Nederland jaagt vluchtelingen de dood in: stuurt Jezidi’s terug naar Koerdische tentenkampen – VN en UNHCR: ‘Dit is niet verantwoord’

Screenshot_239.png

(Door: Wout Willemsen)

Asieladvocaten van Jezidi-cliënten zijn absoluut niet blij met de Nederlandse Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND). Het IND zegt namelijk dat Jezidi’s niet behoren tot een kwetsbare groep, terwijl er duizenden zijn ontvoerd, mishandeld, verkracht en vermoord! Dat meldt Trouw.

Een flink aantal Jezidi’s vluchtte voor de terreur die hun kant op kwam in de vorm van de Islamitische Staat. Velen hebben het niet gered en zij die wisten te ontkomen, probeerden asiel aan te vragen bij onder andere de Nederlandse overheid. Nu de Islamitische Staat verslagen is (of lijkt), beschouwt de Nederlandse overheid bepaalde regio’s in Irak als veilig om Jezidi’s naar terug te sturen.

Lees verder>>>
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Barbarisme, belangenverstrengeling, Dhimmitude, Hypocrisie, Irak, islamappeasement, Jezidi´s, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Nederland, Overheid, Rotzakken, Rutte, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

20 reacties op Nederland jaagt vluchtelingen de dood in: stuurt Jezidi’s terug naar Koerdische tentenkampen – VN en UNHCR: ‘Dit is niet verantwoord’

 1. Lucky zegt:

  Duidelijk! Zélfs in Nederland hebben ze dus de verkeerde religie….

  Like

 2. Lucky zegt:

  Misschien de hoogste tijd om die ind eens onder de loep te houden, wie en wat zijn dat voor een figuren?

  Like

  • Ron Long zegt:

   IND is een Satanistische organisatie. De meest zware criminelen krijgen asiel, terwijl de minderbedeelden die het asiel echt kunnen gebruiken worden teruggestuurd. IND beslist ook dat buitenlandse moeders van Nederlandse kinderen geen verblijfsvergunning krijgen indien de vader niet een contract kan overleggen dat nog precies 365 dagen geldig is bij aanvraag. (dit betekend een vast contract dat bijna nooit meer afgegeven wordt.) Ook al heb je genoeg geld. nee er is namelijk risico tot bijstandsaanvraag. Ook moet de moeder de vreselijke Inburgering in het buitenland afleggen, (gemaakt door die Rat Asher) Deze test zit vol met domme strikvragen die niets met de nederlandse taal te maken hebben. Dit moet je vooral in het licht zien dat vele migranten gewoon gelijk uitkering krijgen. Moordneigingen krijg je hiervan!

   Like

 3. Pietersen zegt:

  Moeten we nu weer zielig gaan doen en heel Yezidistan opnemen ? Schei nou toch es een keer uit !

  Geliked door 1 persoon

  • Ron Long zegt:

   Zoveel jezidi’s zijn er niet. De meesten zijn gewoon nette mensen. Ik zou zeggen laat die kleine groep jezidi’s nog even hier totdat die regio weer stabiel is. Stuur daarvoor in de plaats de IS strijders weg!

   Like

 4. Steven zegt:

  …En waarom sturen ze al die Marokkanen niet naar huis die hier alleen maar OVERLAST komen veroorzaken, STELEN & ROVEN, geen recht op asiel hebben en illegaal naar Nederland zijn gekomen?

  Mensen die ECHT op de vlucht zijn worden doodleuk terug gestuurd…en gasten die alleen maar komen ROVEN, VERKRACHTEN en de boel ONVEILIG maken laten ze hier.

  Wat is dit toch een verschrikkelijk TERING land geworden!

  Like

 5. Thomasson zegt:

  Dat is de wereld op zijn kop. Gevaarlijke Moccro’s en andere Noord Afrikanen mogen in Ter Appel en andere plekken de boel terroriseren, nog gevaarlijkere ISIS gasten uit Islamitische landen heten hier welkom, maar de Yezidis – hun slachtoffers – mogen gerust doodgaan.

  Like

 6. Adriaan W zegt:

  Hoe men het wendt of keert de democratisch gekozen Nederlandse regering voert heel dociel het Brusselse decreet uit dat bijna alleen niet westerse asielparasieten recht hebben om in de asielprocedure te gaan.

  De overheid weet uit communicatie met het COA dat christelijke asielzoekers uit het Midden-Oosten geen leven hebben in het grote asielcentrum Ter Apel, ze worden op elk mogelijke manier gepest, getreiterd en weet ik allemaal wat voor destructieve islamofascistische streken die veiliglanders uit hun mouw schudden, het interesseert mij geen biet want ik ben er allang klaar mee.

  Zolang de kiezers niet op een lijn zitten, gaat het verdeel en heers beleid van Rutte 3 en alle toekomstige nieuwe regeringen gewoon op dezelfde voet verder, het is aan de kiezer om de juiste keuzes te maken, welke keuze, dat moeten ze zelf weten.

  Geliked door 2 people

 7. Corné zegt:

  Goed beleid. Er moet immers genoeg geld over blijven voor de terugkeer van die zielige IS moedertjes met hun lieftallige kindertjes. Dus zoals onze stakker Laura H. Die moeten alle kans krijgen om hun leven een nieuw perspectief te geven. Die moedertjes zijn immers in de val gelokt. Ze zijn onvrijwillig bezwangerd en hebben hun yezidi slavinnen in opdracht van hun IS mannen aan het werk gezet. Dat wilden ze helemaal niet. Maar ze moesten. Ze kwamen er om humanitair bezig te zijn in de sharia staat. Wisten zij veel dat de islam het woord naastenliefde helemaal niet kent. Wisten zij veel dat hun mannen koppen snelden en andere gruwelijke sadistische wreedheden in naam van de religie van de vrede uitvoerden. Dus zij gaan voor. Ons land moet er alles aan doen om die IS ers terug te halen. Veel belangrijker dan de slachtoffers hulp te bieden.

  Like

 8. Heniusz zegt:

  Zo kennen we onze overheid tenminste weer: De slachtoffers van de terreur krijgen nog een flinke trap na en ondertussen houden ze zich bezig met te bezien hoe ze de daders weer liefdevol een “tweede kans” kunnen bieden. Te ziek voor woorden!

  Geliked door 2 people

 9. koddebeier zegt:

  Zo te lezen bestaat het IND uit alleen maar halve zolen !
  Waarschijnlijk doen ze het om de islamieten te pleasen , want die vinden Jezidi’s geen goede moslims !

  Like

 10. Marc zegt:

  Wellicht wordt de IND tegenwoordig aangestuurd door Denk?

  Like

 11. Cathja zegt:

  Jezidi’s worden wel degelijk bedreigd en vermoord. Degenen die dit ontkennen hebben de afgelopen tijd zitten slapen, of het interesseert hen niks wat deze mensen is aangedaan en wordt aangedaan. Jezidi’s op dit moment terugsturen kan die mensen hun levens kosten!

  Nederland heeft ook geweigerd christelijke Syriërs als vluchtelingen op te nemen. Maar waarom mogen nog steeds Syrische moslims hier binnenlopen, en wordt hen niets in de weg gelegd, maar voor christenen was Syrië veilig genoeg? Klopt het dat 80.000 Syriërs (moslims) hier een definitieve verblijfsvergunning krijgen?

  Wat een treurig land is dit toch! Marokkanen, Algerijnen, Tunesiërs, etc. lopen hier amok te maken, te stelen, mensen lastig te vallen, plegen geweld, terwijl zij weten hier geen schijn van kans te maken op een verblijfsvergunning. Gooi die overlastgevers toch eindelijk eens het land uit!!

  Nee, natuurlijk niet. Die gasten willen niet. Dus laten ‘ze’ hen met rust.
  Maar voor de vervolgde Jezidi’s is geen plaats.

  Treurig!

  Like

 12. guusvelraeds zegt:

  Jezidi’s en Christenen moeten allemaal zonder omwegen hier kunnen blijven. Stuur het soenitisch racistisch islamieten volk dat verantwoordelijk is voor de puinhopen in hun landen per omgaande terug. Wat kan ik me ergeren om dit soort berichten. Jezidi’s vormen nauwelijks gevaar voor de
  ontvangende landen want jezidi’s hebben geen opdracht hun geloof te verspreiden. Sterker niemand kan Jezidi worden door bekering. Je wordt als Jezidi geboren en je sterft als Jezidi. Het zijn de soenitische moslims die samenlevingen splijten en daarvan hebben we miljoenen geïmporteerd. Het is bijna niet te geloven.

  https://mens-en-samenleving.infonu.nl/religie/138164-jezidis-of-yezidi-het-pauwenvolk.html

  Like

 13. M. zegt:

  Wie voor de duvel danst is welkom in ons land.
  Wie slachtoffer is van zij die voor de duvel dansen word niet als slachtoffer gezien en daar is geen plaats voor in ons land.
  In dit land zijn alleen mensen welkom die niet met andere mensen uit de voeten kunnen want dat houdt de groepen goed verdeeld en ideaal uit te spelen tegen elkaar met zo’n corrupte media.

  Om de boel wat extra op te naaien laat men de meerderheid van de eigen burgers zich krom werken om de afbraak van de westerse “Gij zult niet doden” cultuur te betalen en in te ruilen voor een ‘vrede cultuur ‘ van een minderheid die nog nooit vrede gebracht heeft.
  Als het ook maar iets met vrede te maken had hoefde de westerse cultuur ook niet afgebroken te worden en kon men naast elkaar bestaan.

  Like

 14. M. zegt:

  Nederland heeft er ook geen moeite mee groepen van de eigen burgers tot vluchteling te maken in het eigen land.

  Like

 15. Rensk. zegt:

  Het zijn geen moslims. Daarom moeten ze wieberen. Al moet ik zeggen dat ik toen ze opgevangen werden in een kerk (ik weet niet meer precies waar dat was. Dacht in Syrie ergens, maar kan ook een ander land zijn geweest, het klagen van die mensen goed heb onthouden. Vanuit een onveilige situatie deed deze kerk wat ze konden voor die mensen, maar ik zag dat ze net zo klagen konden als elke moslim. Niks was goed. Ook al zijn het geen moslims, ook zij brengen een cultuur mee waar ik absoluut niet van houd. Liever opvangen met geld in de regio. Ook de islamieten. Dat is zeer wel mogelijk, maar de wil van onze politici ontbreekt

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s