Directeur Westerbork over afgelasten wandeltocht: ‘Bedreigingen kwamen uit Joods extremistische hoek’

Screenshot_285

Onderdeel Nacht van de Vluchteling afgelast

De Nacht van de Vluchteling gaat dit jaar niet van start vanaf Herinneringscentrum Kamp Westerbork. De organisatie van deze eenmalige editie van Hooghalen naar Groningen heeft de tocht afgelast wegens aanhoudende bedreigingen en intimidaties, meldden de organiserende partijen eerder maandag.

De bedreigingen kwamen uit Joods extremistische hoek, zegt Dirk Mulder, directeur van Herinneringscentrum Kamp Westerbork tegen RTV Drenthe. “Via sociale media en de mail werd mij gezegd dat de deelnemers iets wordt aangedaan als de tocht door zou gaan. Zelf werd ik met de dood bedreigd”, zegt Mulder. “Ik kon een nekschot krijgen. Dat doet mij wel wat.”

Lees verder>>>
(h/t “Piet Snot”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

26 reacties op Directeur Westerbork over afgelasten wandeltocht: ‘Bedreigingen kwamen uit Joods extremistische hoek’

 1. rottenpikwick zegt:

  ‘Westerbork’ zou misbruikt worden om geld in te zamelen voor Jodenhaters!! Hoe knettergek kun je zijn!

  Geliked door 5 people

 2. ruud beijer zegt:

  Een nekschot?Dat is nog te Goed voor collaborateurs. Ik weet wel wat beters.

  Geliked door 4 people

 3. Corné zegt:

  Joods extremistische hoek? Bestaat dat? Of is het weer het benoemen van de traditionele zondebok, de eeuwige jood? Volgens mij zit de Mossad er achter. Of de oppermachtige joodse bankiers en invloedrijke politici in de VS, waarmee het hele kapitalistische imperium is vergeven. Hoe kan het ook anders. Die hebben immers ook de Twin Towers plat gevlogen. En al die verschrikkelijke aanslagen overal in de wereld. Uiteindelijk allemaal de schuld van de joden. Tuurlijk.

  Geliked door 5 people

 4. Rapunzel zegt:

  Hier kunnen we kort over zijn. Pics or it didn’t happen.

  Like

 5. Klaas zegt:

  Geliked door 5 people

 6. M. zegt:

  Dirk Mulder lult uit zijn nek.

  Geliked door 2 people

 7. Wakkere Joost zegt:

  Ik weet dat het kamp in Westerbork in 1939 werd gebouwd om Duitse en Oostenrijkse Joodse vluchtelingen op te vangen. Maar daarna werd het een tussenstop naar het vernietigingskamp, een beeld dat vele nabestaanden.

  Uhh foutje, dit kamp was al gebouwd door de communisten liberalen om de werkeloze
  en dakloze landlopers armoedzaaiers etc in op te sluiten in het kader van werkverschaffing
  slaven arbeid.De Duitsers hebben hebben het alleen overgenomen wat reeds al
  bestond..Wel zo makkelijk.En dit geld voor meer kampen die al voor de oorlog werden
  gebouwd.

  Geliked door 2 people

  • Oeps zegt:

   @ Wakkere Joost (29 april 2019 om 23:23)

   Dames en Heren.

   Om even over na te denken: “in het kader van werkverschaffing slaven arbeid”
   Vroeger werden landlopers, werkelozen, armoedzaaiers en asociaal tuig (mensen zonder inkomen of geld) veroordeeld tot slavenarbeid in werkkampen. Zo is bijvoorbeeld Drenthe aan zijn bossen gekomen en zo werd ook het Noordzeekanaal gegraven.
   Tegenwoordig worden mensen veroordeeld tot taakstraffen. Wat is het verschil ???

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Wel Oeps, het verschil is dat je ’n taakstraf niet kunt vergelijken met de dwangarbeid in de vroegere werkkampen, omdat die huidige taakstraf altijd ’n beperkte duur heeft en het graven van het Noordzeekanaal iets anders is als papiertjes prikken.
    Niet komen opdagen en grote bekken geven aan de begeleiders was er vroeger in die werkkampen ook niet bij.
    Ik zou zeggen beperk jij je maar tot je tegeltjeswijsheden.
    Daar kan je geen kwaad mee.

    Like

 8. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  De wandeltocht voor de nacht van de vluchteling is afgelast. Dat is een goede zaak. Het is ook bepaaldelijk niet kies, om een wandeltocht, die aandacht wil vragen voor illegale migranten, die vluchteling worden genoemd, vanaf kamp Westerbork van start te laten gaan. Kamp Westerbork is een monument voor de slachtoffers van de Joodse holocaust. Tijdens WO-2 was het een tussenstop voor de Joden, die door de moffen naar gaskamers van Auschwitz werden afgevoerd. En deze zogenaamde vluchtelingen hebben helemaal niets gemeen met de Joodse holocaust. Integendeel zelfs, ze zijn heel Joods onvriendelijk. De organisatoren van die wandeltocht hoeven helemaal niet te gaan kniezen of jammeren. Ieder weldenkende Nederlander had de protesten kunnen zien aankomen.

  Het is ook helemaal niet nodig om aandacht te vragen voor deze zogenaamde vluchtelingen. We weten heel goed, dat ze er zijn. Dat merken we dagelijks. Hun aanwezigheid is een zware maatschappelijke last voor Nederland. Die migranten hebben hier niets te zoeken. Wij kunnen ze missen als kiespijn. Nederland is vol !!! Ze weigeren zich hier aan te passen en in te burgeren. Ze komen hier brengen, waarvoor ze thuis weglopen. Ze moeten gewoon ophoepelen en teruggaan, naar waar ze vandaan kwamen. Ze moeten ginderwijd hun eigen land opbouwen en niet hier het onze afbreken. Thuis kunnen ze hun eigen land naar eigen inzichten, cultuur, waarden en normen opbouwen, precies zoals ze het zelf hebben willen. Daar kunnen ze gelukkig zijn met hun eigen ellendige islam en sharia. Hun leiders sturen ze met drogredenen naar hier toe. Maar zodra ze ontwaken uit hun droom, zullen ze ontdekken, dat het een fata morgana was. Hier bij ons zullen ze hun geluk nooit vinden. Onze cultuur gaat nu eenmaal niet samen, met wat zij voor ogen hebben. Nu kennen ze er nog zelf voor kiezen, om goedschiks op te pleuren. Eerdaags lopen ze het risico, er kwaadschiks uit gesodemieterd te worden. Een kruik gaat nu eenmaal te water, tot die barst. De druppel, die een emmer doet overlopen, komt altijd eerder, dan men denkt.

  Geliked door 8 people

  • rottenpikwick zegt:

   Geweldig Oeps, mag van mij op de voorpagina van landelijke dagbladen! Maar vergis je niet! In de “vluchtelingen” zit heel wat meer FUT dan in de uitgekakte Kaaskop! Die “vluchtelingen” gaan hier nooit weer weg! Dit weekend werd duidelijk dat het kiezerspotentieel voor de PVV en FvD niet meer is dan 25%!! Zegt alles over hoe dit land er aan toe is, DOOMED!

   Geliked door 1 persoon

   • Oeps zegt:

    @ rottenpikwick )(30 april 2019 om 09:45)

    Dames en Heren.

    De landverraders van over links met hun zielluge vluchtelingen denken met hun satanische plannen zich alles te kunnen veroorloven. Maar een kruik gaat te water, tot die barst. Geen enkel plan is perfect. Elk plan heeft zijn zwakke punten. Dat geldt ook voor de illuminati-agenda. In hun optimisme denken ze zich alles te kunnen veroorloven. Je hoeft geen pessimist te zijn, om te voorspellen, dat die vlieger niet opgaat. De realist weet, dat er zich vroeg of laat iets onvoorziens zal voordoen, waardoor hun duivelse plannetjes in het honderd lopen. Dan geraken de gemoederen verhit en slaat de vlam in de pan. Het is al lang geen kwestie meer van “of”, maar van “wanneer.” Er hangt in heel Europa revolutie in de lucht. De spanningen lopen op. De bom kan elk moment barsten. Het is nog slechts wachten op de vonk, die het kruitvat zal doen ontploffen. Ook dat ongeluk schuilt in een klein hoekje. Het is als van een muis die denkt van de kaas te kunnen gaan snoepen, maar pijnlijk ervaart dat de muizenval toeslaat.

    Het is onlangs inderdaad duidelijk geworden, dat het kiezerspotentieel over rechts niet zo groot is, als sommigen denken en anderen vrezen. Slechts een kleine 25% van de bevolking is bereid de toekomst een andere wending te geven. Dat betekent dat zo’n 75% van de bevolking de noodzaak tot verandering niet inziet. Kennelijk hebben we in Nederland nog heel veel makke schapen, die met de kudde meelopen, recht naar het slachthuis. Deze onnozelen van geest zijn apathisch. Ze zijn ziende blind en horende doof en ze kunnen blijkbaar niet zelf nadenken. Ze doen nog steeds, wat de dominee zegt en herkauwen, wat hen wordt voorgekauwd. En als het straks te laat is en het kwaad is geschied, dan schreeuwen ze opeens moord en brand. Tja, hoe kon dat toch gebeuren ??? Wie was er niet alert ??? Wie liet God’s water over God’s land lopen ??? Wie nam het heft niet in eigen hand ???

    Over een week of drie hebben we verkiezingen voor de EU. In de media wordt er nauwelijks aandacht aan besteedt. Politieke partijen voeren weinig of geen campagne. De VVD hoopt zelfs op een lage opkomst. Dat zegt alles over het democratische karakter van de EU. De partijen hechten er blijkbaar geen belang aan. Het lijkt wel, alsof we weer leven in de tijd van Jan Salie.

    Bij de Tweede Kamer verkiezingen van 2017 werd de PVV de tweede grootste partij van het land. De verwachtingen van de kiezers waren heel hoog gesteld. Maar Mark Rutte zette heel handig met een cordon sanitaire de PVV buiten spel. Wilders verzette zich nauwelijks en liet het gebeuren. Dat de kiezers teleurgesteld waren, werd ras duidelijk. Thierry Baudet sprong met zijn FVD heel handig in het ontstane vacuüm. De uitslag van de recente verkiezingen voor de Provinciale Staten bracht duidelijk de onvrede van de kiezers in beeld. Nu, met de verkiezingen voor de EU in het verschiet, blijken FVD en PVV samen slechts goed voor amper 25% van het kiezerspotentieel. Dat betekent, dat we afstevenen op een verlies, zoniet een nederlaag. En dàt is niet de bedoeling !!!

    De tijd dringt !!! Er zijn nog slechts 3 weken te gaan. Daarom zou ik Wilders en Baudet willen oproepen, om niet langer als controlled oppositie te fungeren. Wacht niet tot het te laat is !!! Stroop vandaag nog de mouwen op en sla de handen ineen !!! Bundel de krachten !!! Smeedt snel een plan voor aktie !!! Zet er samen de schouders onder !!! Luidt de noodklok !!! En schudt het volk wakker !!! Laat zien wat er fout gaat !!! Blaas hoog van de toren !!! Noem man en paard !!! Wees niet te lief !!! Aarzel niet, om tegen zere schenen te schoppen !!! Pak die duivel-aanbidders van de sekte van het Alziend Oog bij hun kladden !!! Laat ze een poepje of wat ruiken !!! Trap niet nogmaals in een ruttige verkiezingsstunt van Mark de leugenaar !!! Trek je eigen trukendoos open !!! Laat zien, wat je in je mars hebt !!! Gooi het vaasje van Rutte voor zijn voeten kapot !!! Anticipeer op de belangen, de verlangens, de problemen en de wensen van het volk !!! Speel voor Sinterklaas en wees geen Zwarte Piet !!! Doe het niet langer alleen, maar wees een leider, die zijn achterban erbij betrekt !!! Het is nu erop, of eronder !!! Laat ons mooie Nederland niet teloor gaan !!! Vooruit, nu snel naar de keukentafel. Voeg de daden bij de woorden !!! Laat het momentum niet verloren gaan !!! Stook het vuurtje op en smeedt het ijzer !!! Get organied !!! And get the job done !!!

    Like

  • paulzwueste zegt:

   Kijk, gaan we weer.

   Like

 9. Wakkere Joost zegt:

  Kleine toevoeging
  Denk aan de tekst Arbeid Macht Frei.
  Het waren al extermination kampen voor de velen [arme] werkelozen.
  De slachtoffers en ongewensten en daklozen van het beleid van toen der tijd
  Die een last waren voor de sosjalisten overheden en samenlevingen.
  Dit gebeurd nu overigens weer opnieuw.
  {Waar zijn al die duizenden mensen die hun huis uit gelazerd worden
  en vervangen worden door allochtonen etc.Afvoerputje misschien?

  Geliked door 2 people

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Daarbij moet u wel bedenken dat de eerste opzet van Auschwitz wel degelijk was bedoeld voor dwangarbeid, het terrein van IG-Farben lag aangrenzend aan het kamp en was vele malen groter dan het kamp waar mensen verbleven, pas na 1942 werd het tevens een vernietigingskamp, vandaar ook de selectie direct na aankomst, er werd gekeken naar geschiktheid om nog arbeid te verrichten.

   Like

 10. Hendrik M. zegt:

  Die directeur van kamp Westerbork is duidelijk incapabel en dient ontslagen te worden.

  Geliked door 1 persoon

 11. dolphin zegt:

  kan wel kloppen inderdaad , onder het mom van “anti-semitisme mag niet) is er een groep onder de joden (ze zijn zelf waarschijnlijk niet eens van joodse komaf) enorm actief geworden en heeft ook zijn klauwen in het wereldwijde netwerk der politici die de zgn “noahide laws” aanhangen , dit zijn wetten van ene noah die niet verward moeten worden met Noach uit de bijbel van de zondvoed , wat nogal eens gebeurt en schijnbaar met plezier wordt bevestigd , deze wetten komen ook aardig overeen met de wetten van de islam en zou mij niets verbazen als ook deze groep gezamenlijk met de islam onder het hoedje van de jezuïetenorde bewegen (de kern van de aloude babelonische stroming) , ook deze groep streeft naar wereldheerschappij en zijn behoorlijk verder dan de islam in mijn opinie , zeker op het politieke toneel. Een van hun hoofdwetten die ze er door schijnen te krijgen is bijv ook dat ongelovigen (en ook hier is iedereen dat wie niet gelooft wat zij geloven) moeten worden onthoofd en verklaard misschien beter waarom amerika onder het bewind van brakke obama 30000 guillontiens heeft besteld en diverse zgn fema kampen heeft gebouwd.
  Ook met het oog op de georgia guidestones valt een en ander als een stukje in de puzzel wat mij betreft.
  Ik had er graag linken over gegeven maar die zijn onlangs veel verwijderd van youtube , ook steven ben noon bericht regelmatig over deze club en veel van zn kritische video’s zijn in middels door youtube verwijderd , maar er zal her en der vast nog wat te vinden zijn over deze “nieuwe” club in opmars.
  Ook Jared Kushner , de schone zoon van trump schijnt een kopstuk te zijn in deze club.

  Geliked door 1 persoon

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Hè ja, een aluminiumhoedje onder de reageerders!
   De zgn Fema kampen waren al gebouwd nog voordat iemand ooit van Obama gehoord had.
   Weet u ook waar Obama zijn “30000 guillontiens” besteld zou kunnen hebben, is dat een firma die gespecialiseerd is in het nabouwen van antieke martelwerktuigen?
   En hoe zou het toch komen dat er dan “30000 guillontiens” ergens werkeloos staan opgesteld terwijl meerdere Amerikaanse staten problemen hebben met het ten uitvoer brengen van doodvonnissen ?

   Like

   • dolphin zegt:

    dat is nog een kwestie van een paar jaar , rustig maar hoor , ondertussen succes met het dood bagatelliseren . We zijn het gewend in middels
    Is het te erg voor je om te geloven of heb je andere belangen ?

    Al met al is het een feit dat er , achter maar ook steeds meer ten tonele , hard gewerkt wordt aan 1 wereldregering en 1 wereldreligie , aluhoedje of niet , maar er zullen er een hoop mensen geruimd worden in de toekomst !

    Maar types als jij kijken schijnbaar liever de andere kant op totdat het zover is en er geen weg terug meer is , en tot die tijd anderen belachelijk maken en over typefoutjes struikelen. nou grote vent hoor

    Like

  • ruud beijer zegt:

   Trump is de beste President ooit.Neemt het op voor zijn volk.Wij hebben rutte de man die ons verraad.

   Geliked door 1 persoon

  • Oeps zegt:

   @ dolphin (30 april 2019 om 05:55)

   Dames en Heren.

   De waarheid omtrent de vrij recente aanschaf van guillotines door de USA is moeilijk vast te stellen. De geruchtenstroom is in ieder geval heftig. Geldt ook hier wellicht, dat waar rook is, ook vuur is ???

   https://www.thoughtco.com/did-the-u-s-government-purchase-30-000-guillotines-3970574

   https://www.newyorker.com/news/amy-davidson/santorum-sees-a-guillotine

   Like

 12. Steven zegt:

  Dat moest schijnbaar een ‘wandeltocht naar de eigen dood’ worden. Geld inzamelen voor zielige vluchtelingen, om daarmee je eigen dood te bespoedigen.
  Als je die koppen zag op TV en dat rare haar… dan weet je al direct dat het PVDA-ers zijn die denken de hele wereld te kunnen redden… en dit soort lui geloven daar heilig in!
  DOM volk!!
  Wanneer worden die gasten een keer WAKKER?

  Geliked door 2 people

 13. rottenpikwick zegt:

  Off Topic, zeker ook weer niet!! Is er een verband met veel Groen-Slinks, autobranden, veel criminaliteit / onveiligheid en tekorten jeugdzorg?? Jáááááaáááááá!!!
  https://www.dvhn.nl/groningen/Twee-auto%E2%80%99s-in-brand-in-Groningen-24407842.html

  Geliked door 2 people

 14. Thomasson zegt:

  Mulder vergat kennelijk hoe gevaarlijk zijn “Vluchtelingen” tegenwoordig. Vrouwen en kinderen kunnen beter niet aan zo’n wandeling deelnemen. Ook die van D66, Groen (s)Links en PvdA. De vluchtelingen zijn een meute van verkrachters en pedofielen. Ze zullen de romantische zwoele nacht gebruiken om hun prooi aan te vallen. Ook voor mannen kan dat gevaarlijk zijn, mits ze niet vergeten een zware stok mee te nemen. Ze kunnen onderweg door de “vluchtelingen” worden beroofd. Vluchtelingen zijn op de eerste plaats een bende gajes.

  Geliked door 1 persoon

 15. Groene Leeuw zegt:

  Helaas wordt dit kamp al tijden misbruikt door antisemitisch links gespuis voor hun eigen doeleinden. Nu voor de ”vluchteling”. Terwijl de socialisten in de Tweede Wereldoorlog nog ijverig hun best deden om de Joden af te voeren naar de Dodenkampen, willen ze er nu een attractiepark van maken. Ik heb begrip voor de Joodse actie.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s