Een stem op de VVD of andere pro-EU partijen is een stem op uw eigen ondergang!

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Alternatieve Media Nederland“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in dictatuur, EUSSR, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op Een stem op de VVD of andere pro-EU partijen is een stem op uw eigen ondergang!

 1. Henk.V zegt:

  Wat zou het geweldig zijn wanneer wij die terechte waarschuwing tijdig in de hoofden van de meerderheid van ons volk konden doen postvatten.. Ik beschouw deze man als DE doodgraver van Nederland.

  Geliked door 3 people

 2. sjuad zegt:

  Dicktator Rutte.

  Geliked door 2 people

 3. Piet Snot zegt:

  Veel Nederlanders kampen met schulden. Maar liefst een op de vijf huishoudens heeft weleens in de financiële problemen gezeten. De hulpverlening voor deze groep laat vaak te wensen over. Dat blijkt wel uit het voorbeeld van Eelke Blokker van het Instituut voor Publieke Waarden.

  48 instellingen
  Nu bedenkt hij praktische oplossingen voor mensen die verstrikt zijn geraakt in het web van de bureaucratie, vroeger was hij directeur van een daklozenopvang in Zwolle. Daar ontmoette hij Marcel, zo vertelt hij aan Brainwash. “Hij had 14.000 euro schuld, waar 48 verschillende instellingen aan werkten, wat bij elkaar opgeteld 269.000 euro per jaar kostte. Hulpverleners gaven dus samen bijna twintig keer het bedrag van de oorspronkelijke schuld uit om zijn problemen op te lossen, maar dan zonder zijn schuld te verhelpen. Volgens Marcel zelf was die schuld zijn belangrijkste probleem. Als we die direct hadden afbetaald, hadden we 255.000 euro over gehad om anderen mee te helpen.”
  https://www.welingelichtekringen.nl/economie/913505/oplossen-van-14-000-euro-schuld-kostte-269-000-euro.html

  Like

  • Lucky zegt:

   Hier gaan je de haren van rechtop staan, verdienen aan de ellende van een ander zonder het probleem echt aan te pakken…..in en intriest!

   Like

 4. Henk zegt:

  Lekker je toekomst aflaten hangen van die gestoorde bende in Brussel zoals alcohol Juncker en Linkse narcist Timmermans

  Like

 5. Hovawart zegt:

  De VVD is nooit het toonbeeld van politieke deugdzaamheid geweest, een partij van een verraderlijke pudeur, een decadente decentie. Maar als de politiek leider van een volkspartij zijn burgers oproept om alsmaar zwaardere lasten op te hoesten voor de aanstaande magere jaren, het volk uitmelkt om de uit de pan vliegende bijdragen en naheffingen aan Brussel, (waar ook zijn toekomstige salaris vandaan gaat komen), te kunnen garanderen, hij zelfs in bed kruipt met de Linksche Looney Brigade om als ‘groene regering’ de schijn ‘onze carbon footprint’ op te houden voor de buitenwereld, maar wel zelf elke maand een paar dagen naar New York reist om zijn jongeheer uit te laten…..even te kunnen relaxen onder gelijkgestemden zeg maar, dan haak ik af. Ik misgun niemand zijn pleziertjes en avontuurtjes maar om nu op schaamteloze wijze een volk hun jaarlijkse veertiendaagse vliegvakantie te gaan verbieden/ontnemen/beperken en hen te dwingen om via het treinspoor op zoek te gaan naar zon, zee en vertier, maar wel zelf meer vlieguren maken dan een gemiddelde stewardess of piloot, om in de volstrekte anonimiteit in de Big Apple te kunnen sparren met andere sabeldragers, je verplicht aan de andere kant van de grote plas op zoek gaat naar een Islamvrije stadswijk die nog wel gay-friendly mag zijn, een pied a terre in Tribeca of een liefdesnestje in SoHo, of een penthouse in het Meatpacking District met romantisch uitzicht op de High Line, daarvan vliegt mijn vertrouwen in de politiek een tegengestelde koers, want zo herken ik weer de leugens over eerlijkheid en de schijnintegriteit van de grootste regeringspartij van de Pays-Bah…….en met de kennis van nu is het te verwachten dat de geruchten al wel onderbouwd zullen zijn met voldoende materiaal om zelfs de meest vrome politicus het schaamrood op de wangen te toveren, de meest oprechte en eerlijke rechtstaat te veranderen in een corruptiegevoelig en chantabele regering en heeft Nederland dan al een decennium een volledig chantabel persoon op een toppositie gehad? Kortom, niets minder dan de geloofwaardigheid van de gehele Nederlandse politiek staat al jaren op het spel, is onze heilstaat nog wel een toonbeeld van oprechte eerlijkheid? is de rechtstaat nog wel recht……?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s