema geen steun betuigde aan de Amsterdamse christengemeenschap.

Het Parool

Beste mevrouw Halsema, waar was u paaszondag in de Westerkerk in Amsterdam om mij en mijn mede-­christenen te steunen na de moslimterreuraanslag op mijn christenbroeders?

U wilt toch zeker niet beweren dat de moslimgemeenschap in Amsterdam na de extreemrechtse terreuraanslag op de moslims in Christchurch meer steun nodig had dan de christengemeenschap die nu ook van u verwacht? Ook wij christenen verdienen uw steun na de aanslag op onze gemeenschap.

Jeroen Visser, Amsterdam

Bron:
www.parool.nl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Amsterdam, Barbarisme, belangenverstrengeling, Christendom, christenhaat, cultuurrelativisme, Dhimmitude, establishment, Eurabië, Groenen, HOME, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Marxisme, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

18 reacties op ‘Halsema, waar was u paaszondag in de Westerkerk?’

 1. Wouter Eenhoorn zegt:

  Eigenlik is het verspilde tijd om je bezig te houden met dit mens.Ze denkt toch dat haar mening heilig is.

  Geliked door 1 persoon

 2. Ruud zegt:

  Mocht iemand nog twijfelen aan haar voorkeuren………………hopelijk komt dit boontje nog eens om haar loontje!

  Geliked door 1 persoon

 3. Steven zegt:

  De meeste ziekelingen in dit land zijn alleen maar FAN van de aanhangers van de RELIGIE VAN DE DOOD!

  Like

 4. Rensk. zegt:

  Grappig. Ze begint steeds meer nu ze ouder word te lijken op die groen linkse geiten wollen sokken van het NIvon. Met dat lange haar zo achterover. Te lang haar bij ouwe vrouwtjes is altijd een beetje vreemd. Willen ze jonger lijken, maar ja dat lukt dan eigenlijk helemaal niet. Snappen ze niet zo goed. Ze snappen trouwens een heleboel niet.Ook niet dat ze in de kerk had moeten zijn.

  Geliked door 1 persoon

 5. Peter zegt:

  En dan te bedenken dat ze bij bezoek aan de kerk geen hoofddoekje op hoeft te doen of haar schoenen moet uitdoen en dat ze normaal Nederlands met de kerkgangers zou kunnen spreken.
  Oh ja, na afloop van de dienst een lekker bakje koffie met een koekje.
  Tja, dat is in een moslimhol niet voorhanden.

  Geliked door 1 persoon

 6. Laurens zegt:

  Zij is GEEN christen !! Een atheïst met meer interesse voor de islam blijk hier uit !!

  Geliked door 1 persoon

  • fleckie zegt:

   DE. MOTIE-HALSEMA, zegt toch genoeg, waarin haar voorkeur ligt., en …..als ‘KONINGIN. UTOPIA ‘ , hoe ze denkt over (‘Overdadig’ ( barbaarse) volkeren) ten koste van boeren, ( door onteigeningen van weidegronden, voor vee, ), voor nieuwbouw te kunnen ‘huisvesten’.*~*~*~*~*~*~*~

   Like

 7. yoyoma zegt:

  HOHOHO Daar gaat u alweer, het was een ecofascistische aanslag op suikerfeestaanbidders, waarop hier plaatselijk gereageerd werd met een tramaanslag op aanbidders van onbekende origine (wellicht goddeloze aanbidders) en later in Sri Lanka met een aanslag op paasaanbidders, door nu aangenomen suikerfeestaanbidders, waarvan die aanname eerst nog niet werd gedaan ivm eventuele dikkegodaanbidders of koeienliefhebberaanbidders, die mogelijk ook weleens geweldadig reactief kunnen aanbidden.

  Like

 8. ruud 2 zegt:

  Ja,ja iedereen gelijk maar ik moest even mijn geld van mijn verkochte woning natellen toch ook belangrijk. (voor mij) en trouwens er zijn meer moslims als uitgemergelde witte in A`dam.

  Like

 9. Feniks zegt:

  Halalsema noemt men niet zomaar Halalsema…
  Ze is lid van een voormalig communistische club als ik mij niet vergis…?

  Geliked door 2 people

 10. Halalsema, burgemeester van een stad waar “zomaar” een hoofd op straat lag, elke dag wel ergens een handgranaat ligt, 1000en wapens zijn, waar je in brand kunt worden gestoken etc. Rotterdam, Den Haag, Gouda, Groningen, Breda, Amsterdam, Leiden…. Als de miljarden er niet meer zijn, gaat de hele zaak in de hens! En ‘ZE’ weten het!
  https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/binnenland/man-in-amsterdam-vastgebonden-aan-hek-naast-brandende-auto/ar-BBWjbB0?ocid=spartandhp

  Like

 11. Harrie Vaes zegt:

  Binnen kort zien we Halsema verschijnen….met hoofddoek.
  De eerste moslima als burgemeester is dan een feit.

  Like

 12. IkBenHet zegt:

  Zat in haar ambtswoning stiekempjes haar geld te tellen.
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/3493781/femke-halsema-casht-tonnen-winst-in-stilte
  Geld; bah, vies, jakkes en zó niet Groen Links.

  Like

 13. ruud beijer zegt:

  Ach het zijn maar christenen.Allemaal wegkijkers!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s