Politiek correcten zijn verontwaardigd: Strache heeft kritiek op “bevolkingsuitwisseling”

Screenshot_306.png

(Vertaling: E.J. Bron)

Wenen – Bij de linksen, die in heel Europa alle hoop verloren hebben, liggen de zenuwen bloot. Nu heerst er bij de politiek correcten enorme opwinding over de chef van de FPÖ, Heinz-Christian Strache (foto). Deze had in een interview het woord “bevolkingsuitwisseling” gebruikt – een woord, dat ook bij de Identitaire Beweging algemeen gebruikelijk is. De beweging die op dit moment onder vuur ligt van de leugenpers.

Duits - Zuerst

Strache had in het zondagsinterview met de “Kronen-Zeitung” letterlijk gezegd: “We gaan consequent verder op de weg voor ons vaderland Oostenrijk, de strijd tegen de bevolkingsuitwisseling, zoals de mensen dat ook van ons verwachten.” Op de opmerking van de interviewster dat het begrip “bevolkingsuitwisseling” uit de “rechts-extreme” scene afkomstig zou zijn, antwoordde Strache: “Dat is een begrip van de realiteit”. Men zou geen “minderheid in eigen land willen worden.” Dat zou “legitiem en redelijk en zeer democratisch” zijn, zolang dat niet met geweld gepaard zou gaan.

Terwijl er van de politieke tegenstander prompt verontwaardigde kritiek op Strache kwam, kan diens perswoordvoerder, Martin Glier, de opwinding niet begrijpen. Hij twitterde onder verwijzing naar een beroemde scene uit de Monty-Python-film “The Life of Brian”: “Hij heeft ´Jehova´ gezegd, hij heeft ´Jehova´ gezegd. Links bevindt zich al in de Monty-Python-modus – dus best wel grappig, maar niet meer serieus te nemen.”

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "omvolking", "Weg met ons!", Afrika, Algemeen, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Demografie, demoniseren, Eurabië, FPÖ, gezond realisme, Hypocrisie, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, meningsdictatuur, moralisme, Multiculti, Nationalisme, Oostenrijk, Patriottisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

7 reacties op Politiek correcten zijn verontwaardigd: Strache heeft kritiek op “bevolkingsuitwisseling”

 1. Dr. Heinz zegt:

  Omvolking!!

  Like

 2. Rensk. zegt:

  Het is verbijsterend dat een heel volk als een kip zonder kop achter een paar incompetente politici staan en alles goed vinden wat ze doen. Amper kritiek hebben op hun ¨grote¨ voorbeelden Het zijn niet alleen de Duitsers die dat lieten blijken door achter Hitler aan te lopen. Ook hier in Nederland is de mens geen haar beter. Hoe makkelijk je ze keihard voor de gek kunt houden. Mensen, die denken dat alles goed voor ze geregeld word door de heren in Den Haag. Not. En dan heb ik het niet over jonkies, maar mensen, die geacht worden levenservaring te hebben. Not Van jonkies kan ik het nog begrijpen, maar van ouderen zakt mijn broek af.

  Geliked door 2 people

 3. Ronald B zegt:

  De enige juiste weg is EIGEN VOLK EERST, EIGEN NORMEN EN WAARDEN EERST EN EIGEN CULTUUR EERST!!! De gelukszoekers met terugwerkende kracht van minimaal 30 jaar ALLEMAAL laten remigreren!!!

  Geliked door 3 people

 4. Eric zegt:

  Op elke slak leggen de linksen zout, het is hun beroep, hun hobby, hun passie, hun tijdverdrijf. Bovendien is Strache nog beleefd geweest. Het gaat immers niet om een bevolkingsuitwisseling, maar om een overspoeling, een invasie en een omvolking. Eigenlijk gaat het zelfs om een georchestreerde uitroeiing, om een bevolkingsvernietiging, waarbij het volk dat vernietigd wordt het verkeerde, want beschaafde volk is. Ratten en moslims moeten vernietigd worden, niet de beschaafde, hardwerkende en fatsoenlijke mensen !

  Geliked door 3 people

 5. Ruud zegt:

  Links denkende mensen hebben een hersenenafwijking; zij zijn niet in staat begrip op te brengen voor andersdenkenden hun zienswijze. Ook niet met de beste argumenten die ze zelfs niet willen horen. Zo erg is het met hen inmiddels gesteld.

  Geliked door 2 people

 6. Alphons Mantel zegt:

  linkse mensen houden niet van bewezen feiten

  Like

 7. Jan zegt:

  Voormalige burgemeester van Braunau schrijft een gedicht en de hel breekt los

  De stadrat

  https://de.sputniknews.com/oesterreich/20190423324776850-fpoe-gedicht-ratten-kanalisationshintergrund-migranten/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s