Spygate: 10 dingen die u moet weten over de heksenjacht op Donald Trump

Screenshot_199

(Door: Collin McMahon – Vertaling: E.J. Bron)

Nadat de speciaal onderzoeker Rober Mueller geen aanknopingspunten voor een “Trump-Ruslandsamenzwering” had gevonden, is het tij gekeerd: de Amerikaanse onderzoekers kunnen nu de potentieel criminele praktijken van de Obama-Clinton-fractie onderzoeken. Wat zijn precies de beschuldigingen tegenover de Trump-jagers en de Obama-Clinton-fractie? De “Deutschland Kurier” vat samen wat de mainstream media na meer dan twee jaar nog steeds ontkennen en ignoreren:

philosophia perennis

1. De Clinton Foundation is een notoir corrupte invloedsbemiddeling

Toen Hillary Clinton in 2008 weliswaar geen president werd, maar minister van Buitenlandse Zaken, was een royale schenking aan de Clinton Foundation volgens deze critici de sleutel tot een succesvol lobbywerk in het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken. Bill Clinton kreeg zeer goed betaalde toespraken voor bedragen van tot $ 750.000,- voor groepen die vaak heel toevallig een belangrijke wens aan zijn vrouw, de minister van Buitenlandse Zaken, hadden. De volledige omvang van de corruptie documenteert Peter Schweizer in zijn boek “Clinton Cash”, waarover ook een bezienswaardige documentaire bestaat.

Voor de verkiezingsstrijd van 2016, toen de Democraten in de VS na 8 jaar Obama moesten vaststellen dat ze failliet waren, schonk de regering van Angela Merkel ineens en eenmalig minstens € 4,7 miljoen Duits belastinggeld aan de Clinton Foundation, zoals de blogster Vera Lengsfeld in 2016 onthulde.

2. Daarom heeft Hillary Clinton haar E-mails illegaal vernietigd

Minister van Buitenlandse Zaken Hillary Clinton wikkelde haar dubieuze praktijken niet via officiële E-mailaccounts van het ministerie van Buitenlandse Zaken, maar via een geheime E-mailserver in de kelder van haar huis in. Toen het Congres inzage in dit geheime E-mailverkeer verlangde, verwijderden de ICT-medewerkers van Hillary Clinton 31.839 E-mails en vernietigden alle computers en BlackBerrys met een hamer.

3. De FBI heeft bij Hillary Clinton twee ogen dichtgedrukt

De FBI-agenten, die deze zaak begraven hebben, waren dezelfde die later voor de zogenaamde “Trump-Rusland-samenzwering” verantwoordelijk waren: Peter Strzok, Lisa Page, Andrew McCabe en James Comey. Hun gedrag in de zaak Clinton, die bewijsbaar delicten heeft gepleegd, was het tegenovergestelde van dat in de zaak Trump, die geen delict ten laste wordt gelegd.

4. Het Steele-dossier

In het voorjaar van 2016 stelde de Britse ex-spion Christopher Steele in opdracht van het detectivebureau van Clinton, Fusion GPS, het zogenaamde “Steele-dossier, en beweerde daarin dat Trump al minstens 5 jaar een marionet van het Kremlin zou zijn en beschuldigde hem er bovendien van in Rusland perverse sekspraktijken te hebben uitgeoefend.

Steele ging met dit duistere document naar de FBI, dat op grond van deze armzalige bewijslast een onderzoek startte tegen de presidentschap-kandidaat Donald Trump. Christopher Steele is nu ondergedoken.

5. De FISA-rechtbank en de afluisteraanval

Activiteiten van de geheime dienst tegenover staatsburgers zijn in de VS eigenlijk illegaal. Om deze hindernis te omzeilen, vroegen de chef van de FBI, James Comey, en minister van Justitie, Loretta Lynch, in de herfst van 2016 bij de rechtbank voor buitenlandse spionage (FISA) een afluisteraanval tegen de Trump-campagne op grond van het Steele-dossier aan.

Tot voor kort werd deze – bewijsbaar door een gerechtelijke akte – afluisteraanval in de mainstream media en op Wikipedia nog een “samenzweringstheorie van Donald Trump” genoemd.

6. De Trump Tower ontmoeting

Op 09-06-2016 had de Russische advocate Natalia Veselnitskaya in de Trump Tower een ontmoeting met de zoon van de president, Donald Trump Jr., om zogenaamd belastend materiaal over de Clinton-campagne ter beschikking te stellen.

Nu lijkt het duidelijk dat Veselnitskaya in verbinding stond met Fusion GPS en de Clinton-campagne. Op de dag voor en na de ontmoeting in de Trump Tower dineerde Veselnitskaya met de chef van Fusion GPS, Glenn Simpson.

7. De FBI-informant en de “honingpot”

 De FBI-informant Stefan Halper heeft doelbewust geprobeerd om Trmp-medewerkers met Rusland in verbinding te brengen, o.a. George Papadopoulos, Carte Page en generaal Mike Flynn. Halper nodigde in de periode 2014-2016 meerdere keren bewust de Russische historica Svetlana Lokhova uit om Flynn te ontmoeten, en regelde een gastoptreden bij Russia Today in 2015, waarbij Flynn aan tafel zat met Vladimir Poetin. Halper solliciteerde zonder succes als medewerker bij de Trump-campagne, waar hij vermoedelijk nog meer schade aangericht zou hebben. Halper is nu eveneens ondergedoken.

8. Mike Flynn: Met Russen praten is geen misdaad

Op 10-01-2017 meldde de “Washington Post” dat de gedoodverfde nationale veiligheidsadviseur, generaal Mike Flynn, op 29-12-2016 zou hebben gesproken met de Russische ambassadeur Sergei Kisljak. Wat Flynn echter niet kon weten, was dat hij tijdens zijn telefoongesprek met de Russische ambassadeur door de FBI afgeluisterd werd. Daarop werd Flynn het slachtoffer van een heksenjacht zonder een daaraan ten grondslag liggend delict, waarbij hij eerst zijn functie kwijtraakte en daarna financieel geruïneerd werd, uiteindelijk zelfs zijn huis moest verkopen.

9. Trump moest James Comey ontslaan

FBI-chef James Comey had zich schuldig gemaakt aan diverse grove fouten, totdat de plaatsvervangend procureur-generaal van het hoogste federale gerechtshof, Rod Rosenstein, Donald Trump adviseerde om Comey te ontslaan: “Bijna iedereen is van mening dat de directeur van de FBI zwaarwegende fouten heeft begaan”, schreef Rosenstein. Op 09-05-2017 ontsloeg Trump op aanraden van Rosenstein de FBI-chef, die daarop illegaal documenten met betrekking tot zijn gesprekken met Trump ontvreemdde en aan de pers doorspeelde. “Het lijdt geen twijfel dat James Comey meerdere delicten heeft gepleegd”, zei de Amerikaanse procureur bij het hoogste federale gerechtshof, Joe diGenova, tegen de schrijver en advocaat Gregg Jarrett.

10. Robert Mueller is een krasse foutieve bezetting als speciaal onderzoeker

Robert Mueller was nooit een neutrale, onafhankelijke speciale onderzoeker, maar was bevriend met de FBI-chef James Comey en de plaatsvervangend procureur-generaal Rod Rosenstein. Enkele dagen na zijn ontslag door Donald Trump bracht Comey Rosenstein ertoe om op 17-05-2017 Mueller als speciaal onderzoeker in te zetten en benutte zijn illegaal verkregen FBI-documenten op druk op te bouwen.

De Mueller-commissie zat vol met Obama- en Clinton-veteranen. Mueller haalde o.a. zijn ex-partner Jeannie Rhee binnen, die de Clinton Foundation, Andrew McCabe en Clinton-adviseur Ben Rhodes verdedigd had; Aaron Zebly, die de geheime E-mailserver van Clinton had geïnstalleerd en later haar computers en BlackBerrys met een hamer had vernietigd; en Kyle Freeney, die de immigratiepolitiek van Obama zo misleidend voor de rechtbank verdedigd had dat hij een waarschuwing van rechter Andrew Hansen kreeg, evenals onderzoeker Andrew Weissmann, “Muellers Pittbull”, die door zijn overdreven ijver als officier van justitie op het ministerie van Justitie van Obama meerde grote zaken had verknald.

Zoals Trump afgelopen zaterdag op Twitter schreef:

“Hoewel er voor het Mueller-rapport nooit toestemming had mogen komen en door 13 (later 18) woedende, Trump hatende Democraten, waaronder de uitermate vooringenomen Bob Mueller zelf, zo negatief mogelijk werd geschreven, is het resultaat: Geen Rusland-samenzwering, geen belemmering van Justitie!”

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Door: Collin McMahon

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Fake News", "Lügenpresse", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", Barbarisme, belangenverstrengeling, corruptie, Criminaliteit, cultuurrelativisme, demoniseren, Donald Trump, establishment, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse media, machtswellust, mainstream-media, Marxisme, nieuw fascisme, Obama, Poetin, Rotzakken, Rusland, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, VS. Bookmark de permalink .

6 reacties op Spygate: 10 dingen die u moet weten over de heksenjacht op Donald Trump

 1. zwartschakel zegt:

  Tijdens de verkiezingen ,heb ik een lijst op twitter geplaatst ,met donaties ,gedaan aan de Clintonfoundation , tussen de schenkingen ,van vijf tot 10 miljoen ,stond Nederland !

  Like

 2. paulzwueste zegt:

  En nu de Clintons en Obama voor de rechter!

  Like

 3. ed zegt:

  Trump is een held

  Like

 4. Bob Koster zegt:

  Ik herinner me nog het verhaal over plasseks van Trump met een Russische hoer in Moskou. Poetin had daar een gortdroog commentaar op: “Russische hoeren zijn nu eenmaal de beste”. Zonder een spier te vertrekken. Grote klasse.

  Like

 5. Jan zegt:

  Robert Mueller, de aanklager van Trump in de nep Ruslandconnectie bevriend met vrouwen- en kinderhandelaar Epstein zorgde er voor dat Epstein niet vervolgd werd en de FBI niets ondernam

  https://www.thegatewaypundit.com/2019/07/whoa-pervert-jeffrey-epstein-flew-clintons-to-orgy-island-robert-mueller-was-involved-let-them-off/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s