Hongarije: ‘Migranten gaven meer dan € 1,5 miljard uit via anonieme UNCHR-creditcards’

Screenshot_310

(Door: Teunis Dokter)

Het wilde westen van Europa laat het toe dat migranten zonder documentatie door EU-lidstaten reizen en ondertussen gebruik maken van anonieme UNHCR creditcards. Volgens de Hongaarse regering is het verstrekken van de creditcards illegaal en een overtreding van de wet, maar Nederland en andere EU-lidstaten doen niet moeilijk.

Niemand weet wat er met die anonieme creditcards gebeurt, maar het schijnt eenvoudig te zijn om een veilig drugshandeltje op te zetten. Dit omdat de persoonsgegevens ontbreken en het monitoren van wie wat doet onmogelijk is. Volgens de Hongaar György Bakondi zou ondertussen méér dan € 1,5 miljard zijn uitgegeven via de anonieme creditcards:

Lees verder>>>
(h/t “Lucky”)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Brussel, corruptie, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Dhimmitude, Eurabië, Eurofielen, Europa, EUSSR, Graaien, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Verenigde Naties, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

13 reacties op Hongarije: ‘Migranten gaven meer dan € 1,5 miljard uit via anonieme UNCHR-creditcards’

 1. Marijke zegt:

  Dat is ze uiteraard van harte gegund. Alle ellende die ze hebben mee moeten maken.

  Like

  • ronjaspers zegt:

   Marijke.Het zijn allemaal moslims,ze worden binnengehaald om ons te terroriseren en af te slachten.Het zijn soldaten van allah.Met die creditcards word hun soldij betaald.

   Like

  • Louis zegt:

   Ondanks dat dit Nederland het dichts bevolkte land is van Europa. Vind ik dat we de bossen maar moeten kappen. Kunnen we opvang centra van maken voor migranten. De dieren zitten toch al in de verdrukking. Dus dat kunnen we dan gewoon laten verhongeren of afschieten. Ze hebben daar meer recht op dan de gewone Nederlander. Ik hoop dat ik snel ontwaak uit deze nare droom. LOL.

   Like

 2. Hovawart zegt:

  De term huurlingen past beter bij hun drijfveer dan de benamingen vluchtelingen of asielzoekers.

  Geliked door 1 persoon

 3. Hendrik M. zegt:

  Het schijnt dat er voor aankopen met die creditcards gewoon geld komt…
  Denk ook dat er wel registratie is, al staat er geen naam op de kaart behalve UNCHR, de kaart is uitgegeven en genummerd; zal ook zeer zeker voor een beperkt credit gelden en blokkeren bij overschrijding van de limiet.
  Denk dus dat gewoon bekend is wie wat waaraan uitgeeft.

  Like

 4. Jan j zegt:

  Waarom ze niet nog 500.000 per illegale uitkeren, als smartegeld omdat ze bij velen, waaronder ik zelf, niet welkom zijn

  Geliked door 1 persoon

 5. rottenpikwick zegt:

  Net in Nieuwsuur; De bevolking in NL groeit snoeihard door…….. immigranten! De Bende op Het Binnenhof goochelt met cijfers en getallen, maar deze kloppen van geen kant. Ook werd nog weer eens belicht dat Jetje van DOM66 50.000 arbeidsimmigranten EXTRA PER JAAR wil binnenhalen! We wisten het al, we hebben te maken met knettergekke “bestuurders” die goochelen met cijfers en getallen, maar zelf de realiteit niet kennen. Levensgevaarlijk dat volk!
  ************* Stem ZE Weg!!! **************

  Geliked door 4 people

 6. Henk der Niederlánder zegt:

  Ondertussen kennen we de getallen wel @ Rottenpikwick
  Een getal wat al meermaals verdubbeld is. met uiteraard dank aan het illegale deel wat binnen gekomen is.

  Geliked door 3 people

 7. Hovawart zegt:

  “DOM66 wil 50.000 arbeidsimmigranten EXTRA PER JAAR wil binnenhalen!” meld rottenpikwick, en dat getal word direct verviervoudigd door nareizende familieleden…….
  Levensgevaarlijk dat volk! Stem ze Weg!!

  Geliked door 3 people

 8. Gerrit zegt:

  En alles moet en zal in het westen van het land onderdak vinden.Want daar wonen hun makkers ook. Nog even en alles is compleet volgebouwd en onleefbaar geworden. Recreëren? Het strand is op een mooie dag onbereikbaar geworden. Stop de bevolkingsgroei!

  Geliked door 2 people

 9. Lucky zegt:

  Brigitte Gabriel over illegale migranten in de VS,

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s