Wordt Berlijn Hamburg 2.0? “Antifa” roept op tot totale escalatie

Screenshot_236

(Vertaling: E.J. Bron)

Men is er op de 1e mei in Berlijn aan gewend dat het links-extreme gebroed daar graag de beest uithangt. Vooral in de jaren-90 en begin jaren-2000 gold de 1e mei als een dag waarop links haar ware, democratie-vijandige en brutale gezicht liet zien. Nadat in 2017 het linkse personeelspotentieel naar Hamburg verschoof en de stad in brand stak, schijnt nu Berlijn weer op het menu van de linksen te staan. De “Antifa” roept op tot “strijddag” en roept naar de totale escalatie. Moeten ook in Berlijn complete stadswijken in de rook stikken?

journalistenwatch

Links-extreme delicten rijzen al jaren de pan uit, zoals de journalist en AfD-afgevaardigde Ronald Gläser in Berlijn aan het licht bracht. In werkelijkheid pleegden links-extremen tweemaal zoveel geweldsdelicten als rechtsen. Bij de zaakbeschadigingen zelfs driemaal zoveel. Van wie gaat dus echt de bedreiging voor de democratie uit? De AfD daarentegen roept er toe op om op de 1e mei vreedzaam onder het genot van een biertje in Pankow door te brengen en nodigt alle vrienden van de partij uit om in het zonnetje bij elkaar te komen. Ondertussen verkondigt de “Antifa” het kleine feest van de AfD te willen “verhinderen”. Geweld tegen de partijleden schijnt dus niet uitgesloten te zijn.

De “Antifa”, zogenaamde antifascisten, roept op dit moment haar sympathisanten op om in Berlijn de straat op te gaan. Deze keer dient de 1e mei echter niet, zoals gebruikelijk, in Kreuzberg, maar in Friedrichshain gevierd te worden. Juist daar bevindt zich de beruchte Rigaer Straße, een knooppunt van de links-extreme scene in Duitsland. Zoals gewoonlijk weigeren de “Antifa” en haar aanhangers zich aan welke normen van de rechtsstaat dan ook te houden bij de aanmelding van de demonstratie. Ze ensceneren hun geweldsorgie als “Revolutionaire 1 mei 2019” en hebben deze keer de stijgende huren in de stad op de korrel. De roep naar onteigeningen schalt door de lucht en moet de linkse massa´s van Berlijn de straat op toveren. Zoals gebruikelijk zullen er veel relletjestoeristen uit andere deelstaten en zelfs uit het buitenland speciaal naar Berlijn komen om deel te nemen aan de onlusten tegen de politie en de staat. De 1e mei in Berlijn is het hoogtepunt in het jaar van links-extreme gevoelens. “Tegen de stad van de rijken”, is het motto van de linksen dit jaar.

Screenshot_235

Wat staat Berlijn nu te wachten? Zullen de linkse extremisten zich in de bezette huizen in de Rigaer Straße verschansen en van bovenaf de politie met stenen bekogelen? Zulke aanvallen met zwaargewonde agenten hebben al eerder plaatsgevonden. En zoals altijd zullen politici van de Groenen, de SPD, Die Linke en Co. vanzelfsprekend mee van de partij zijn en zich voor de zoveelste keer meer of minder overtuigend van geweld distantiëren. Wat Berlijn te wachten zou kunnen staan, hebben we in 2017 in Hamburg heel goed kunnen zien. In het kader van de “Welcome to Hell”-onlusten werden ontelbare auto´s verwoest, branden gesticht, winkels geplunderd en raakten talrijke politieagenten gewond. Het ziet er naar uit alsof de “Antifascisten” Hamburg in Berlijn willen herhalen.

“Na een meerdere jaren durende periode van stagnatie en de verloren krachtmeting met het meest walgelijke straatfeest van Berlijn, het ´Myfest´, wijkt het spektakel uit naar Friedrichshain en maakt zodoende zijn wedergeboorte als opstandige datum mogelijk”, wordt er door de “Antifa” op de sociale media gezegd. De seinen staan dus op storm en de “Antifa” roept op tot de strijd. De linksen willen al om 18.00 uur in Wedding met hun mars starten, voordat de meiprotesten zich naar Friedrichshain dienen te verplaatsen, bericht de “Berliner Morgenpost”. Vorig jaar al trokken de plunderaars daarbij door de straten en vernietigden auto´s, plakten posters en zorgden voor veel onvrede bij de burgers. Wat de politie dit jaar tegen de onlusten denkt te gaan doen, is niet bekend. Het is alleen maar zeker dat zij vermoedelijk geen steun zal hebben bij de deelstaatregering om harder op te treden ten de linksen.

Met de rood-rood-groene regering hebben de agenten in Berlijn in deze strijd echter de meest denkbaar slechtste bondgenoot. Wie zulke vrienden heeft, heeft geen vijanden meer nodig.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", Barbarisme, Berlijn, Communisme, Groenen, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, verloedering. Bookmark de permalink .

7 reacties op Wordt Berlijn Hamburg 2.0? “Antifa” roept op tot totale escalatie

 1. Drs.E.N.schilder zegt:

  Fascisme ten top! Als dit geen overduidelijke ‘Kellerputsch’ is dan weet ik het niet meer. Merkels SA

  Like

 2. koddebeier zegt:

  Stop deze terreurorganisatie , desnoods met geweld !!

  Like

 3. droevige mof zegt:

  De linkse ideologische bewegingen zitten in een neerwaartse spiraal en ze doen alles wat ze kunnen om hun project zelfvernietigend op te blazen. Je hoeft geen helderziende te zijn om te zien dat mei 2019 gewelddadig zal zijn.
  Men kan alleen maar hopen dat de rechtse nationale krachten hun kansen niet verspelen, anders zal de de boreale uil van Minerva voor hen komen.

  Like

 4. flo zegt:

  Veel Scherpschutters, perfecte oplossing

  Like

 5. Scarface zegt:

  Het wordt tijd voor een Anticom

  Like

 6. ronjaspers zegt:

  Het extreem linkse nageboorte in volle glorie.Het zijn staatsgevaarlijke landverraders die aansturen op een genocide op hun eigen hoofdzakelijke blanke bevolking.Het zijn ratten van het smerigste rioolwater,ze worden aangestuurd,beschermd en gefinancierd door de nazi bilderberg groep.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s