Onvolledige Duitse berichtgeving na aanval op synagoge . . .

Screenshot_293

(Door: Thomas Heck – Vertaling: E.J. Bron)

De aanval op een synagoge in Californië wordt door de gebruikelijke verdachten uiteraard voor hun politieke agenda geïnstrumentaliseerd. Dit zijn:

Wapentegenstanders: nog een zogenaamd argument voor de voorstanders van strengere wapenwetten, dat zich echter bij nadere beschouwing in het niets oplost. Volgens de lezing van onze media blokkeerde het AR-snelvuurgeweer van de dader, John T. Earnest, waarmee hij de synagoge bestormde. Dit wordt bevestigd door Amerikaanse media, maar die noemen bovendien dat een lid van de joodse gemeenschap bewapend was, zodat de aanvaller moest vluchten en uiteindelijk gearresteerd kon worden. In de Duitse media werd niet genoemd dat een agent van de Border Patrol, die geen dienst had tijdens de joodse godsdienst, bewapend was geweest en het vuur op de aanval had geopend.

Linkse Trump-tegenstanders: in Duitse media en op de sociale netwerken was al heel snel sprake van een rechtse dader. Op de Facebook-pagina´s van de Tagesschau en ZDF-Heute lukte het enkele commentaren zelfs om Trump en de AfD in het verre Duitsland een verantwoordelijkheid in de schoenen te schuiven, wat belachelijk is. Trump is, net zoals de AfD, dermate Israël-vriendelijk ingesteld, dat alleen al de insinuatie vanuit puur politieke redenen plaatsvindt en een zware belediging tegen het slachtoffer, de 60-jarige Lori Kaye, die bij de aanval werd gedood, rabbi Yisrael Goldstein, die meerdere vingers kwijtraakte, of de 8-jarige Noya Dahan vormt. Wat interesseren de slachtoffers wanneer men de politieke tegenstander ronduit kan zeggen waar het op staat. Daarom in de Duitse media ook geen woord over het feit dat de dader Trump een “Zionist” en verrader” noemde. Wellicht is de dader linkser dan onze media het willen.

Wellicht zou men veelmeer bij de waarheid moeten blijven, namelijk dat een antisemitische aanvaller bij de poging een bloedbad in een synagoge aan te richten door wapengeweld gestopt werd. Omdat Joden zich weren, wat velen in dit land überhaupt niet uitkomt. In ieder geval lijkt er deze keer geen sprake te zijn van een islamitische achtergrond. Geen reden om een zucht van verlichting te slaken en ook geen reden om te ontwapenen.

En al helemaal geen adviezen uit Duitsland. Zo heeft de antisemitisme-gevolmachtigde van de Duitse regering, Felix Klein, na de aanslag in een synagoge in Californië de Amerikaanse president Trump voor een verscherpte sfeer in de politiek en de samenleving verantwoordelijk gemaakt en zichzelf zodoende snel voor zijn functie gediskwalificeerd.

“Dat is gevaarlijk, ook voor de joodse gemeenschap in de VS”, zei Klein in de maandag verschenen kranten van de Funke-mediagroep. “We zien in de VS datgene wat we ook in Duitsland waarnemen: de haat tegen Joden uit zich steeds ongeremder.”

Gevolgen. De antisemitisme-gevolmachtigde waarschuwde bovendien voor mogelijke negatieve gevolgen voor Joden door Trump´s buitenlandse politiek. De Amerikaanse president zou de focus leggen op een sterk pro-Israëlische politiek, bijvoorbeeld met de verplaatsing van de Amerikaanse ambassade naar Jeruzalem en de confrontatie met Iran.

“Veel mensen in Duitsland maken Joden hier in het land verantwoordelijk voor de politiek van de regering-Netanyahu in Israël”, zei Klein. “Kritiek op de Israëlische regering is helaas vaak genoeg alleen maar verpakt antisemitisme”.

Wapenrecht. Klein weet het geweld ook aan het liberale wapenrecht in de VS. “Wanneer een dader door haat op internet geradicaliseerd is, kan hij sneller dan bijvoorbeeld in Duitsland en Europa een geweer of een pistool kopen”, zei hij. “Dat kan fatale gevolgen hebben.” Daarom eiste hij een aanscherping van het wapenrecht, ook als betere “bescherming voor Joden en andere vijandbeelden van haat in de VS.” En uit zich zodoende als onwetende, want alleen Joden die zich kunnen weren, worden gerespecteerd.

Bron:
https://heckticker.blogspot.com
Door: Thomas Heck

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Lügenpresse", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", antisemitisme, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, cultuurrelativisme, demoniseren, Donald Trump, Duitsland, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Israël-vijandigheid, Joden, Jodendom, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, Naïviteit, onwetendheid, Overheid, political correctness, praatjesmakers, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, VS, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

4 reacties op Onvolledige Duitse berichtgeving na aanval op synagoge . . .

 1. koddebeier zegt:

  Smerig Links wil iedereen ontwapenen, behalve de terroristen zodat wij ongewapend afgeslacht kunnen worden !!
  Daarna komen ze zelf aan de beurt, dat vergeten ze !!

  Geliked door 1 persoon

  • Nemesis zegt:

   Nee, dat weten ze en vinden het prima zo. Het is hun doel, En inderdaad zullen zij ook niet gevrijwaard worden. Het is hun eigen stommiteit, te denken, als ik de krokodil maar flink voer, zal de krokodil mij niet opeten.

   Geliked door 1 persoon

 2. kampersrene zegt:

  De aanval op een moskee in Nederland…..dan beste lezers …is het kot te klein….vooral onze linkse broeders zullen in alle staten zijn

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s