VIDEO: Mondgesnoerd raadslid Ton van Kesteren (PVV) wil excuses van burgemeester Groningen (PvdA)

Screenshot_213.png

(Door: “Pritt Stift”)

GSTV Den Haag Extra over Kruitvat Groningen

Iedereen maar als een bok op de haverkist als een homohatende baardmans van gristenpersuasie ons land wil bezoeken, maar zeg zoiets over homohatende baardmansen die mohammed worshippen en al in Nederland zijn, dan gaat de microfoon uit en word je bijkans uit de raadszaal verwijderd. Het overkwam Ton van Kesteren (PVV) vorige week in kneiterlinks bolwerk Groningen met een PvdA-burgemeester. U las het alreeds hier in dit topic (en hier een diepte-analyse van de politieke situatie in Grunn bij DVHN). GeenStijl TV-verslaggever Tom Staal liep de aimabele senator gisteren toevallig tegen het lijf in de wandelgangen en vroeg nog even hoe het akkefietje afgelopen was. Nou, het is dus nog niet afgelopen.

Wordt vervolgd.

(VIDEO staat hieronder onder de link naar het artikel op “GeenStijl”)

Bron:
www.geenstijl.nl
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, belangenverstrengeling, betutteling, Censuur, cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, establishment, gezond realisme, Groningen, homofobie, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Links verleden, Linkse Kerk, machtswellust, meningsdictatuur, nieuw fascisme, political correctness, PvdA, PVV, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

6 reacties op VIDEO: Mondgesnoerd raadslid Ton van Kesteren (PVV) wil excuses van burgemeester Groningen (PvdA)

 1. Dr. Heinz zegt:

  Ja die rode rakkers denken dat ze God op aarde zijn, en alles en iedereen die niet hun religie uitoefenen monddood kunnen maken!!
  Werkelijk totaal geschift!!!
  Weg met die lui!!!

  Geliked door 1 persoon

 2. Roeland zegt:

  Ton wist precies waar hij aan begon. Het is mooi , dat nu eindelijk de focus op het maffia gebied noord Nederland (Groningen-Drenthe) komt te liggen.
  Hulde voor Ton van Kesteren! Ga zo door mien jong!

  Noord Nederland , dat zich jarenlang heeft weten te verschuilen , omdat “Den Haag” geen enkele openbare belangstelling toonde voor dit gebied.

  Dat was echter schijn van Den Haag.

  “Niet” openbare Haagse belangstelling was er wel degelijk , immers altijd werd een politiek “zwaargewicht” tot commissaris in Groningen of Drenthe benoemd. En niet zonder redenen.

  Drenthe heeft nu ook een “commissaris van de koning”. Google maar en je weet genoeg.
  De gevolgen van deze politiek hoef ik niet uit te leggen.

  Like

 3. Edwin Lauxen zegt:

  Het wordt wat mij betreft tijd om de stemrecht van die studenten te ontnemen want die figuren zijn toch slechts tijdelijk in de stad en vooral die studentenpartij in de gemeenteraad verbieden.

  Laat de gemeenteraad weer een serieus politiek orgaan worden voor de stadjers en niet een verkapte collegezaal van vindicat en de R.U.G.

  De hele stad is momenteel 1 grote studentencampus, een rotzooi.

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Een linkse splinterpartij die nog steeds volop burgemeester levert, ra, ra, hoe is het mogelijk !

  Like

 5. Groningen was ooit een leuke, veilige en schone stad. Was! Nu loopt er ’s nachts Gespuis rond met wapens op zak. De WOZ gaat met 10% omhoog om datzelfde Gespuis koest te houden! Groen-Slinks en criminaliteit gaan hand in hand in Groningen! Geen redden meer an!

  Like

 6. Ruud zegt:

  Helaas bevestigt dit de constatering dat het linker hersengedeelte in de meningsvorming structureel dominant is waardoor zo veel als mogelijk afserveren als enige effectieve oplossing resteert. De praktijk van alledag bevestigt deze analyse. Zie Amsterdam en vele vergelijkbare voorbeelden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s