HELDER!

Screenshot_219.png

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “RHW Jansen“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Forum voor Democratie, Hypocrisie, Pim Fortuyn, praatjesmakers. Bookmark de permalink .

12 reacties op HELDER!

 1. Klaas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 2. Marlies zegt:

  Als je toch wilt stemmen, als je denkt dat het nut heeft, dan is er maar één partij die in aanmerking komt voor jouw stem: de PVV.

  Geliked door 6 people

 3. Piet Snot zegt:

  Jullie begrijpen Terry helemaal verkeerd.
  Hij heeft punten gevonden, waar je ze kan aan knoppen.
  Volgens oud islamitisch gebruik.

  Geliked door 1 persoon

 4. bigljohn zegt:

  Dat FVD loopt met precies dezelfde droombeelden rond als Groen Links. Dit gecombineerd met de interne schandalen, welke in aantal zullen toenemen, zullen er daardoor voor zorgen dat de PVV als een Phoenix uit zijn as gaat verrijzen. Te beginnen bij de E.U. verkiezingen (lichte winst) en naderhand bij de komende tweede kamer verkiezingen (mogelijk grote winst). Veel kiezers laten zich eenmaal geen zand in de ogen strooien door de Klaas Vaak die Baudet heet.

  Geliked door 1 persoon

 5. guusvelraeds zegt:

  De boreale Baudet heeft niet in de gaten dat zijn overtuiging als het om de islam gaat er helemaal niet toe doet. Hij maakt dezelfde fout als al die linksen en pseudo liberalen.

  Het gaat om de geïndoctrineerde overtuiging van de moslim hoe die denkt en onder sturende leiding (Al Azar Universiteit Caïro) vorm geeft aan zijn islamitische ideologie.

  Daar bovenop komt ook het het gegeven dat de gewone moslim absoluut niet vrij mag denken over de interpretatie van de islam laat staan Baudet.

  De islam vermaalt op de eerste plaats de moslims en daarna zijn alle niet moslims aan de beurt om tussen de molenstenen van de islam verpluvert te worden.

  Like

 6. Tegenstander zegt:

  Iedereen die hier al wat langer meeleest heeft kunnen ontdekken dat Forum voor Democratie (FvD) vanuit het Clingendael instituut gelanceerd is. Het is dus een koninklijke spindoctors partij waarvan de pionnen niets anders doen dan het sentiment in de maatschappij sturen en zorgen voor een vangnet op rechts. Die markt is er nu eenmaal en democratie draait er om dat alle smaakjes en kleurtjes een spreekbuis van de gevestigde orde hebben.

  De reden dat de rechts groep gecontroleerd mag groeien, is omdat het de bedoeling is dat geheel Europa straks boos op die groep moet worden; naar ze kan vingertje-wijzen; ze kan koppelen aan het falen van de economie en het veroorzaken van chaos. Op die manier overtuig je de massa dat er nog maar één weg is, namelijk die van de verdere centralisering van de macht en die van de censuur op afwijkende ideeën met het stigma ‘complotten’. Er is geen betere manier om af te rekenen met groep die potentiële weerstand vertegenwoordigt, dan die groep even succesvol te laten zijn om ze vervolgens een kettingbotsing te doen veroorzaken.
  Bron: M.Vrijland

  Like

  • fleckie zegt:

   Kan Clingendael. wedijveren. met. JEZUIETEN. op het gebied van. PSYCHOLOGIE?!
   of , het zou me echt niets verwonderen als MEN. daar ook een behoorlijke ‘ vinger in de pap kon ‘aanvoeren’!.*~*~*~*~*~*~*~

   Like

 7. M. zegt:

  Thierry is een Franse naam voor jongens.
  De betekenis is `heerser van de mensen`

  De betekenis van Baudet is:
  ezel
  ezel; domoor; zitvlak

  Like

 8. Jan zegt:

  Berufsverbot, ofwel, linkse terreur

  ’Cliteur moet afstand nemen van Baudet’
  Leiden – Hoogleraar en beoogd fractievoorzitter van Forum voor Democratie in de Eerste Kamer Paul Cliteur kan niet aanblijven bij de Universiteit Leiden als hij geen afstand neemt van het standpunt van FvD over universitair onderwijs. Baudet zei in zijn overwinningsrede na de Provinciale Statenverkiezingen dat ’we worden ondermijnd door onze universiteiten’. Rector magnificus Carel Stolker van de Universiteit Leiden stelde vandaag in BNR’s Big Five dat Cliteur eigenlijk geen hoogleraar mag zijn als hij dit standpunt ook huldigt.

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/3535049/cliteur-moet-afstand-nemen-van-baudet

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s