Tommy Robinson wil in het Europees Parlement


(Klik rechts onderin de balk voor Engelse ondertiteling)

(Door: Marilla Slominski – Vertaling: E.J. Bron)

Tommy Robinson wil zich kandidaat stellen voor de EU-verkiezingen. Hij treedt als onafhankelijk kandidaat in het noordwesten van Engeland voor “de arbeidersklasse van het hele land” aan, die niemand zou hebben die hem vertegenwoordigt. Aan zijn concurrent Nigel Farage, die met zijn nieuwe Brexit-Party bovenaan staat in de peilingen, maakt hij maar weinig woorden vuil: Farage zou slechts “nog een miljonair zijn, die van bovenaf op de arbeidersklasse zou neerkijken”, aldus Robinson.

“Net als velen van jullie ben ik niet in een rijke familie opgegroeid. Mijn moeder was een Ierse immigrant, mijn vader loodgieter. Zij brachten me bij dat hard werken en de bereidheid om offers te brengen tot succes leiden. Ze zeiden tegen me dat ik voor mezelf, voor anderen en hetgeen waarin ik geloof, moet opkomen. Zij maakten me bovendien wat ik nu ben – een vader, een zoon, een echtgenoot… ik houd van mijn gezin en van dit land, dat me de vrijheid schenkt om te doen wat ik wil… Maar net als veel anderen met mijn achtergrond heb ik nog nooit gestemd. Ik heb nooit geloofd dat verkiezingen iets veranderen. Geen van de politici heeft mij vertegenwoordigd of zich beziggehouden met mijn belangen… We worden geregeerd door mensen, die weten dat wij bestaan, maar zich niets van ons aantrekken.

Ze ademen niet dezelfde lucht in en drinken niet hetzelfde water als wij. Ze houden niet van dezelfde dingen en leven niet hetzelfde leven. Om de politiek in te gaan, was ik niet van plan. Mensen zoals ik komen niet aan de macht, dat wil ik veranderen… Ik strijd tegen de onrechtvaardigheid en de mensen die me wereldwijd ondersteunen, doen dat niet vanwege mijn persoon, maar omdat ze dezelfde onrechtvaardigheid ontdekt hebben. Daarom probeert men mij met alle middelen tot zwijgen te brengen. Maar als ze dat met mij kunnen doen, kunnen ze dat ook met iemand anders doen. Daarom wil ik me in het noordwesten als EU-afgevaardigde kandidaat stellen, zodat we de mogelijkheid hebben tegen hen te zeggen: “Zo niet meer”. Ze zijn dronken van hun eigen arrogantie en tot nu toe is er geen verandering in zicht. Mijn inkomen als EU-parlementariër zal volledig naar de slachtoffers van seksueel misbruik door de grooming gangs gaan. Onze kinderen hebben iets beters verdiend dan de platte opmerkingen van de arrogante elite en ik zal er voor zorgen dat zij het krijgen. De Brexit heeft aangetoond dat wij een eigen wil hebben… maar de EU, Theresa May en onze afgevaardigden hebben dat geïgnoreerd. Als we hen daar nu mee laten wegkomen, zullen ze voor altijd op dezelfde manier doorgaan. Stem daarom op Tommy, zodat de verandering komt”, aldus Tommy Robinson in zijn verkiezingsspotje.

De andere kant is klaar voor de strijd. Gemeentes verklaarden volgens “MailOnline” in brieven dat de “racist” Tommy Robinson niet welkom zou zijn. Ook de alomtegenwoordige Britse Soros-vereniging “Hope not Hate” neemt positie in: “Stephen Lennon is een rechts-extreme vechtersbaas, die zijn platform gebruikt om anderen te koeioneren, te misbruiken en te splijten. Hij verbreidt haat om schenkingen van zijn aanhangers bij elkaar te schrapen. Hij heeft een lange geschiedenis van uitschelden van minderheden zoals moslims en waar hij ook opduikt, is er trammelant. Om zichzelf kandidaat te stellen, is alleen maar nog een mogelijkheid voor hem om zijn zakken te vullen”, bijt de voorzitter van “Hope not Hate”, Nick Lowles, vol haat.

Bron:
www.journalistenwatch.com
Door: Marilla Slominski

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in burgermoed, Censuur, democratie, demoniseren, Elite, establishment, EU-critici, Europees Parlement, EUSSR, gezond realisme, Groot-Brittannië, meningsdictatuur, Nationalisme, Overheid, Patriottisme, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

6 reacties op Tommy Robinson wil in het Europees Parlement

 1. Marijke zegt:

  Ik geloof in hem! Maar als de Brexit doorgaat, dan kan er toch niet op hem gestemd worden?

  Like

  • Tineke zegt:

   Als ik het goed heb,maar helemaal zeker weten doe ik het niet,hebben ze weer om uitstel gevraagd en gekregen.
   Maar dat betekent dan wel,dat ze verplicht zijn om aan de Europese verkiezingen mee te moeten doen.

   Like

 2. Sabeltant zegt:

  Goede zet van Tommy, als parlementslid geniet hij onschendbaarheid om zijn politieke mening te geven, iets waar hij nu voor de gevangenis in gaat.

  Like

 3. Jan zegt:

  Moslim-ongedierte

  Like

 4. Jan zegt:

  Paul Weston over de terreur tegen Tommy Robinson

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s