50 weken cel voor Wikileaks-oprichter Julian Assange

Screenshot_17

Was strafbaar toen hij tijdens borgtocht onderdook in Ecuadoraanse ambassade

WikiLeaks-oprichter Julian Assange is in Groot-Brittannië veroordeeld tot 50 weken gevangenisstraf. Hij beging een strafbaar feit toen hij zeven jaar geleden onderdook in de Ecuadoraanse ambassade terwijl hij op borgtocht vrij was.

Post online

Assange vluchtte destijds naar de diplomatieke post in Londen om zijn overlevering aan Zweden te voorkomen. Daar onderzochten de autoriteiten of hij zich schuldig had gemaakt aan seksueel misbruik. Assange sprak die beschuldigingen tegen, maar wilde toch niet naar Zweden. Hij vreesde via dat land te worden uitgeleverd aan de Verenigde Staten.

De Zweedse autoriteiten hebben hun onderzoek inmiddels gestaakt, maar de VS hebben wel om de uitlevering van Assange gevraagd. Dat gebeurde nadat de Britse autoriteiten hem eerder deze maand uit de ambassade hadden gehaald. Ecuador wilde hem niet langer onderdak bieden en had zijn asiel ingetrokken.

Bron:
https://tpo.nl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", Barbarisme, belangenverstrengeling, burgermoed, Censuur, demoniseren, Elite, establishment, Groot-Brittannië, Hypocrisie, Justitie, kwaadaardige opzet, machtswellust, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

6 reacties op 50 weken cel voor Wikileaks-oprichter Julian Assange

 1. Jan zegt:

  50 weken geen seks met Pammie

  https://imgur.com/a/iuPanFP

  Like

 2. bigljohn zegt:

  Die man komt van zijn leven nooit meer vrij. Ook Zweden en Amerika azen op hem met in het vooruitzicht ellenlange gevangenisstraffen. In Amerika in de geest van; 10 x levenslang + 500 jaar. Als hij dat overleeft is hij nog ouder dan Sinterklaas en Graaf Dracula.

  Like

 3. Meine zegt:

  De reden voor de 50 weken is gewoon wachten, tot Assange niet meer in de belangstelling staat, beetje vergeten is, en over 40 weken gaat hij naar de US of A.

  Like

 4. edwin vissers zegt:

  Steek je nek niet uit voor de mensheid .ze zijn het niet waard ,leugens willen mensen leugens,niet de waarheid .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s