Aan VVD-leider Mark Rutte

Screenshot_231

(Door: Jan Dijkgraaf)

Meneer Rutte,

Screenshot_234.pngDe VVD heeft haar senator Anne-Wil Duthler gisteren opzichtig voor de bus gegooid. Een maandje voor ze de Eerste Kamer toch al zou verlaten. Vóór de integriteitscommissie van de VVD (LOL) een onderzoek naar haar dubbele petten had afgerond. De reden dat de VVD dat onderzoek niet wilde afwachten: de kort geding-rechter vond dat Quote niet ten onrechte had geschreven over de dubbele petten.

Opeens wachtte de VVD het eigen integriteitsonderzoek naar VVD-senator Anne-Wil Duthler niet af, noch een bodemprocedure van VVD-senator Anne-Wil Duthler tegen Quote – opeens begon de VVD rotte appels met bloedspoed uit de mand te gooien. Althans: deze ene rotte appel.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in belangenverstrengeling, corruptie, Criminaliteit, Graaien, Hypocrisie, Rotzakken, Rutte, verloedering, VVD. Bookmark de permalink .

7 reacties op Aan VVD-leider Mark Rutte

 1. Lucky zegt:

  Ondertussen,
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/04/cda-doet-stoer-voor-eu-verkiezingen-geen-ontwikkelingshulp-voor-landen-die-migranten-naar-europa-doorlaten/
  Nou nou, geen ontwikkelingshulp voor landen die migranten naar Europa doorlaten volgens het CDA.

  Geliked door 2 people

 2. Lucky zegt:

  Ondertussen,
  Farage heeft nog nooit zóveel minachting voor politici gezien als tegenwoordig.
  https://www.breitbart.com/europe/2019/04/26/exclusive-farage-breitbart-never-life-seen-contempt-politicians/

  Geliked door 1 persoon

 3. edwin vissers zegt:

  DEN HAAG – Een plan van pro-life organisatie Schreeuw om Leven om voortaan met een anti-abortuscamper voor de deur van abortusklinieken te gaan staan, doet in de Tweede Kamer de rillingen over de rug lopen.
  Heel Nederland stemt op massamoordenaars ,massa immigratie om de vergrijzing op te vangen ,en onze kinderen vermoorden .

  Geliked door 2 people

 4. leefbarbaar zegt:

  Een minister president, die volkomen op de hoogte is van crimineel gedrag van veel van zijn partijgenoten….. en toch niets doet. We zijn echt een bananenrepubliek geworden. Met dank aan de NPO, die goed betaald de andere kant op kijkt.
  Overigens is die oplichter van het CDA; Jan Kees de Jager aangeland bij de KPN, via de KLM. En dat ook niet vanwege zijn integriteit. Het roer moet echt om.

  Like

 5. Henk der Niederlánder zegt:

  Ach ja VVD.
  Er komen verkiezingen aan dus moet een en ander even bijgesteld worden.
  Tijdelijk natuurlijk, want later zal blijken dat een en ander onhoudbaar is, of zo iets.

  VVD’er Daniel Koerhuis: ‘Zet statushouder ook in de rij voor sociale huur’

  Doordat statushouders in veel gemeenten voorrang krijgen bij sociale huur, vallen andere mensen buiten de boot. VVD’er Daniel Koerhuis vindt daarom dat zij ‘gewoon op hun beurt moeten wachten’.

  We wonen met 17 miljoen mensen op een klein postzegeltje dat Nederland heet. In een huis, een appartement, een woonwagen, op een zoldertje, een kamer of een woonboot.

  We hebben ook huizen voor mensen die misschien net te weinig te besteden hebben voor een huis voor hun gezin. Dan dragen we allemaal wat bij en zo regelen we voor die mensen een sociale huurwoning. Al met al hebben we het goed voor elkaar. Dat hebben we samen opgebouwd en dat moeten we koesteren. Een fijn huis is belangrijk voor iedereen.

  Ik zeg dit omdat we die sociale huurwoning dreigen te verliezen. Er zijn immers, net als voor veel andere huizen, lange wachtlijsten. Maar in tegenstelling tot andersoortige woningen gaan de nieuwe sociale huurwoningen die we bouwen allemaal naar statushouders. Zij hebben in veel gemeenten namelijk voorrang.

  https://www.ad.nl/politiek/vvd-er-daniel-koerhuis-zet-statushouder-ook-in-de-rij-voor-sociale-huur~a38f830a/

  Like

 6. Pingback: Aan VVD-leider Mark Rutte – HET DUTHLER DEBÂCLE | toodlessss

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s