Antisemitisme is van alle tijden . . .

De Jood leidt Winston Churchill (Nazi-Duitsland 1940)

De Jood leidt Donald Trump (“New York Times”, Verenigde Staten 2019)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Barbarisme, demoniseren, Jodenhaat. Bookmark de permalink .

32 reacties op Antisemitisme is van alle tijden . . .

 1. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  Who else? Je raakt er aan gewend hè, die “macht”.

  Like

 2. koddebeier zegt:

  Zieke geesten die dit soort spotprenten maken !!

  Like

 3. Wachteres zegt:

  Mark Halawa Speaks at UN about Hate Education in the Middle East

  Like

 4. Henk der Niederlánder zegt:

  Ach ja.
  Daaruit blijkt dat er in al die jaren niet veel verandert is.
  Zo hebben we ook nog een van Agt en een vel genaamd Duisenberg die geen antisemieten zijn maar een anti zionisten.
  Waar kennen we dat toch van

  Geliked door 1 persoon

 5. Lucky zegt:

  https://www.breitbart.com/middle-east/2019/04/28/american-jewish-committee-to-ny-times-apology-not-accepted-on-anti-semitic-cartoon/
  Amerikaans-Joods comité accepteert excuses voor de anti-semitische cartoon van de ny-times niet.

  Like

 6. Lucky zegt:

  https://www.breitbart.com/middle-east/2019/04/28/israeli-leaders-condemn-abhorrent-california-synagogue-shooting-attack/

  Prime Minister Benjamin Netanyahu condemned the “abhorrent” shooting attack at a Poway, California Chabad synagogue on Saturday that killed one woman and wounded three others.

  Like

 7. Henk der Niederlánder zegt:

  Roadmap Magazine.

  Het is tijd, een nieuw tijdperk, er is een nieuwe verdomde dageraad aangebroken. Elektrische auto’s , ion-lithium batterijen, hybride technologie, zonnecellen op het dak van het voertuig – alles vanaf gisteren. Het is tijd om de wegen vrij te maken voor de Quant e sportsedan van Saltwater. Met zout water, ja. En niet zomaar een kleine, dwaze concept-car voor één persoon, nee, een volwaardige, snelle, sportief-elegante en efficiënte sportwagen.

  De Quant e sedan werd onthuld in maart van dit jaar op de 84e Autosalon van Genève door ontwikkelingsmanager Nunzio La Vecchia. Na een grondig onderzoek van alle elementen, kreeg de sedan de officiële toestemming van de SGS-TÜV Saar om te worden getest op de wegen van Europa en Duitsland – met het nummerbord van München.

  De naam is goed gekozen omdat de nieuwe vorm van de NanoFlowcell-aandrijving een enorme sprong voorwaarts betekent voor de auto-industrie. De ontwikkelaars van de nanoFLOWCELL DigiLab, een toegewijd onderzoekscentrum in Zürich, zien geen afhankelijkheid van de olie-industrie, een groter bereik, sneller opladen, een langere levensduur van de batterij en een geraden het, milieuvriendelijkheid, vooruit.

  Via TPook

  https://roadmap-magazine.de/salzwasser-betriebene-quant-e-sportlimousine-leitet-neues-zeitalter-der-fortbewegung-ein/

  De oliemaatscappijen op hun kont.

  Like

 8. Klaas zegt:

  Like

 9. edwin vissers zegt:

  Door de criminele misdaden tegen de menselijkheid van de Joodse en niet Joodse zionisten in Europa, Israël Palestina en de rest van de wereld gedurende de laatste 100 jaar wil ik hier graag een beknopte beschrijving van het ontstaan van het zionisme geven.

  Veel mensen weten dat Jezus Christus de Messias is van de Christenen. Jezus Christus die zogenaamd 2000 jaar geleden geleefd zou hebben. Weinig mensen hebben echter ooit gehoord van Sjabtai Zwi (Sabbatai Zevi), die zichzelf benoemde tot de Messias van de Joden in het jaar 1666 !!!. Dat deed hij door te verklaren dat vergiffenis verkregen kon worden door zonden te begaan en de Joden een terugkeer naar Zion te beloven. Hij verkreeg hiermee in de 17e eeuw een aanhang van meer dan een miljoen gepassioneerde gelovigen, ongeveer de helft van alle Joden op de wereld in die tijd.

  Sjabtai Zwi was een Sefardische Jood geboren in Smyrna en was gefascineerd door de mystieke kabbala-leer. De Turkse Sultan zette hem ooit gevangen omdat die hem als een grote bedreiging zag. Sjabtai kreeg toen de keuze tussen sterven of bekeren tot de Islam. Hij bekeerde zich zoals het een Jood betaamt tot de Islam, vele ontgoochelde volgelingen achterlatend die zich echter weer gingen organiseren waaruit later de “Sabbatean Frankisten” zouden ontstaan. Zelf richtte Sjabtai Zwi in het geheim een satanische organisatie van crypto Joden op, de Donmeh, in het Ottomaanse rijk (Turkije).
  Ofschoon vele rabbi’s, uit de tijd van Sjabtai, Sjabtai als een ketter beschouwden verkreeg hij veel roem en faam binnen een groot deel van de Joodse gemeenschap van die dagen. Sjabttai’s volgers planden de afschaffing van vele rituele en religieuze geboden omdat volgens de Talmoed die niet langer van toepassing waren gedurende Messiaanse tijden. Dagen van vasten werden dagen van feesten en plezier. De Sabbateans (volgers van Sabtai Zwi) riepen op en moedigden aan tot het begaan van promiscuïteit, kindermisbruik, incest en religieuze orgies.
  Na de dood van Sjabtai Zwi in 1676 nam één van zijn Kabbalistische opvolgers, de Ashkenazi Jood Jacob Frank, zijn occulte gedachtengoed over en verspreidde dat expansief. Zo ontstond het “Sabbatean Frankism”, een religieuze beweging uit de 18e en de 19e eeuw helemaal gebaseerd op zijn leiderschap en zijn claim dat hij een reïncarnatie was van de Joodse Messias Sjabtai Zwi. Net als zijn voorganger Sjabtai Zwi hield Jacob Frank er rare praktijken op na die dwars ingingen tegen de traditionele religieuze taboes zoals het eten van niet koosjere vetten/voeding volgens de dieetleer van de Joden, rituele offers en de promotie van orgies en seksuele immoraliteit. Hij had regelmatig seks met zijn volgers als wel met zijn eigen dochter en predikte een doctrine dat, om dichter tot God te komen, adviseerde elke morele grens, elk taboe te breken en zo tot een mix te komen van het heilige met het profane. Zelfs een Professor Gershom Scholem van de Hebreeuwse Universiteit van Jeruzalem noemde Jacob Frank een van de meest angstaanjagende fenomenen binnen de Joodse geschiedenis. Dit fenomeen is echter wel de oorsprong van het huidige zionisme.
  Jacob Frank zou uiteindelijk een alliantie aangaan met de jezuïet en crypto Jood Adam Weishaupt en de Ashkenazi Joodse bankier Meyer Amshel Rothschild waardoor het ontstaan van de Orde van de Illuminatie een feit werd. Hier werd de basis gelegd voor de satanische Nieuwe Wereld Orde onder de dictatoriale macht van de Rothschild Kabbalisten en de Jezuïeten, “The Hidden Hand”. Het doel is de vernietiging van alle wereldse religies en te komen tot een op communistische leest geschoeide wereldorde aangestuurd vanuit Jeruzalem. Tot op de dag van vandaag leven we nog onder deze verstikkende satanische macht waarvan Israël de kop van het beest is. De Russische revolutie hebben we ook aan deze Joods satanische kabbalisten te danken met als gevolg 60 miljoen vermoorde gewone burgers.

  Via geheime genootschappen zoals de vrijmetselarij is hun doel in de loop van de tijd altijd dicht bij het oorspronkelijke script gebleven. Deze Kabbalisten beheersen de wereld door bijna volledige controle van media, onderwijs, politiek en alle financiële instellingen.

  Willen we van dit wereldwijde satanische complot verlost worden dan zullen we elk van de 7 koppen van de draak moeten afhakken. Israël en de kop van Jacob Rothschild zou een goed begin zijn. Rutte, Donner, de Oranjes, TimmerFranz etc. kunnen later rustig volgen binnen de Nederlandse contouren van dit complot.

  Het zionisme is dus een satanische ideologie. Remember remember………!!!!!

  Like

 10. Jules Vismale zegt:

  Winston Churchill was blijkbaar ook een antisemiet daar zowel hij, en meerdere Britse burgers voor en tijdens WO II, de vluchtende joden uit Duitsland, Tsjechië, Polen, Nederland, België en Frankrijk niet graag naar Engeland zag komen, gelijk als in Noord -Amerika!
  Hij wist trouwens donders goed dat de Europese joden door Adolf Hitler werden vermoord en heeft Churchill daar openlijk kritiek op uitgeoefend, de joden willen redden of de spoorlijnen naar de vernietigingskampen laten bombarderen? Forget it!

  Geliked door 1 persoon

  • fleckie zegt:

   Was het niet zo, dat de Britten een propvolle boot met Joodse vluchtelingen uit ‘DAS. GROSSE. DEUTSCHE. REICH’, de toegang tot Palestina weigerden, en de boot terug moest naar Dld, alwaar ze in concentratiekampen ‘terechtkwamen’ met ‘bekende’ gevolgen’!!!.*~*~*~*~*~*~*~

   Like

 11. fleckie zegt:

  Op ejbron.9. 12.2017, , onder Christen-vrije- zone, ‘ dat is de Toekomst’, : van Prof.dr.C.j.Rijnvos: ‘Banco Ambrosiano. Bancair treurspel in ITALIE.’ …uitg. Gouda Quint B.V. Arnhem .1986. Isbn 90.600. 0457.4 *~*~*~*~*~*~*~

  Like

 12. Jan zegt:

  Jongerenafdeling van Sociaal Democraten roepen op Israël te vernietigen, Krossa sionismen (vernietig het zionisme)
  https://nyheteridag.se/krossa-sionismen-skanderar-ssuarna-med-ilmar-reepalu-i-spetsen/


  While senior party members rushed to apologise, the local chair of a youth branch of Sweden’s ruling Social Democrats Party has defended the anti-Zionist song chanted by its members during a Labour Day march.

  https://sputniknews.com/europe/201905061074739993-sweden-crush-zionism-chant/

  Like

 13. Jan zegt:

  En daar is linksvolk weer als iemand een andere mening heeft. Wie voor Brexit is, is een nazi, ook als je een Jood bent

  Thirty-foot swastika daubed on Brexit Party’s Lance Forman’s business headquarters  A 30-foot swastika was daubed on the east London business headquarters of Jewish businessman Lance Forman – whose father is a Holocaust survivor – in what he suspects is a antisemitic attack.

  Mr Forman – who recently announced he was standing for Nigel Farage’s Brexit Party in the European elections – was alerted to the incident by office staff after arriving back in the UK in the early hours of Wednesday morning.
  ….
  https://www.thejc.com/news/uk-news/brexit-party-lance-foreman-has-30-foot-swastika-daubed-on-his-business-headquarters-1.483875?fbclid=IwAR2zXzCOJSyI1zUS7STs020bRm1fBdlWiZQt_HhS661eF6CAXZ0s-4XpcVk

  Like

 14. Jan zegt:

  Joodse winkels moeten sluiten vanwege terreur van moslims en bendes van Corbyn

  British Jews in fear after pro-Palestine group supported by Corbyn forces Jewish shops to close with ‘campaign of intimidation’

  Pro-Palestine activists have been conducting a ‘campaign of intimidation’ against Jewish shops that sell products from Israel for years

  The Palestine Solidarity Campaign, which is supported by Corbyn, has forced two Jewish businesses to close and activists have threatened others

  Other groups targeted a British Jewish shopkeeper in Ireland and Scotland, forcing him to relocate three times and eventually flee Britain

  A new film, Hounded, has been released by anti-racist campaigners to draw attention to how British Jewish shopkeepers have been living in fear for years

  video’s en foto’s van Corbyn-nazi’s en arselifters
  https://www.dailymail.co.uk/news/article-7087929/Pro-Palestine-group-supported-Corbyn-forces-Jewish-shops-close.html?fbclid=IwAR3F7bIsaJRMj3wACF-14132pzT1N4YC07CSr9aM0pqJaGRcKouVLdBfFJs

  Like

 15. Jan zegt:

  Met de drie gekozen antisemieten in de Senaat is het geweld tegen Joden in Amerika explosief gestegen. Gaan zich nu bewapenen

  US Jewish community looks to defend itself as attacks rise
  Armed guards, safety assessments and now even a “Tactical Rabbi” to train volunteers on the use of weapons — such is the reality today at synagogues in the United States facing mounting anti-Semitic attacks.

  https://www.france24.com/en/20190609-us-jewish-community-looks-defend-itself-attacks-rise

  Like

 16. Jan zegt:

  NYT een antisemitisch vod

  New York Times political editor Tom Wright-Piersanti was exposed as an anti-Semite in a report by Breitbart News published Thursday. Wright-Piersanti posted tweets mocking Jewish people and described himself as an anti-Semite a decade ago. After the Breitbart report, Wright-Piersanti deleted several offending tweets and locked his Twitter account for a time but then unlocked it and posted an apology, saying,…
  ….
  https://www.thegatewaypundit.com/2019/08/new-york-times-editor-apologizes-after-exposed-as-self-described-anti-semite/

  Like

 17. Jan zegt:

  Antisemiet Finkelstein barst los tegen IDF

  Like

 18. Jan zegt:

  ADL, een antisemitische organisatie

  Like

 19. Jan zegt:

  Antisemitische regering van Jordanie(dik bevriend met ‘ons ‘ koninklijk’ huis) simuleert oorlog met Joden, herstel, Israel
  ..
  The exercise’s name is “Swords of Karama,” which is reportedly named after Israel’s 1968 operation against Fatah, which took place near the village Karama. At the time, Jordan fought alongside Fatah. Jordanian news sources claimed that the exercise simulated a defensive maneuver in which the country is “invaded.”

  The maneuvers were attended by King Abdullah, Prime Minister Omar Razzaz, and several other senior Jordanian officials.


  https://www.jihadwatch.org/2019/12/jordan-conducts-military-exercise-simulating-war-with-israel

  Like

 20. Jan zegt:

  Strasbourg

  Like

 21. Jan zegt:

  Doel van de teroristen in Jersey City was de yeshiva waar zij alle 50 kinderen wilden afslachten
  https://www.theyeshivaworld.com/news/general/1810600/chilling-update-jersey-city-terrorists-were-planning-on-killing-50-jewish-children-in-yeshiva-next-door.html

  Linksvolk ziedend op Trump omdat hij het antisemitisme aan de universiteiten aanpakt
  Just one day after two Black Hebrew Israelites targeted a kosher supermarket in Jersey City, killing one police officer and three private citizens, President Trump signed an executive order designed to address growing antisemitism on college campuses. The Order permits the federal government to deny funding to universities that don’t properly address the rising epidemic of Jew-hatred on their campuses. 

  Of course, the left is melting down Twitter with embarrassing hot takes.

  …..
  https://thefederalist.com/2019/12/12/left-attacks-president-trump-for-executive-order-on-combatting-antisemitism/

  Like

 22. Jan zegt:

  Tjetsjenen bereidden aanval op sjoel voor

  https://3speak.online/watch?v=rairfoundation/ghsrfeah&jwsource=cl

  HACarmel
  Groot alarm om verdacht pakket bij Joods restaurant op Amstelveenseweg

  Like

 23. Jan zegt:

  New Jersey Imam Calls for Killing of Jews

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s