Islamisering of burgeroorlog: ziedaar de trieste keuze waarvoor de Europeanen de komende jaren zullen staan

Screenshot_297.png

(Door: “Balkanske priče”)

Op BNR zei ex-VVD-Kamerlid Ybeltje Berckmoes dat West-Europa in ‘Eurabia’ kan veranderen. Ze bepleitte een immigratie-verbod voor jongemannen uit het Midden-Oosten. “Het mengt voor geen meter”, zei Berckmoes. “Ik zie daar een bedreiging. Dat door de enorme bevolkingsgroei daar de angry young men uit Afrika en het Midden-Oosten hier naartoe komen, dat moet gewoon stoppen. De grenzen moeten dicht.” En het was voor het eerst dat een VVD’er van ‘Eurabia’ sprak: tot dat moment werd de term alleen door de PVV gebruikt…

Wat in 732 en 1683 niet lukte, lukt nu wel: de verspreiding van de islam in West-Europa. Tweemaal leek de islam gewapenderhand voet aan de grond te zullen krijgen in het Westen. Beide keren mislukte dat. Maar nu wonen er op West-Europees grondgebied meer moslims dan ooit tevoren. Zonder dat er oorlog voor is gevoerd. Anders dan in de achtste en in de zeventiende eeuw wil de islam Europa dit keer niet veroveren met het kromzwaard, maar via demografische groei, via bekering en missionering en via immigratie. Jihad (betekent oorlog voeren tegen de niet-moslims met als doel de islam te vestigen) kent vele facetten, waarvan “jihad door het zwaard” er slechts één is. En ‘al–Hijra’ (migratie/de vorming van geïsoleerde moslimgemeenschappen in het te veroveren gebied) is er ook een. Ondertussen zijn ze in West-Europa al met zo’n 30 miljoen, die zullen West-Europa binnen een paar decennia in een islamitisch kalifaat veranderen…

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Europa, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Jihad. Bookmark de permalink .

12 reacties op Islamisering of burgeroorlog: ziedaar de trieste keuze waarvoor de Europeanen de komende jaren zullen staan

 1. Rensk. zegt:

  Ik ben al zover dat ik alleen nog geloof in vechten voor de vrijheid. De uitkomst laat ik maar in het midden met een uitermate verzwakte bevolking met daarbij een wegbezuinigd leger waar je ook geen klap aan hebt. Als ik de mensen in de stad zie rondlopen dan spits ik mezelf maar snel op wat anders.

  Geliked door 3 people

 2. ruud beijer zegt:

  Ik zeg het al jaren,dankzij de vele vele Nederlandse huichelaars is ons land voor onze kinderen en kleinkinderen verloren.Lekkere toekomst met alla.

  Geliked door 3 people

 3. Ruud zegt:

  Breng het schavot maar alvast in gereedheid voor hen die dit op hun geweten hebben!

  Geliked door 2 people

 4. Klaas zegt:

  Geliked door 2 people

 5. bigljohn zegt:

  ….De trieste keuze….Maar Balkans Chronicles, waar kom je nu toch mee voor de dag. Die (foute) keuze is allang gemaakt en is definitief. Via de foute politieke partijen waar menigeen eeuwig op blijft stemmen. Ook is men is te laf om terug te vechten na alweer een aanslag. Na iedere aanslag door moslims gaat men op de plaats delict bloemen leggen, laat kaarsjes branden, legt knuffelberen neer, houd stille marsen, en voor de verdere rest houdt men zich heel koest. Ook poepen ze van angst in hun broek. Men zou eens de link naar moslims ten berde brengen, c.q. ze gaan pakken. En al zeker niet de media. Die heeft het alleen maar over baldadige jongeren en verwarde mannen. Kwaad worden op de islam of in verzet gaan is al helemaal not done, de justitie staat klaar om u flink te vervolgen. Kerken vallen ten prooi aan de moslims, maar moskeeën worden door militairen bewaakt. Men mag eenmaal van de E.U. en onze overheid niet aan hun oogappeltje komen. Nogmaals; De trieste (foute) keuze is allang gemaakt en is definitief.

  Geliked door 4 people

 6. Jean zegt:

  Ik kies voor burgeroorlog “tegen” die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse zwijnerij islam genaamd.

  Geliked door 3 people

 7. Kees zegt:

  Daar ben ik nog niet zo gerust op. Een groot deel van het criminele circuit bestaat uit Marokkanen die dus wapens hebben, terwijl bijna geen enkele Nederlander een wapen heeft.
  Als zo’n terrorist met een blaffer voor je staat, begin je toch niet zo heel veel…

  Geliked door 1 persoon

 8. veni vidi foetsie zegt:

  Fijn…dat al die politici ineens het licht der zaken en de problemen op de straat zien…nadat ze geen verantwoording meer hebben en financieel binnen zijn. Zou handig zijn als ze dit inzicht uitten vanuit een positie waarin ze iets kunnen doen. Benieuwd hoeveel heldere lichten van het parlement en consorten achteraf na hun pensionering nog komen met de blijde boodschap en het heldere licht…….

  Geliked door 1 persoon

 9. Hovawart zegt:

  Het sprookje van de Europese Unie valt in duigen, de Linksche Looney Brigade heeft met hun belofte van vrede de linkse leugen verspreidt, hun mandaat misbruikt om een continent te willen veranderen in een communistische staat, en een bevolking uit te laten roeien door de instroom van extremisten,.…..dat de waarheid maar snel aan het licht zal komen, voordat het te laat is.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s