DE FRANSE JUSTITIE ONDERWERPT ZICH AAN DE ISLAMISERING VAN HET LAND

Screenshot_288

“De wet van Allah”

(Door: Guy Millière – Vertaling: “delamontagne”)

(De vernietiging van de Notre-Dame in het hart van Parijs lijkt mij een somber en afschuwelijk teken!)

Ik las hier niet lang geleden over een rechtszaak tegen Christine Tasin. Ik dacht een kort verhaal te lezen van de schrijver Frans Kafka en dan aangepast aan ons tijdperk. Dat er in Frankrijk rechtbanken bestaan om mensen onder voorwendsels te berechten, zoals die werden gebruikt om Christine Tasin te veroordelen, toont aan dat het land lijdt aan gerechtelijke kanker en dan in de terminale fase.

Christine Tasin moest voorkomen, omdat de vereniging die zij voorzit, Résistance Republicaine, samen met Riposte Laïque een sticker had laten drukken en laten verspreiden waarop stond: “Islam moordenaar, weg met de Islam”. Zo’n sticker is volgens de procureur en volgens de groeperingen die een klacht hadden ingediend, een oproep tot haat tegen de moslims.

Screenshot_287

En toen moesten Christine Tasin en haar advocaat zich bezighouden met subtiele semantische verklaringen om zo uit te leggen dat de islam een dogma is en niet een gezamenlijke groep individuen, en dat mensen waar ook ter wereld vermoord worden uit naam van dit dogma en dat Frankrijk er beter aan toe zou zijn zonder.

Hun woorden werden omzichtig gekozen met oneindige voorzorgsmaatregelen, want zij riskeert een zware straf.

Groeperingen zoals MRAP en de Licra houden zich bezig met een echte actie van de gedachtepolitie en hebben een sinistere armada van advocaten achter zich om tot ’t laatst toe de islam te verdedigen. Zo heeft bijv. een advocaat van dit sinistere gezelschap een zgn. verzwarende omstandigheid gevonden om haar aan te vallen: Résistance Republicaine zou Zionistische teksten hebben gebruikt. (Ik zit hier niets te verzinnen!)

Nadat ik las wat deze advocaat zei, en ook zag dat de rechtbank dit als een geldig argument kon gaan beschouwen, schaamde ik me om te zien waartoe men in dit land in staat is, een land waar ik geboren ben.

Een soortgelijke situatie deed zich voor met Jean Robin, oprichter en directeur van de uitgeverij “Tatamis”, en wel door eenzelfde soort groepering werd hij voor het gerecht gedaagd en veroordeeld. Dat was 20.000 km hier vandaan en wel voor een rechter die niet beter is dan zo een voor wie Christine Tasin moest verschijnen.

Zijn misdaad? De islam met het Nazisme vergelijken in een video die op Youtube werd verspreid. En dat werd ook gelijkgesteld met “het aanzetten tot haat tegen moslims”. Christine Tasin is dan nog wel niet veroordeeld, maar hij werd tot een zware boete en 6 maanden gevangenisstraf veroordeeld. Hij ging in beroep.

Screenshot_286

De Franse pers heeft dit proces beschreven en schreef er lasterlijke en onware dingen over. Zij kon dit straffeloos doen zonder dat hij, Jean Robin, het recht op weerwoord had, zonder dat de geldende wetten op dit punt werden gerespecteerd.

Ik zou het ook oneens kunnen zijn met Jean Robin en dat gebeurt weleens. Enkele van zijn standpunten heb ik ook bekritiseerd. Desondanks heeft hij verschillende van mijn boeken uitgegeven en op dit punt heeft hij onberispelijk en moedig werk verricht. Behalve mijn eigen boeken zouden veel van de boeken die hij verder heeft bewerkt niet bestaan in het Frans. Hij is bijv. de uitgever van “De islam in het islamitische terrorisme”. Een belangrijk boek van Ibn Warraq, dat iets eerder verscheen dan mijn eigen boek “De schaduw van de Jihad”.

Dat hij de islam met Nazisme vergeleek, is geen misdaad. Het is een legitieme vergelijking. Iedereen die ook maar een beetje leest over de geschiedenis van de islam ontdekt een oceaan aan wreedheden gevuld met bloed, gemartelde lijken, bloedbaden van genocidale afmetingen.

Iedereen die de Koran leest, treft er de oproepen tot moord in aan en haat tegen de Joden en christenen, die tot op de dag van vandaag verschrikkelijke gevolgen heeft. Dit hebben we zojuist kunnen zien in Sri Lanka en Geert Wilders heeft helemaal gelijk als hij de Koran met Mein Kampf vergelijkt. Dit te zeggen, betekent niet dat men moslims aanvalt, maar dat men een historische en intellectuele analyse maakt.

Wat Christine Tasin nu moet ondergaan, is een land dat pretendeert een rechtsstaat te zijn onwaardig. Jean Robin ging uit Frankrijk weg om de opkomst van de islam in dat land niet mee te hoeven maken en ging op Tahiti wonen. Hij werd erg christelijk. Dat is z’n goed recht. Maar hij had ook kunnen bedenken dat Tahiti nog steeds tot Frankrijk behoort en dat de arm van Frankrijk zeer ver reikt.

Ik woon in een land dat men een vrij land noemt (de VS). Frankrijk daarentegen is een land dat zich slaafs gaat  gedragen en op een grote gevangenis gaat lijken. Ik schrijf vanaf Amerikaanse bodem. Geen gevangenis en ik voel me erg goed. Mag ik schrijven dat ik, zodra ik terugkom in Frankrijk, geen enkele vreugde ondervind, maar consternatie en droefheid (en vaak woede )?

Ik dacht dat de vernieling van de Notre-Dame het merendeel van de Fransen in beroering zou brengen. Ik ben helaas ver, heel ver van de gedachte verwijdert dat dit het geval zal zijn.

Bron:
https://ripostelaique.com
Door: Guy Millière

Vertaald uit het Frans door:
“delamontagne”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Blasfemie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, belangenverstrengeling, burgermoed, Censuur, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, demoniseren, Dhimmitude, Eurabië, Frankrijk, gezond realisme, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

15 reacties op DE FRANSE JUSTITIE ONDERWERPT ZICH AAN DE ISLAMISERING VAN HET LAND

 1. Klaas zegt:

  Like

 2. Henk der Niederlánder zegt:

  Na deze vertaling van Jou Delamontagne denk Ik erover dan toch maar weer eens een artikel te schrijven. Zoals mensen hier weten doe Ik dat allang niet meer maar in de loop van de week ga Ik toch weer eens iets neer plempen in Bert zijn postbus.

  Geliked door 5 people

 3. Marc zegt:

  Kan iemand mij helpen? Op deze site (ik weet niet of het in het artikel opgenomen was of een reactie van een van ons) was een filmpje waarop duidelijk te zien was dat het vuur op de Notre Dame door iemand werd aangestoken (je ziet iemand prutsen, vervolgens een ontbranding, waarna de figuur zich heel snel uit de voeten maakt).

  In mijn naieviteit ging ik ervan uit dat het op Youtube wel terug te vinden zou zijn, omdat de halve wereld dit wel gezien zou hebben. Maar het ziet ernaar uit dat Brussel zijn gezag sterk doet gelden: niets hiervan kan ik nog terugvinden.

  Wie kan helpen?

  Geliked door 1 persoon

 4. Lucky zegt:

  Ondertussen,
  https://www.breitbart.com/national-security/2019/04/29/libyan-warlords-claims-evidence-turkey-backs-islamic-state/
  Libyan Warlord Claims to Possess Evidence That Turkey Backs Islamic state.

  Libische krijgsheer heeft documenten en bewijsmateriaal die aantonen dat turkije isis steunt

  Like

 5. kampersrene zegt:

  Nog een beetje geduld en de Franse rechter wordt bijgestaan door een imam….voor de rechtzaak begint bidden zij samen tot Allah

  Geliked door 1 persoon

 6. bigljohn zegt:

  Nostradames schreef over Frankrijk dat het door zijn slappe houding als eerste ten prooi zou vallen aan de islam. Frankrijk zou aan alle kanten aangevallen worden. Lees; Frankrijk liet aan alle kanten van zijn grenzen miljoenen moslims binnen. En dan; uit een oud koningsgeslacht komt een telg tevoorschijn die een groot leger gaat samenstellen en Frankrijk gaat verlossen van de islamieten en de islam. Dit laatste van Nostradames kan ik totaal niet plaatsen. Maar zijn teksten heeft hij soms gecodeerd waardoor de onderliggende echte boodschap bijna verborgen blijft. Ook in zijn tijd kon hij vervolgd worden om zijn teksten. Gelijk als in onze tijd als wij de islam, de koran en de islamieten aan de kaak proberen te stellen.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s