Greta kan CO2 met het blote oog waarnemen . . .

Screenshot_299

“Greta behoort tot de weinigen die onze kooldioxide met het blote oog kunnen waarnemen. Ze ziet hoe de broeikasgassen uit onze schoorstenen stromen, met de wind opstijgen in de lucht en de atmosfeer in een gigantische onzichtbare vuilnishoop veranderen.”

(Malena Thunberg over haar dochter Greta)

Geplaatst/vertaald door:
E.J. Bron (via Twitter; Sietske Bergsma)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", achterlijkheid, belangenverstrengeling, Christenvervolging, Communisme, cultuurrelativisme, Desinformatie, establishment, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, klimaatfascisme, Krankzinnigheid, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, verloedering. Bookmark de permalink .

31 reacties op Greta kan CO2 met het blote oog waarnemen . . .

 1. Piet Snot zegt:

  Denk dat dat kind uit een zeer extreem gelovig nest komt.
  Ergens moet ze al die waan gedachtes aan over hebben gehouden.

  Geliked door 1 persoon

  • Harry zegt:

   Er is weer een nieuw kindsterretje opgestaan met buitengewone gaven .
   Het kindeke Broeikasgas .

   Sommige anderen zouden wellicht vinden dat dit kind door haar ouders zó verknipt opgevoed is , dat ze zelf in die onzin is gaan geloven .
   Als je dingen kunt zien , die een ander niet ziet , dan geeft dat toch wel te denken .
   Een nieuwe vorm van paranormale begaafdheid ? Uniek !
   Of gewoon een stel leugenachtige teven op de Jesse Klaver toer ?

   Geliked door 2 people

  • Lucky zegt:

   Die ziet ze vliegen….?

   Like

  • Lucky zegt:

   Kijk hier maar eens naar, ze is niet zomaar een willekeurig meisje, in haar familie zitten veel bekendheden, met oa ook een voorvader die Nobelprijswinnaar is en uitvinder van de klimaatverandering.
   Niets is toeval….

   Geliked door 2 people

  • Drs.E.N.Schilder zegt:

   Als ik haar zo observeer lijkt het me een kindje met een chromosoom of 2 te veel. En dat nemen ‘we’ dan serieus… https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Syndroom_van_Down

   Like

   • Lucky zegt:

    Kinderen met de aandoening die zij heeft, zijn zeer gevoelig voor psychoses, zeker om en nabij de puberteit…. Ik hoop dat men daar rekening mee houdt, anders kan het fout aflopen met zo’n kind, en dan zal men over misbruik van een kind met een handicap spreken.

    Like

 2. bigljohn zegt:

  Een soort van Jeanne D’arc voor het klimaat zeker die waanzinnige truttebol. Volgens haar moeder is haar kind een soort van helderziende. De paus gaat haar beslist nog eens heilig verklaren. Dit kind heeft dringend psychiatrische hulp nodig en moet zo nodig ter behandeling voor een lange tijd opgesloten worden in een TBS kliniek. Maar ja, dan moeten er wel duizenden van die klinieken in Europa bijgebouwd worden, want miljoenen Europeanen zijn al kierewiet geworden door die klimaat perikelen.

  Geliked door 2 people

 3. laurens zegt:

  hoe ZIEK kun je zijn !! ze zal waterdamp bedoelen co2 is nodig voor mens dier en plant de laatste nemen co2 op en geven zuurstof af !!

  Geliked door 3 people

 4. Peter zegt:

  Gewoon,niet goed snik ,net als die lui die naar deze autistische stuntel luisteren .

  Geliked door 2 people

 5. Taljaard zegt:

  Nu weten wij dus ook, waar dat kind die gekte vandaan heeft.
  Van haar moeder.
  En dat zal ongetwijfeld zo’n linkse tut hola wezen, die nu haar dochter aan het promoten en uitventen is. Zo ken ik er nog wel eentje; de moeder van Amira Willighagen.
  Van die wijven, die over de rug van hun kinderen status en centen willen vergaren.

  Geliked door 3 people

 6. Steven zegt:

  Wat knap dat die Greta dat allemaal kan…
  Hoeveel betaalt de EU haar om al die onzin uit te kramen?

  Geliked door 4 people

 7. toetssteen zegt:

  Asperger doet rare dingen met mensen. Die moeder……, kweenie, maar een kind met dit syndroom blootstellen aan dit soort indrukken, lijkt me zeer ongezond voor het geestelijk welzijn van een patiënt.

  Geliked door 2 people

 8. Klaas Dijkstra zegt:

  Toch is en blijft het een drama, dat men over de rug van zo’n kind, de gore welbekende hufters deze meid misbruiken voor hun psychopathische ideeën en wensen.
  Zo’n kind is op die leeftijd niet wijzer dus ouders, zie hier het levende voorbeeld wat indoctrinatie op scholen met je kind kan aanrichten!

  Like

 9. Hendrik M. zegt:

  Denk dat uit deze uitspraak haar totale gestoordheid duidelijk blijkt.

  Geliked door 2 people

 10. Henk der Niederlánder zegt:

  Kijk als deze snotneus nog niet heilig is gaan we haar heilig maken natuurlijk, moet moeder gedacht hebben.
  Want het kotertje moet toch minimaal hetzelfde in haar leven verdienen als haar ouders.

  https://www.nrc.nl/nieuws/2019/02/01/het-gaat-om-overleven-a3652662

  En dus dachten ze dat ze de verdiensten beter in eigen familie zakken konden steken.

  https://sceptr.net/2019/02/zweedse-ondernemer-verdiende-miljoen-euro-aan-klimaatmeisje-greta/

  Maar het draait niet om de poen hoor, echt waar helemaal niet.

  Geliked door 2 people

 11. luna fay zegt:

  Gosch, kan Greta dat ?
  Nou,en Ik kan god waarnemen. (cynisch)

  Like

 12. Tistochwat zegt:

  Ja hoor! En ik kan in mijn glazen bol kijken en voorspellen dat idioten als Greta en haar mammie alle leven op aarde naar de bliksem helpen.

  Gekken lopen gekken achterna.

  Geliked door 2 people

 13. Adriaan W zegt:

  Malena Thunberg over haar dochter Greta: Greta kan CO2 met het blote oog waarnemen.

  Ach ja Malena Thunberg en haar dochter zijn nu zover in de klimaathype trance geraakt dat zij beiden niet meer de realiteit voor ogen zien hoe erg zij hun best ervoor willen doen, ze zijn té ver essentieel afgedreven.

  Het interessante leven bevalt de familie Thunberg momenteel wel, overal door de bestuurlijke elite uit genodigd worden om de opgewonden speelgoedpop Greta haar georkestreerde riedeltje te laten afsteken, denk dat Greta die aan het syndroom van Asperger lijdt is zelf helemaal de weg kwijt en zij weet niet dat alle Europese regeringen zijn geïnfiltreerd door Nieuwe Wereld Orde/globalisten die een kwaadaardige agenda van verovering, overheersing en slavernij in gedachten hebben.

  Een land kan zijn dwazen overleven, zelfs de ambitieuze. Maar verraad van binnenuit overleeft het niet. Een vijand aan de poorten is minder geducht, want hij is bekend en draagt zijn vaandel openlijk. Maar de verrader beweegt zich vrijelijk binnen de poort, zijn sluwe gefluister ruist door alle steegjes, en wordt zelfs in de regeringszaal gehoord.

  -Marcus Tullius Cicero

  Geliked door 2 people

 14. Arthur Schop zegt:

  Ik dacht ook al dat ze over bovennatuurlijke krachten beschikt en in contact stond met de hemel.
  Typisch voor schizofrenen.
  Te behandelen met lithium, als er tenminste nog wat van over schiet na al die batterijen.

  Geliked door 2 people

 15. koddebeier zegt:

  Gehersenspoeld guppie !

  Like

 16. Nemesis zegt:

  Het spijt me, maar dat kind doet me denken aan “Chuckie”

  Geliked door 1 persoon

 17. Dijkstra zegt:

  Dit meisje is een jonge actrice. Ze krijgt haar reisjes betaald door NGO’s als Greenpeace en de EU. Ze wordt bewierookt door de media. In Davos en Brussel luisteren er honderden mensen naar haar die kunnen beslissen over miljoenen mensen en miljarden euro’s. En dit alles terwijl ze teksten opdreunt die ze zelf niet begrijpt en niet begrijpen kan. Allemaal slim gescript door haar moeder en haar trawanten. Het is een mediacircus waar veel mensen veel geld aan verdienen. Uiteraard gaat dit meisje lijden aan waanvoorstellingen.

  Geliked door 1 persoon

 18. danny zegt:

  Kind wordt voor linkse klimaat poltieke doeleinden gebruikt.
  Als een kind deze onzin uitkraamt, zal een gedeelte van het linkse electoraat er achter aan lopen zonder enige kritiek.
  Triest dat die moeder haar dochter uitvent voor politieke doeleinden. Zegt wel wat over deze opvoeder, wat zich haar moeder noemt.

  Like

 19. Corné zegt:

  Volgens mij bedoelt ze de gassen van nagellak, maskertjes en al die andere beatymiddeltjes waar bakvissen op die leeftijd mee bezig zijn.

  Like

 20. Henk der Niederlánder zegt:

  De manipulatie van de klimaatgekkies exposed.

  Kachelmann droogte waarschuwingen van de media: “Ongeveer 90 procent van alle verhalen over het weer en klimaat zijn onjuist of uitvinden”

  Iedereen die gisteren het belangrijkste nummer van “Tagesschau” zag, of vandaag Bild-Zeitung ziet, zou in alle opzichten in paniek kunnen raken. “Weerservice waarschuwt voor droogte zomer,” meldde het ARD nieuwsprogramma. Het beeld übergeigte compleet met de kop: .. “Meteorologen zeker Sahara zomer met mega-droogte bedreigt Ua Greenpeace verspreiden van de apocalyptische scenario allemaal fictief, het weer expert Jörg Kachelmann zei in MEEDIA interview.

  Als je media zoals Bild, FAZ en “Tagesschau” deze week hebt gevolgd, hebben we weer een droogteperiode zoals vorig jaar … moeten we nu allemaal bang zijn?
  Nee, al deze berichten zijn fictief.

  De genoemde media zijn afhankelijk van de Duitse weerdienst – is dit niet serieus?
  Dat is een leugen. De Duitse Weerdienst heeft nooit beweerd dat er een droogteperiode is. Hij schreef gewoon dat er misschien een is als het niet regent, wat niet verrassend is. Daarop heeft dpa toen net verzegeld dat de DWD waarschuwde voor een droogteperiode. Dit werd kort daarna gecorrigeerd, maar de niet te onderdrukken wens van de Duitse media om klikbare horror kan niet worden gestopt door een dergelijke correctie.

  https://meedia.de/2019/04/26/kachelmann-ueber-duerre-warnungen-der-medien-ueber-90-prozent-aller-geschichten-zu-wetter-und-klima-sind-falsch-oder-erfunden/?fbc=fb-shares&fbclid=IwAR1AYmL7VBNNMXd1p5dNaKZ3jeJGFh0GKRrjGvdwrc5lNwR5OiDGKSUYe9c

  Like

 21. Eric zegt:

  Dat kind had in de middeleeuwen kans gehad om heilig verklaard te worden, maar persoonlijk denk ik dat ze wegens hysterie op de brandstapel terechtgekomen was. Met gekken had men toen geen compassie.

  Like

 22. kampersrene zegt:

  Ik kan zelfs een islamiet met het blote oog zien …..en dat gevaar is groter !

  Like

 23. Kraftavilqa zegt:

  Ik kan ook CO2 met ’t blote oog zien wanneer het als bubbeltjes in m’n frisdrank of wijn aanwezig is. 😉

  Like

 24. Piet Snot zegt:

  Ziektes hebben klimaatmeisje de perfecte voedingsbodem gegeven.
  Door leon de winter
  https://www.telegraaf.nl/columns/3518093/ziektes-hebben-klimaatmeisje-de-perfecte-voedingsbodem-gegeven

  Like

 25. fleckie zegt:

  God, MEN. heeft. iets. ontdekt, …….( MEN moet dan eerst even het boek over de enorme ONTBOSSINGEN. In het ANDES- GEBIED. lezen!!!. ‘. DAS. BROT. DES. SIEGERS’ …wat er zich allemaal. afspeelt na. ONTBOSSINGEN. in die gebieden, en HOE. GROOT, en WAARVOOR. dopie. ONTBOSSINGEN. eigenlijk. NODIG.. zijn., ……………………………enfin op
  .ARD tt. 114, fr. 5.7.2019,: ‘Studie: .BAUME.. KONNTEN. . KLIMA. .RETTEN’..
  ‘ Der klimawandel kann einer Stidie zufolge Dutchbat nichts so effectiviteit bekampft werden wie durch AUFFORSTUNG………….Die ERDE konne ein Drittel mehr WALDER vertragen, oh e dass die Stadte oder Agrarflachen beeintrachtigd wurden, schreiden Forscher der ETH. ZÜRICH im Fachmagazin “ SCIENCEFICTION”. Dort zeggen sie auf ,wo neue Baume wachsen konnten und wie viel Kohlenstoff sie speichern wurden. …………..Baume zu Plflanzen habe das Potenzial, zei Drittel der bislang von Menschen verursachten klimaschadlichen CO2- EMISSIONEN. aufzunehmen, so die .FORSCHER……………………<~<~<~<~<~<~<~ Fleckie: : wat een ontdekking zeg,:… op agrarische scholen krijgen de leerlingen dat al JAAAREN. lang. ‘bijgebracht’, EN ZEER. VEEL. ANDERE. ZAKEN. OP. ‘ONTWIKKELINGSGEBIED’

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s