Antichristelijke cultuurstrijd in Frankrijk: In het jaar 2018 alleen al 1063 daden van verwoesting

Screenshot_265

(Vertaling: E.J. Bron)

Ten gevolge van de verwoestende brand van de Notre Dame in Parijs komen er steeds meer details van een keiharde cultuurstrijd aan het licht, die al lange tijd in Frankrijk woedt en zich steeds agressiever richt tegen de katholieke kerk. Alleen al in het jaar 2018 hebben er in Frankrijk zegge en schrijve 1063 daden van verwoesting in Franse kerken of op begraafplaatsen plaatsgevonden. Daarbij werden hostie-schrijnen opengebroken, standbeelden omvergegooid, kruisen kapotgemaakt en ook branden gesticht. Jongeren urineerden achter het altaar en spoten kerkbanken vol met schuim en poeder uit brandblusapparaten. In een bijzonder afschuwelijke daad van vandalisme smeerden onbekende stront op de muur en drukten gewijde hosties in de stront. Een Franse priester, die afkomstig is uit Kameroen, is sprakeloos: “We leven in een samenleving die het christendom heeft afgeschaft.”

Duits - Zuerst

Dergelijke schendingen van kerken zouden “steeds vaker” voorkomen, zegt de priester, die al 20 jaar in de Elzas woont, in een interview met het dagblad “Die Welt”, “maar er wordt nauwelijks over gesproken”. In zijn kerk in Reichstett zouden satansymbolen op de buitenmuur zijn gesmeerd en een kerkraam zijn ingegooid.

Ook de bisschoppelijk vicaris van Straatsburg, Didier Muntzinger, weet te berichten van schokkende voorvallen. Hij schetst tegenover “Vatikan News” dat scholieren in zijn kerk Saint-Louis eerst gerookt en achter het altaar gepist en een standbeeld omvergegooid zouden hebben. Daarna zouden ze kaarsvet op de zandstenen vloer hebben gegoten en met de inhoud van brandblusapparaten de kerkbanken onder het schuim hebben gespoten. De bisschoppelijk vicaris zei dat de jongeren noch geweten zouden hebben wat een altaar zou zijn, noch waarbij het om een hostie respectievelijk om een hostie-schrijn, een tabernakel, zou gaan. “Ze hebben zich uitgeleefd als in een speeltuin.” Vijf teenagers in de leeftijd van 12 tot 15 jaar bekenden de verwoestingen te hebben aangericht.

Meestal is het onmogelijk om de daders te vinden. Vaak zijn er geen getuigen, kerken zijn 24 uur per dag open voor de gelovigen, bewakingscamera´s zijn een zeldzaamheid. In de meeste gevallen vinden de verwoestingen volledig opzettelijk plaats. “Ik denk dat er in Frankrijk sprake is van een toenemende vijandigheid tegen de kerk en haar symbolen. Deze vijandigheid lijkt zich tegen het christendom en de symbolen van de christenheid in het algemeen te richten”, citeert het tijdschrift “Newsweek” Ellen Fantini, de secretaresse van het “Waarnemingskantoor tegen intolerantie en discriminatie van christenen in Europa”. Geen wonder dat veel mensen denken dat ook de Notre Dame niet het slachtoffer zou zijn geworden van een “ongeluk”.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, Censuur, Christendom, christenhaat, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, demoniseren, Frankrijk, katholieke kerk, kwaadaardige opzet, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

14 reacties op Antichristelijke cultuurstrijd in Frankrijk: In het jaar 2018 alleen al 1063 daden van verwoesting

 1. koddebeier zegt:

  Toch zeker niet door die mensen van het ‘geloof’ van de vrede . 😦

  Geliked door 1 persoon

  • Blaffertje zegt:

   Ik verwacht het wel.

   Het is net wat die ing.in het filmpje zegt, 800 jaar oud eiken is knetterhard en brand niet zomaar.
   De afgelopen tijd worden er tientallen kerken in Frankrijk besmeurd en vernield.
   In de Saint Sulpice in Parijs is kort geleden nog brand gesticht door zo’n muzelman.

   Geliked door 1 persoon

   • koddebeier zegt:

    Ze zeggen “Vrede zij met U, maar ja, liegen mag tegen ongelovigen !

    Like

   • Henk der Niederlánder zegt:

    Op de 19 de van de vorige maand heeft Macron het de ingenieurs verboden om nog te praten over de brand in de Notre Dame.
    Euhhhh mensen dat heeft geen reden hoor.
    Niks aan de hand hoor dus doorlopen.
    Fuck die teringleier

    Like

 2. Steven zegt:

  En zelfs dat opent de ogen niet van het LINKSE volk dat met alle geweld denkt een gemengde samenleving te kunnen creëren.
  Ze zijn zo DOM dat ze niet eens door hebben dat ze zichzelf aan het uitroeien zijn en hun kinderen en kleinkinderen een waardig leven aan het afpakken zijn.
  De opkomst van RECHTSE partijen overal kan mij niet snel genoeg gaan!!

  Geliked door 1 persoon

 3. QENQ6 zegt:

  Die anti-Christelijke cultuurstrijd is al in 1968 begonnen…

  Geliked door 5 people

 4. Lucky zegt:

  Ondertussen in sri-lanka heeft men het druk met slachtoffertje spelen, en geen woord over de échte slachtoffers

  Geliked door 2 people

 5. Winok zegt:

  Waarom sluiten ze die kerken niet,voor dat ze vernield worden door die kankerapen?? Als hier iemand vernielingen pleegd in die satanische haatpaleizen,is het land te klein en moet die achterlijke zooi meteen bewaakt worden. Daar doet men echter n i k s en dat is ronduit walgelijk!!

  Geliked door 3 people

  • Piet Snot zegt:

   Als je de kerken afsluit, dan hebben ze gewonnen en hun doel bereikt.
   En kunnen bezoekers er niet meer in.
   Dan maar bewaking voor de deur, als dat noodzakelijk is.
   Beter is natuurlijk al die gasten er uit flikkeren, maar dat zal niet gebeuren.

   Like

 6. Thomasson zegt:

  De Fransen en andere west- en noord Europeanen hebben nog niet geleerd, dat met moslims valt niet te leven. Islam en de Pest hebben een en dezelfde verwoestende effect op een land. Ze maken direct slachtoffers. Islam in ons midden is een pokerspel met Magere Hein. Als wij Islamitische aanvallen vergelijken met de uitbraken van een pestepidemie, dan heeft het het, het stadium bereikt waar de kadavers van de doden al op straat rollen en de autoriteiten zeggen dat er niets aan de hand is, en maatregelen zijn nog niet nodig. Het is jammer dat Macron niet zijn helikopter vanuit de Elysee Paleis had genomen en weggevlucht. Dat konden de Fransen een goede reden hebben, zijn terugkeer te verhinderen. Merkelina kan hem houden. Erdogan heeft ons al gewaarschuwd: Er is geen gematigde Islam. Islam is Islam. De moslims en hun linksige bondgenoten bepalen nu in Frankrijk de stand van zaken. Zij zouden ook beslissen wanneer de Burgeroorlog zou uitbreken. Het is aan te nemen dat ze beschikken over gigantische hoeveelheid aan wapens, munitie en mankracht om het land over te nemen. Zodra dat gebeurd zal de bezetting van Frankrijk door de Duitsers in 1940 lijken op een kinderspel. De ISIS taferelen van massa bloedbaden zoals die van de Sinjar gebergte, Mosul en Palmyra zouden overal plaats hebben.

  Geliked door 6 people

 7. Lucky zegt:

  https://www.stopdebankiers.com/macron-verbiedt-architecten-om-commentaar-te-leveren-op-de-brand-van-de-notre-dame/

  Het is door micron aan architecten verboden om nog commentaar te leveren op de brand van de Notre Dame.

  Like

 8. edwin vissers zegt:

  alle wegen leiden naar Rome ,het is die pyromaan in het Vaticaan ,die samen met Barack Hussein Obama de wereld gaat onderwerpen aan het systeem van het beest , Satan wil dat het een grote verrassing is precies wanneer zijn man, Obama, die binnenkort de geïncarneerde satan wordt (net als Judas), zijn 1260-daagse regering over de wereld begint. De meesten geloven dat dit de laatste 3 en een half jaar zal zijn van een toekomstige laatste 7 jaar. De meesten geloven dat de Opname moet gebeuren voordat deze “toekomstige” Laatste 7 Jaren beginnen. De meesten geloven dat er een 7-jarig vredesverdrag met Israël en de Antichrist moet zijn voordat deze laatste 7 jaar zelfs kunnen beginnen. Velen geloven dat er vóór de laatste 7 jaar een wereldwijde spirituele opleving moet zijn. De meesten geloven dat deze Uitgebreide 3e Tempel in Israël moet zijn voor de Antichrist, vóór het midden van de Laatste 7 Jaren.
  rara ,je kunt op you tube zien dat er al begonnen is met deze tempel !!!!!!!!!!!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s