‘Het zijn tikkende tijdbommen’ – Moeder wil geradicaliseerde dochter en kleinkinderen niet terug

Screenshot_247

ISIS-bruiden in het noordoosten van Syrië.

(Door: Wout Willemsen)

Maya Bolder, moeder van geradicaliseerde dochter Mandy, wil haar dochter en vijf kleinkinderen niet terug naar Nederland halen. “Het zijn tikkende tijdbommen,” zegt ze.

Maya verloor zo’n vier jaar geleden haar dochter aan een Egyptische vent genaamd Yasser. Beide waren in eerste instantie totaal niet met het geloof bezig, maar binnen de kortste keren raakte zij geradicaliseerd vanwege Yasser. Van het ene op het andere moment vertrokken Mandy, Yasser en de kinderen naar de Islamitische Staat, want Gouda legde het toch af tegen Syrië.

Lees verder>>>
(h/t “Lucky”)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, gezond realisme, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Moslims, Rotzakken, Syrië. Bookmark de permalink .

15 reacties op ‘Het zijn tikkende tijdbommen’ – Moeder wil geradicaliseerde dochter en kleinkinderen niet terug

 1. Joannes den Hollander zegt:

  Diep respect voor deze moedige en wijze vrouw. Ondanks de teleurstelling in haar dochter heeft ze de enige juiste beslissing genomen.

  Liked by 3 people

 2. Dijkstra zegt:

  Verstandige moeder. Heeft meer hersens dan de hele regering van Nederland en die van omringende landen bij elkaar.

  Liked by 5 people

 3. Aegolius cs zegt:

  George Orwell beschreef het “bestuurlijk probleem” in de jaren 1948 over voortplanting uitstekend George Orwell, en droeg daar een “oplossing” voor dat het onder Staatsverantwoordelijkheid valt:

  Like

 4. paulzwueste zegt:

  En zo is het…
  Afscheid nemen!

  Like

 5. Pietersen zegt:

  Allemensen nog an toe, dit is een van de weinige vrouwen in Nederland die haar kleinkinderen afwijst. Hopelijk blijft het allemaal waar en gaat ze niet via de eerste beste Skype verbinding met haar kleinkinderen (die kunnen er toch ook niets aan doen…hahaha) overstag.

  Liked by 2 people

  • Tineke zegt:

   Inderdaad heer Pietersen,het is een moedig besluit.
   Maar een moeder blijft altijd met de navelstreng verbonden.
   Waar ze ook zijn,hoe oud ze ook zijn.
   Als ze contact gaan zoeken,blijf dan maar eens bij je standpunten en je besluit.
   Het bloed kruipt waar het niet gaan kan,en er is niemand die zo vaak vergeeft als een moeder.
   En dat kun je deze moeder dan ook niet aanrekenen.

   Like

 6. Ruud zegt:

  Aan het intellect van deze moeder kan onze gevaarlijk onnozele regering niet tippen. Dit zijn offers van ouders die het gevaar wèl onderkennen en een duidelijk signaal afgeven hoe te handelen ook al zijn het de zwaarste beslissingen in iemands leven.

  Liked by 3 people

 7. Steven zegt:

  Mag hopen dat ze nog 12 kinderen krijgt…en sexslaaf wordt voor alles die maar zin heeft.. haha

  Like

 8. Jules Vismale zegt:

  Deze IS-dochter heeft haar eigen moeder vanaf haar kinderjaren niet geëerd maar gekozen voor de radicale islam waar in werkelijkheid geen enkele vrouw gelukkig van wordt en zelfs al was dat mens tot inkeer gekomen, thans is het te laat! Laat dat IS-kreng maar mooi in Syrië verblijven met de overige IS-serpenten en dat vele moeders hetzelfde voorbeeld moge volgen!

  Liked by 1 persoon

 9. Blaffertje zegt:

  Wijze vrouw.
  Daar kan onze regering (lees naïeve wegkijkers) nog wat van opsteken.
  Laat een of andere linkse lul daar maar eens een kopje thee mee gaan drinken, misschien vallen hun dan de schellen van de ogen.

  Like

 10. Rapunzel zegt:

  Nou ja, die lieve slimme pa en ma Bolder hadden wel een vakantiehuis in Egypte waardoor de kans dat Mandy aan een allahfan gehecht zou raken aanzienlijk groter was dan dat zij aan een leuke Nederlandse buurjongen bleef plakken.

  Nu weet ik wel, als je niet verder kijkt dan je neus lang is zul je niks wijzer worden over de islam en al haar nare kanten, maar als je je jonge dochter jaar in jaar uit meesleept naar een moslimland en dan stomverbaasd bent als die lieve Yasser zich ontpopt als een knettergestoorde IS imbeciel ben je op zijn best kwaadaardig naïef.

  Het is mooi dat moeders/oma nu bij haar positieven gekomen is maar helaas rijkelijk laat.
  Je dochter met een moslim laten trouwen…..geef ze anders een jonge hyena joh, die zien er ook zo leuk uit met die vlekjes. Kans dat dat goed afloopt is nog groter ook en ze raken er niet zwanger van.

  Like

 11. Rensk. zegt:

  Deze moeder/oma snapt het leven in zijn totaliteit. Er zijn zaken waar je afstand van moet nemen. Wie of wat het ook is. En er zijn mensen, die dat hard vinden, maar dat is het absoluut niet. Ze kan niet anders dan dit besluit nemen. Als een kind meerderjarig is dan heb je sowieso niets meer in te brengen. Deze kinderen krijg je niet meer normaal en zij snapt dat als geen ander. Zij weet/snapt meer dan idd de hele Tweede Kamer en de rest bij elkaar.

  Like

 12. Rene zegt:

  Iemand die mij kan helpen dochter is meerderjarig en ik wil de erkenning van mijn ouderschap intrekken bij het bevolkingsregister.
  Graag serieuze reacties,ben klaar met de religie van de liefde.
  Ik was haar vader heb haar na de geboorte zelf aangemeld op het stadhuis en erkend ze heeft niet mijn achternaam by the way.

  Mvg

  Like

  • fleckie zegt:

   In iedere gemeente zullen toch wel ‘ Sociale Raadslieden’, waaronder ook een notaris, (of misschien een advocaat aanwezig zijn,) waar men waarschijnlijk eventueel het ‘eerste consult’. niet hoeft te betalen, …i.v.m. ( eerste) ‘inlichtingen’. of, … ..als U lid bent van een. (ouderen)- bond , zijn er altijd. ‘raadgevers’ aanwezig.*~*~*~*~*~*~*~

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s