Macron wil D66 én VVD samen in zijn eurofiele front “tegen populisten”

Screenshot_278.png

(Door: Michael van der Galien)

De Franse president ziet de VVD dus als net zo eurofiel als D66. Hoe zou dat nou toch komen?

De Franse president Emmanuel Macron is druk bezig met het in elkaar zetten van een eurofiele alliantie. Die zou na de Europese verkiezingen dan tegenwicht moeten bieden aan de groeiende eurosceptisch-populistische fractie in het Europees Parlement. Dat bericht het AD.

Het is geen nieuws dat Macron hiermee bezig is. Dit wisten we maanden geleden al. Wat wél nieuws is, is dat hij graag wil dat zowel D66 áls de VVD deel gaan uitmaken van zijn eurofiele Europese fractie:

Lees verder>>>
(h/t “Lucky”)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Populisme", "Weg met ons!", D66, Eurofielen, Europa, Europees Parlement, EUSSR, Frankrijk, Hypocrisie, liberalen, Linkse Kerk, nieuw fascisme, Rotzakken, Rutte, verloedering, Volksvijandigheid, VVD. Bookmark de permalink .

12 reacties op Macron wil D66 én VVD samen in zijn eurofiele front “tegen populisten”

 1. Ruud zegt:

  Alleen voor blinden en slechthorenden is de VVD nog een rechtse democratische partij. Verschrikkelijk en onvergeeflijk dat ik daar ooit op heb gestemd.

  Like

 2. bigljohn zegt:

  Macron flikt hetzelfde kunstje als wat de linkse politiek in Nederland al jaren doet. Namelijk alle linksen bij elkaar in EEN grote coalitie samenbrengen, en zo de rechtsen uitsluiten of zelfs bashen.
  Dit mag zo niet veel langer voortgaan, want de funderingen van Europa staan al op instorten. Aldus word Europa in no time een slachtoffer van de E.U. burocraten en muzelmannen. Dit alles zal geen vele jaren meer in beslag gaan nemen. U en ik zullen het in den lijve nog gaan meemaken.

  Geliked door 1 persoon

 3. koddebeier zegt:

  Helpt de Eurofilie de wereld uit !!

  Like

 4. Henk der Niederlánder zegt:

  Jaaaaa Daar zaten we op te wachten een Eurofiel front tegen een Eurosceptisch front.
  Dat is de oplossing.
  Eens even kijken want je moet wel weten waar je het over hebt.
  De Eurofielen zijn met zijn allen voor een verdere immigratie van “vluchtelingen” en de daarbij komende oplopende kosten die de pan al jaren uit reizen.
  Dan hebben we de Eurocritische partijen die daar recht tegenover staan omdat in de eerste plaats die hele zooi allang niet meer betaalbaar is maar waarbij dan ook benoemd word dat er een oorlog in Europa uitgebroken is tegen de normen en waarden die hier in de verschillende landen heersen,
  Deze oorlog word wel het duidelijkst aangetoond door de 1.000+ aanslagen die in Frankrijk op christelijke doelen gepleegd zijn.
  Buiten dat er in alle andere landen van Europa hetzelfde gebeurd buiten de Visegrad landen.
  De MSM zal de komende weken wel weer bol staan van de steun aan dit onzalige plan van deze globalist maar dat mag de MSM pret niet drukken want het overheidsgeld zal met bakken binnen blijven komen.
  Mij zou het als Ik een geel hesje zou dragen een reden geven om door te blijven gaan tot Macron op Elba zou zitten net als Napoleon Bonaparte indertijd om daar zijn definitieve berechting af te wachten.
  Het is in ieder geval duidelijk dat ze peentjes schijten in Brussel wegens de opkomst van ultra rechts wat wil zeggen alles wat iets meer dan rechts van het midden is.
  In ieder geval geeft Macaroni hier een duidelijk signaal mee af.

  Like

 5. Dr. Heinz zegt:

  Voor dat Marx Rutte tot partijleider werd verkozen, wou hij net als Schultz Verhagen, dat de VVD met dat DDR66 samen ging.
  U weet het NU!!

  Like

 6. Yvonne zegt:

  O hemel, 1 grenzende griezel is niet te pruimen maar 2 is me teveel
  Ik krijg elke dag meer de pest aan dat gezeur over Europa

  Geliked door 1 persoon

 7. jack black zegt:

  Wat willen deze twee smeerlappen ?

  Geliked door 1 persoon

 8. Peter zegt:

  De drie partijen liggen al op een oor,noodgrepen van een stelletje lui wat op macht uit is .
  Laten ze een bindend referendum houden ,durven ze niet ,de angsthazen .

  Like

 9. Rensk. zegt:

  Macron ziet de VVD dus niet zo eurofiel als D66. Was toch allang duidelijk met de wijze waarop Rutte acteert!! Hij zit er echt niet voor de burger hoor.Hij zit er voor de varkens van de EU en dus voor zichzelf.

  Like

 10. Ondertussen in Breda in RUTTEland = KUTTElandje. Weer een doodrijder die doorrijdt! Hmmm Breda, woont nogal veel volk met minachting voor niet-moslim vrouwen!
  https://www.omroepbrabant.nl/nieuws/2989937/Bejaarde-vrouw-79-zwaargewond-na-aanrijding-in-Breda-politie-geeft-beelden-vrij-van-doorrijder

  Like

 11. ronjaspers zegt:

  Macron is een marionetpop van de rothschilts,rutte is een marionetpop van de nazi bilderberg groep,beide zijn het voorbereiders van de “new world order” samen met stasi nazi zwijn merkel.
  Er worden miljoenen soldaten van “allah” europa binnengehaald om ons te terroriseren en af te slachten.Voor de “new world order”verwezenlijkt kan worden moet eerst 90 %van de wereldbevolking uitgemoord worden,de overige 10 % dient als saven voor de satanische elite.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s