Geert Wilders demonstreert met anti-EU-partijen in Praag

 

Weg met de gevestigde orde in Brussel. Dat is de boodschap van de rechts-populistische politici die vanmiddag bijeen zijn in Praag. Onder hen ook PVV-leider Geert Wilders. Zijn partij vormt samen met andere populistische partijen uit het buitenland een blok in aanloop naar de Europese verkiezingen in mei.

Wilders (PVV) trekt onder meer op met de Franse Marine le Pen (Rassemblement National) en de Italiaanse vicepremier Matteo Salvini (Lega Nord). Hun partijen hopen bij de komende Europese verkiezingen op succes, om zo na de verkiezingen in Brussel een anti-EU geluid te laten horen.

‘Ondemocratisch monster’

De partijen zeggen vooral minder Europese regels te willen. “De Europese Unie is een ondemocratisch monster, dat onze nationale identiteit wil vernietigen”, zegt Wilders vandaag. Hij stelt dat lidstaten meer zelf moeten besluiten.

Ook voeren de partijen een harde anti-migratie campagne. Door migratie worden ‘mensen een minderheid in hun eigen land’, zegt Wilders.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
RTL Nieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "migratie", "omvolking", "Populisme", EU-critici, Europa, EUSSR, Geert Wilders, gezond realisme, Immigratie, Nationalisme, Patriottisme, Praag, PVV, soevereiniteit, Verzet, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

5 reacties op Geert Wilders demonstreert met anti-EU-partijen in Praag

 1. MIH zegt:

  Het verschil tussen Wilders en Baudet is: Wilders is een geboren politicus, die veel kennis heeft van feiten en opkomt voor het Nederlandse volk. Baudet is een filosoof, mooie woorden maar geen daden, die zichzelf op de borst slaat hoe geweldig hij toch is.

  Like

 2. kampersrene zegt:

  misschien is er toch een sprankeltje hoop

  Like

 3. Jean zegt:

  Die EU misdaadinstelling moet weg en de misdadigers die ons Europa schade hebben toegebracht én nog steeds toebrengen horen opgesloten te worden voor de rest van hun misdadige jaren, wel ze alles afnemen wat ze bij mekaar gestolen hebben en dat teruggeven aan de rechtmatige eigenaars, de Europeanen en dus nooit aan vreemdelingen.
  Dadelijk de grenzen sluiten en de aanwezige overlast asap verwijderen naar landen van herkomst, naar Afrika daar hebben ze veel meer ruimte, warmte en zijn ze samen met hun o zo geliefde waanzin een waanzin waar bij van kokhalzen.

  Like

 4. Jules Vismale zegt:

  Helaas zijn ze hier in Nederland met allerlei nep-onderzoeken bezig om aan te tonen dat wij in Nederland zogenaamd pro-EU zijn geworden! Ik geloof echter niets van dit pruts nieuws en zal het desbetreffende artikel hieronder vermelden:

  Wij van WC-eend… EU ondervraagt 1.000 Nederlanders, conclusie: ’86 procent van Nederland tégen Nexit!’

  Uit de meest recente Eurobarometer-peiling, uitgevoerd door onderzoeksbureau Kantar (wat had je anders verwacht!) in opdracht van het Europees Parlement, blijkt dat maar liefst 86 procent van Nederland zogenaamd tégen een Nexit is! En dat terwijl in 2005 nog zeker 60 a 70% juist tegen een Europese grondwet stemde…

  Opvallende resultaten uit de Eurobarometer-peiling! Dus 60% van de ondervraagden zegt te zullen gaan stemmen en hoewel slechts 12% precies wist wanneer de Europese verkiezingen zijn (23 mei), is maar liefst 86% dus tegen een Nexit!
  Ter vergelijking: In Malta weet ruim tweederde van de ondervraagden wanneer de verkiezingen zijn, is het Europees gemiddelde zelfs 38% en is gemiddeld slechts 68% van de Europeanen vóór EU-lidmaatschap. Hartstikke betrouwbare cijfers dus!

  Maar ja, dat is ook niet zo gek natuurlijk, als je bedenkt dat er in ieder land slechts 1.000 mensen (op 17 miljoen Nederlanders!) zijn geënquêteerd! Inderdaad ja, op een bevolking van grofweg 500 miljoen is het blijkbaar héél normaal en representatief om op basis van 26.966 (een steekproef-populatie van minder dan 0,00006%) ondervraagden, dit soort conclusies te trekken!
  Mocht u zich ooit hebben afgevraagd waarom u mening nooit wordt gevraagd, dit is uw antwoord. Daar komt natuurlijk ook nog bij dat de kans dik aanwezig is dat pro-EU mensen (schijnbaar zijn die allemaal zo corrupt als de pest!) eerder geneigd zijn om mee te doen aan dit soort walgelijke pruts-onderzoeken.

  En alsof dat nog niet erg genoeg is, lijkt de vraagstelling ook totaal nergens op. Er werd tenslotte niet gewoon neutraal gevraagd of iemand met zijn land uit de EU wil. Maar oh, oh, oh, wat wordt dit nieuws weer grootschalig geëtaleerd in de media… Wat doen ze het toch wederom voortreffelijk, daar in Brussel! Dit is toch dramatisch?

  En of het dramatisch daar het juist precies omgekeerd is omdat 86% van de Nederland beslist Anti-EU is en juist VOOR een Nexit! Laten die 1000 linkse ondervragers en het onderzoeksbureau Kantar dus allemaal maar mooi opflikkeren met hun ziekmakende propaganda want zoals Geert Wilders en de anti-EU-partijen in Praag eveneens willen is dat we voorgoed van dat akelige EU-monster worden verlost!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s