Donald Trump wil Moslimbroederschap op terreurlijst

Screenshot_304

Dit na verzoek van Egyptische president Abdel Fattah al-Sisi

De regering-Trump wil de Moslimbroederschap voortaan aanduiden als buitenlandse terreurorganisatie. Dat heeft het Witte Huis dinsdag gezegd. Als de oudste Egyptische islamitische beweging op de zwarte lijst terechtkomt, krijgen de leden te maken met Amerikaanse sancties.

Post online

“De president heeft overlegd met zijn team voor nationale veiligheid en met leiders in de regio die zijn zorgen delen”, zei woordvoerster Sarah Sanders dinsdag. Het predicaat terroristische beweging doorloopt nu de ambtelijke molen voordat het officieel wordt.

De Egyptische president Abdel Fattah al-Sisi heeft Trump gevraagd deze afweging te maken tijdens een privébezoek aan Washington eerder deze maand. Dat bevestigde een regeringsfunctionaris na een bericht in The New York Times. In Egypte staat de Moslimbroederschap al verscheidene jaren te boek als terroristische organisatie.

Bron:
https://tpo.nl
(h/t “Henk der Niederländer”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Donald Trump, Egypte, gezond realisme, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Moslimbroederschap, Rotzakken, Terrorisme, VS. Bookmark de permalink .

7 reacties op Donald Trump wil Moslimbroederschap op terreurlijst

 1. Corné zegt:

  Volgens mij kan zo’n beetje elke moslimorganisatie op de terreurlijst. 150000 dodelijke slachtoffers en veen meer gewonden van zinloos moslimgeweld sinds 9/11. Onbegrijpelijk dat er nog mensen zijn die denken dat het meevalt. En wat te denken van hun linkse sympathisanten. Ook dat moet strafbaar worden.

  Geliked door 2 people

  • Harry zegt:

   Het is mij opgevallen dat héél veel mensen totaal geen benul hebben ,
   hoe erg de situatie is .
   Zelfs als je hen met hun neus op de feiten drukt , zijn ze niet in staat om te zien hoe het in elkaar steekt .
   Gewoon niet capabel om het plaatje te zien !
   Ze kopen hun groente en vlees bij de Turk , lekker vers en goedkoop !
   Zelfs na een uur discussiéren gaat er geen lampje branden en verklaren ze je tot extremist .

   Ze blijven in hun onnozelheid steken .
   Ik heb geen idee meer hoe je ze wél wakker kunt rossen .

   Geliked door 2 people

 2. Eric zegt:

  Ik hoop dat dit een begin is van nimmer ophoudende bombardementtapijten op moslimsteden in het M.-O.. En Mekka in de eerste plaats !

  Geliked door 2 people

 3. Ruud zegt:

  De enig juiste beslissing; Overigens kunnen wat mij betreft alle zich extreem uitende islamitische organisaties er op komen te staan. Het is bewezen (o.a. ISIS) dat de islam een op bloed, wraak en onderdrukking beluste ideologie is die het vrije westen wil penetreren en haar goddeloze leer opdringen.Onze hoogopgeleide regerende slaapmutsen moeten het eerst aan den lijve ondergaan maar dan is het te laat.

  Geliked door 2 people

 4. Thoth zegt:

  Een goed besluit van Trump!

  Moslimbroederschap betekent een barbaarse civilisatie, een onderdrukking van vrouwen en een jihad. Bv. toen Morsi enige tijd de president was van Egypte. De volgende wetten werden afgekondigd …

  – Egyptische mannen krijgen mogelijk het recht om tot zes uur na de dood van hun partner seks met haar hebben. Dat staat in een wetsvoorstel dat binnenkort behandeld gaat worden door het Egyptische parlement.
  – nog een belangrijk nieuws, een Egyptenaar slaat zijn zwangere vrouw dood omdat’ie niet op Morsi heeft gestemd.
  – de hoofdredacteur van een kritische Egyptische krant verdwijnt voorlopig achter de tralies. Islam Afifi wordt ervan beschuldigd dat hij onjuist nieuws heeft verspreid en onrust heeft gestookt. Het proces tegen de journalist begon donderdag en een rechter besloot dat hij tot de volgende zitting op 16 september vast moet blijven zitten. Afifi is de eerste hoofdredacteur die voor de rechter komt in Egypte sinds de val van president Hosni Mubarak vorig jaar. Hij leidt de krant al-Dostour. Die uitte onlangs kritiek op de islamistische Moslim Broederschap van president Mohammed Morsi.
  – president Morsi ondersteund een gebed waarin de destructie en verwijdering van Joden wordt bewerkstelligd….
  – een rechtbank in Caïro heeft bij verstek zeven Egyptische koptische christenen ter dood veroordeeld vanwege de rol die ze zouden hebben gespeeld bij de productie van een film over de profeet Mohammed, die in september geweld veroorzaakte in diverse moslimlanden.
  – de Moslimbroederschap schrijft hebben vanochtend een ontwerpgrondwet goedgekeurd zonder dat de liberale en christelijke panelleden eraan te pas kwamen. Vrijheid van meningsuiting en vrouwenrechten verder aan banden. Het ontwerp bevat een clausule die volgens juridische deskundigen islamitische geestelijken de controle geeft over wetgeving en de vrijheid van meningsuiting, vrouwenrechten en andere vrijheden verder aan banden legt.
  – Egypt’s Constitution zou moeten gebaseerd zijn koran and sharia wetten. Mohamed Morsi said. “The Koran is our constitution, the Prophet is our leader, jihad is our path and death in the name of Allah is our goal,” (..) “Today we can establish Sharia law because our nation will acquire well-being only with Islam and Sharia. The Muslim Brothers and the Freedom and Justice Party will be the conductors of these goals,”
  – de islamitische regering van Egypte is van plan de verkoop van alcohol te verbieden.
  – politiemannen mogen een baard laten staan.
  – Moslimbroederschap : het trouwen van vrouwen wordt teruggebracht van 18 jaar naar 13 jaar
  – Moslimbroederschap verbiedt paasgroeten met fatwa
  – president Morsi heeft een van de mensen die bij Luxor 58 toeristen mensen vermoord heeft, tot als gouverneur hiervan benoemd. De islamitische groep Gamaa Islamiya was hiervoor verantwoordelijk.
  .
  Enzovoorts…

  Like

 5. Thoth zegt:

  Erdogan zijn vriendje, de Moslimbroederschap, wordt door Trump aangeduid als een terroristische beweging. Erdogan is hier niet blij mee :

  Like

 6. Republikein zegt:

  Beetje laat, vind je niet?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s